Rikki jest supcio i taka piękna a Cariba świetnie gra i jest exxtra tak jak Emma !!!!!!!
Emma (Ania) i Rikki (Misia)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaprawdę powiada, Wam. Kto z Was wie, co to znaczy "muzgu" i "gfłupia", niech pierwszy rzuci kamień... w nią.
jestes gfłupia
nie masz muzgu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAhahhaHAahhahAHAhahahahhahahahahaha...
DObra jest 8D
w mojej obecnej kwestii, stwierdzam, że to:
-prowokacja
-niedojrzałość emocjonalna
-niewyżycie emocjonalne
-problemy w rodzinie
-choroba psychiczna
-bardzo ciężkie, wręcz nieuleczalne kompleksy
jeśli chodzi o pisownie:
-analfabetyzm
-dysgrafia
-nie uczęszczanie do szkoły(a jeśli już, to najwyżej do trzeciej klasy szkoły podstawowej)
to do trzech osób(lub jednej osoby...) o nickach: zuzia.ania, tata81, w mojej obecnej kwestii, stwierdzam, że to:
-prowokacja
-niewyżycie emocjonalne
-problemy w rodzinie
-choroba psychiczna
jeśli chodzi o pisownie:
-analfabetyzm
-dysgrafia
-nie uczęszczanie do szkoły(a jeśli już, to najwyżej do trzeciej klasy szkoły podstawowej)
to do trzech osób(lub jednej osoby...) o nickach: zuzia.ania, tata81, federalina...
w mojej obecnej kwestii, stwierdzam, że to:
-prowokacja
-niewyżycie emocjonalne
-problemy w rodzinie
-choroba psychiczna
jeśli chodzi o pisownie:
-analfabetyzm
-dysgrafia
to do trzech osób(lub jednej osoby...) o nickach: zuzia.ania, tata81, federalina...
w mojej kwesti to
- powtażasz sie
- mylisz sie
- jesteś nudna
- jestes kujonem
- masz nie dorozwuj mozgu
- klamiesz
- masz kilka kont
- jesteś kur..
Zrozumiałaś deb...???
dwie rzeczy same się eliminują. Albo jest się kujonem, albo ma się "nie dorozwuj muzgu"(czyt niedorozwój mózgu).
Hahaha...Nie no ten komentarz to tak mnie rozbawił, że nie mogę;DD
I ty masz niby 12 lat?? Czyli że do 5 albo do 6 klasy chodzisz?? O lol...
Jesteś kur... albo zrozumiałaś deb...? Weź dzieciaku się naucz co te słowa oznaczają bo to wszystko taką piękną całość tworzy że normalnie...
Ja tam proponuję Ci pójście na korki z polaka najlepiej...
Bo z Tobą jest naprawdę źle...
I nie myśl,że jak pochwaliłaś się, że napisałaś pół przekleństwa, to już znaczy, że jesteś "cool" bo tylko głupka z siebie zrobiłaś, chociaż ciągle to robisz...
Polemizowałbym, zaraz jak taki plebejusz mógłby wiedzieć co to znaczy "polemizować"?
A co do słowa "plebejusz" to... trzeba było słuchać na historii:\!
Zaprawdę powiadam Wam, oto pierwszy post tej osoby, z którym się zgadzam.
Emma-Ania, Rikki-Misia?
Tomek(ja)-Geralt z Rivii <sarkazm>.
to naprawdę dziecinne, gdy ktoś bawi się w swojego ulubionego bohatera z filmu. Co, ogony też macie? Pewnie worki po ospie, bo w takie ogony to na pewno byście nie weszły.
ja tak się bawiłam z koleżankami w przedszkolu:D a co do ich ogonów : to na pewno mają... jakieś worki po kartoflach, stara narzuta, firanka, wspomniany wcześniej worek po ospie, bądź też inny wartościowy przedmiot:P ale ciekawi mnie jeszcze jedno : mają też takie "wspaniałe moce" jak owe bohaterki serialu (zamrażanie na przykład.)?
Heh, jak miały godzinę to ojciec ich do Wisły/innej rzeczki rzucił. Teraz widzę, że chciał dobrze...
Do Anik81:
Sama jesteś idiotką że tak mówisz pomyśl , zanim ocenisz jeśli zapoznasz się z ortografią to wtedy porozmawiaj o takich tematach!!
O, ich moc to potęga - głupota:P
No i ok, jak ma się 3-7 siedem lat to się bawi w przeróżne Power Rangers i inne takie, ale... one mają z 13 lat. No bez przesady.
P.S. A mówią, że teraz młodzież szybciej dojrzewa... Widać proces ten niektórych omija szerokim łukiem. Heh, rzucają kostkami lodu o wrzątkiem?
Ha! Wiem, czemu nie lubią "Cleotki", że się posłużę tym nowo poznanym słówkiem. Otóż, nie mogły wpaść jak udawać moce Cleo, to się na nią obraziły i zaczęły obgadywać.
PP.S Można przecież bezkarnie krytykować Cle, ok, to nie prawdziwa osóbka, ale gdy w co drugim poście "jadą" Phoebe, to już jest tchórzostwo.
"O, ich moc to potęga - głupota"-->no jak można było na to nie wpaść...
"one mają z 13 lat"--> Bóg jeden wie, ile one tam mają lat...
"widać proces ten niektórych omija szerokim łukiem"--> to bez wątpienia...
"nie mogły wpaść jak udawać moce Cleo, to się na nią obraziły i zaczęły obgadywać.:--> pewnie tak:P ale mam jeszcze jedną wersję: może tak spodobały się im jej moce, że się obraziły "dlaczego to ona takie ma, a nie my?"?
"w co drugim poście "jadą" Phoebe, to już jest tchórzostwo"--> tchórzostwo, to jak się ktoś czegoś boi, nasze "trio" ma raczej tak zwaną "manię prześladowczą" na punkcie "cleotki"... jednak "emmotka i rikkotka(użyłam nowo poznanej końcówki, dodawanej do imion) żadzom!"!
A co to znaczy Emma(Ania) i Rikki(Misia) ?? za bardzo nie rozumiem...
Znowu "wpadłam" na forum tej osoby... mam cię już dość dzieciaku
Że moje STAR22 ?! Hehheehe... chyba oszalałaś... nie potrzebuje wsparcia ;P Jakbyś nie zauważyła większość jest przeciw tobie.
a jak myślisz, kto?
oczywiście, że ty!
nie wypierajcie się, przecież my jesteśmy jedną osobą, co nie?:P
Na jakie forum nie wejdę tam jest ta wredna, głupia, bezmózga i nienormalna (dużo by jeszcze wymieniać) anik81!!!
To debilka!!! Nawet wysłowić się nie umie!!!
Dobra!
A teraz Wam "powiem" ludzie.
Gdyby nie anik18 i jej "10" innych kąt, to by Wam się nudziło tu hheheh ;p
Przynajmniej pośmiać się można ;DD <haha>
o muj posze Anik narezcie sie muze z toba skocic .. tak ona jest zwietna .. echem ok teraz na serio zalosne . skonczccie dziecka bo to jest straszne twoja cariba i twoj serial jest do bani .. Jetix .. Buahahahha dzieci Kablowki .
Widzę że niektórym " pomysły " się powyczerpywały
z ostatnim komentarzem jaki zobaczyłam czyli :
Anik81:
Jesteś BARDZO BARDZO.............Głupia
no to raczej mnie zaszokowało
Co prawda brak jej " 5 klepki " ale w przypadku pisania ja bym Anik 1 z ortografii postawiła