Chandler Riggs

7,2
4 907 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chandler Riggs

Nie wróżę temu dzieciakowi wielkiej kariery, beznadziejnie gra w walking dead...

malakian1987

oby umarł :D

Gangelus

jak najszybciej!:) razem z matką:D

izlam_ski

popieram was..... w 100 oby szybko znikneli z ekranu........... juz nie mgoe wytrzymac knypka i wariatki, GINGER KID MUST GO AWAY......................... ON NIE MA DUSZY...... TO SŁOWA CARTMANA ;]

Gangelus

W komiksie Carl żyje najdłużej wraz z Rickiem, więc nie doczekacie się wybaczcie :D

czesiol

:'(

Gangelus

Na pocieszenie dodam, że w późniejszej tułaczce staje się twardszy, a nie taka paćka mamusi jak teraz : ) Rzekłbym nawet, że stał się gburowatym twardzielem. Mam nadzieje, że nie uznacie tego za spoiler i nikt mnie nie będzie hejtował.

czesiol

Tu bardziej chodzi o aktora niż Carl'a ; )

Gangelus

Aktor z niego żaden, ale zobaczymy co z niego będzie, może "rozwinie skrzydła" jak Andrea z marnego 1 sezonu do znacznie lepszego drugiego ;D

Gangelus

haha :D

malakian1987

Patrzenie na tego małego smroda i jego grę aktorską w Walking dead powoduje, że moje oczy krwawią... Ten serial jest taki fajny, ale on i Lori psują przyjemność oglądania... Mam nadzieję, że jako aktora go już nigdzie nie zobaczę.

JohnBVB

oo tak. Jak tylko się pojawia to liczę na jakiegoś glodnego zombiaka obok..

malakian1987

Dla mnie może nawet zostać sam Daryl, bez niego nie ma tego serialu ;D

DemonSpirit

Racja. Młody gra do bani. Ale za to Daryl kosi jak Boryna zboże...

sali06

ja nerwicy dostaje jak widze jego i jego matkę.Daryl, jak ten gość zginie to po serialu dla mnie :(

Corey666

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2p_8TBqbXz5SqUyGQKNLustohwbUVG4WG1U-TO dfi_58a3xFj

Ha ha

malakian1987

Widzę, że oceniacie łepka na podstawie roli w Walking Dead, a nie na podstawie jego umiejętności.. Umie dobrze zagrać, wyrobi się jeszcze, zdziwicie się.. Jeszcze do niedawna nie darzyłem go sympatią, był ciapowaty.. Ale zauważyłem swój błąd. Oceniłem role, a nie umiejętności. Źle mi z tym, nie zachowałem się profesjonalnie. Jego serialowa matka denerwuje, to prawda. Jej za bardzo nie lubię - uważam, że nie ma talentu.
P.S. Daryl jest twardym skur*synem, podoba mi się jego gra w serialu.

Kumaar

i ten wnerwiający kapelusz