Bradley JamesII

Bradley James Gregory

8,0
3 097 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bradley James

Dla mnie byłby idealnym Dannylem z powieści Trudi Canavan ;-)

Gwen_FilmWeb

czemu Dannyla ? ma zupełnie inny charakter .... poza tym nie widzę go w roli geja ... Dannyl jest troche zamkniety w sobie a Bradley bardzo otwarty, dusza towarzystwa .... :D bardziej widziałabym go w roli Dorriena ale to też nie to :d
myśle że najbardziej sprawdził by sie w Igrzyskach śmierci jako Finnick :D ale do tej roli pasuje dużo aktorów :)

nickelka26

w sumie to nie wiem czemu mi tak pasuje, po prostu jak czytałam to od razu miałam go przed oczami. Jesli chodzi o charakter to uważam, że Bradley jest na tyle dobrym aktorem, że po odpowiednim przygotowaniu wcieli się w prawie każdą rolę. Wydaje mi się także że i Bradley i Dannyl są ciekawi świata, i tacy hm, aktywni.
Finnika wyobrażałam dobie trochę inaczej, może Ben Barnes?

Wracając do Bradleya, mam nadzieję że otrzyma jakieś ciekawe role, bo na pewno na nie zasługuje. Niech go w końcu ktoś doceni :-)

Gwen_FilmWeb

masz racje :)
do roli finnicka to pasuje co 2 aktor :D ten co jest też jest w sam raz :D Bena nie znam ale po przeczytaniu HG mam w głowie obraz Finnicka jako bardzo pewnego siebie przystojniaka, lekko znudzonego życiem ale dobrze to ukrywającym ... a Ben po kilku zdjęciach jakie widziałam nie przypomina mi go ...tzn tego Finnicka z poczatku książki z pierścienia ognia :D bo w kosogłosie sie posypał totalnie ... i tak mi go szkoda bo to co z nim zrobiły te ściekowe zmiechy to przeginka ... no ale nikogo tam nie oszczedzili nawet Peetę ...
wracając do Bradleya to pasował mi do tej roli, przez jego postać w Dis/Connected :D
szkoda że nie widać go w czymś nowym ... po merlinie zagrał epizod w tańcu na krawędzi i to chyba tyle ... choć zapowiadało sie znacznie lepiej bo widziano go na rozmowie z reżyserem american horror story i miał grać w 3 sezonie ... ale chyba to jednak plotki .... szkoda ...
pewnie siedzi w Hollywood z Georgią i sie nudzi :D

nickelka26

huhahh no niestety ;P
Bardzo jestem ciekawa jak im wyjdzie cz. II Igrzysk, bo 1 była taka sobie. W porównaniu z książką to słabizna, okropne efekty specjalne iwgl. Mam nadzieje że mieli lepszy budżet, a trailery raczej mnie napawają optymizmem w tym względzie ;) Przekonamy się w kinie.

Colin coś sobie lepiej radzi, teraz w nowym serialu gra, miał też parę filmów. ;]
Możliwe, ze B został w teatrze, w sumie oboje zaczynali na scenie

Gwen_FilmWeb

mówisz że Colin więcej w filmach ? zagrał tylko w Island i Parked i teraz w mini serialu 3 odcinkowym gra w 2/3 odcinku bo w 3 go zabiją - Quirke( czy jakoś tak ) :D poza tym to ma tylko role w teatrze grał latem w Globe postać Ariela i teraz będzie grał w nowym przedstawieniu Mojo ... szkoda że nie więcej ... próbowałam sie go wypytać ale mało był rozmowny ... maił konto na asku na kilka tygodni ale niestety zawiesił ... Katie i Bradley też mieli ale na dosłownie kilka dni :( przekichane ...

nickelka26

O to widzę, że jesteś bardziej zorientowana w temacie ;)
No kontakt słaby nie mają FB oficjalnego nawet, Bradley ma Twittera ;P Z chęcią wybrałabym się kiedyś na jakiś spektakl z którymś z nich :)

Gwen_FilmWeb

ja również :) albo chociaż na jakieś Comic Cony :)

nickelka26

Oo tak ;P Choć ekipa Merlina była chyba tylko na jednym, z czym bez Bradleya. Wgl jak już ktoś jedzie z trasą do europy to i tak omija Polskę szrokim łukiem ;/ Np Supernatural ;<

Gwen_FilmWeb

Na 1 ? No cos ty jest barrrdzo duzo zdjec z spotkan z fanami ... No moze na jednym duuuzym ale sledze regularnie i co najmniej w 2 aktorow sa regularnie niedawno i tym razem z bradleyem tanczyli harlem shake ;)

nickelka26

O Harlem Shakea w wykonaniu tej bandy widziałam :P klasyka ^^