Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Nie rozumiem tych zachwytów na jego grą. Wszystkie jego "wybitne" role (że niby "Symetria", "Lejdis", "Wojna polsko-ruska"...), to postaci dresiarzy, żuli i buraków zagrane w ten sam sposób w jaki zachowywał się w "Rankingu Gwiazd" (miałam nieszczęście obejrzeć jeden odcinek).

Ire

przeciętniak?ja bym powiedziała raczej,że totalne dno!!!!!!i masz rację-potwierdzeniem jego,,przeciętności i fatalności'' był ranking gwiazd,którego nie byłam w stanie obejrzeć dłużej,niż przez 5 minut,ponieważ to był najbardziej bezmózgi program w historii,jak zresztą większość programów,,rozrywkowych''polsatu.

Ire

Agree.

użytkownik usunięty
Ire

Nie powinniśmy go oceniać przez pryzmat "Rankingu gwiazd". Wypadałoby przyjrzeć się wszytkim rolom. Co z tego, że Albert z "Symetrii" był dresem? Aktora ocenia się raczej po tym, jak grał, a nie kogo grał. Jak dla mnie, jeden z najlepszych aktorów młodego pokolenia. 9/10.

polecam wybrać się do teatru; uważam w ogóle, że Szyc jest lepszym aktorem teatralnym niż filmowym

Elinor

w Symetrii i w Vincim zagrał perfekcyjnie.trochę nie przekonuje mnie jako superbohater np. w oficerze, ale pisać na niego że jest dnem to trochę przegięcie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Andrrzej

nie znam człowieka, ale albo dobrze zagrał w Symetrii, albo nie grał tam wogóle, tylko był sobą.