Chandler Riggs

7,2
4 907 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chandler Riggs

Oby zgninal pod kołami walca drogowego prowadzonego przez pijanego zombiaka:))

bourbonKid

Ach, chciałoby się ale to chyba niestety nie możliwe bo wątpię żeby uśmiercili dziecko.

użytkownik usunięty
Anaissa

W ,,Krwawej Uczcie" Potwór Wpierdzielił Bachora w Półtorej Sekundy, Więc Wszystko Możliwe.

Anaissa

SPOILER ALERT! W TWD przecież Sophia też się przemieniła.

Morku112

No tak wiem ale Sophia nie była dzieckiem głównego bohatera. I poza tym nie była wkurzająca.

bourbonKid

Niestety, mam przeczucie, że on jeszcze dużą rolę w serialu odegra. Zbyt często akcja się na nim skupia. No, może nie tyle akcja, co jesteśmy raczeni ujęciami z jego wydatnym udziałem i wszędzie go pełno. Choć w sumie z Lori było tak samo, więc zawsze jest nadzieja ;)

Trias

Pewnie będzie odbierał poród swej mamusi. Bo Carol już się uczy tego, rozcinając zombiaczce macicę.

bourbonKid

Ja ciągle uważam, że jako Carl w trzeciej serii Walking Dead się zmienił, i to zdecydowanie na lepsze.
Mnie już w ogóle nie drażni :)

Edoras

Dokładnie. Szkoda, że ludzie hejtują aktora, ze względu na rolę którą gra :p

bourbonKid

Ale hejtu widzę... Idźcie, i sami zrócie to lepiej.

No_eXiT

dokładnie.

bourbonKid

dzieciak jak dzieciak, widze ze nikt tu nie bierze pod uwage tego ,że mały gra tak jak scenarzyscie tego od niego oczekują. Gdyby bylo inaczej to by usuneli jego postac i tyle. Wiec widac tak ma grać. Nie przeszkadza mi zupelnie carl. Ma epicki kapelusz i fajny tłumik przy berecie. Szkoda mi go bylo jak musial mamuske sprzatnac, tatusiowi odwalilo i jakos tak mi go żal było. Stracil matke a tatus tez na niego zlał, wolał wybijać hordy zombiaków. A dzieciaka juz usmiercili - pamietacie corke Carol?

sumik13

Niestety was zasmucę Carl tak samo jak Andrea Rick i Michonne póki co długo posiedzą sobie w obsadzie a co do Sophii to w komiksie żyje póki co.

bourbonKid

Niestety sie zgodze, polaczenie slabego aktora, z denerwujaca postacia.

bourbonKid

Ojciec powinien solidnie sprać mu dupsko :D

reggaex3

NIECH GINIE XD

bourbonKid

zginęła Lori, Andrea - jego kolej i Glenna! powybijają najbardziej irytujące postacie, byłbym w niebie! :D ale nie sądze by tak się stało, Rick by nie wytrzymał.

bourbonKid

Haha no jako Osama Bin Laden lepiej bym tego nie wymyślił:)

bourbonKid

haha, faktycznie wkurza ten smark. W każdym odcinku wd liczyłem, na to że go ktoś zakatrupi :D

użytkownik usunięty
bourbonKid

Nie rozumiem czego chcecie, jak dla mnie to właśnie świetnie spisuje się w roli małego psychola, w którym z każdym odcinkiem zostaje coraz mniej człowieczeństwa. Ta postać doskonale obrazuje jak środowisko kształtuje osobowość