Chandler Riggs

7,2
4 910 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chandler Riggs

Bardzo lubię Chandlera ponieważ w szkole mieliśmy na Polaku opisać życie swojego ulubionego aktora i wybrałam właśnie jego ponieważ oglądałam wszystkie odcinki The walking dead i grał postać Carla świetnie i wogule jest przystojny i jest w moim wieku. Logan Lerman gra Perc'yego Jacksona ale podpisał kontrakt tylko na 3 pierwsze części a moim zdaniem postać Perc'yego powinien przejąć Chandler on radzi sobie świetnie i kiedyś zostanie wielką gwiazdą. # wszyscy któży go hejtują dostają odemnie w ryj skoro oni jego to ja im, a i jak wy hejteży byście się czuli gdyby was kotś z hejtował !!!!

Jagodziannka12

wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule wogule.
hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży hejteży .
któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży któży.
odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie odemnie .

Scuryl

* Telefon zmienia mi słowa:)