Daniel CraigI

Daniel Wroughton Craig

8,3
65 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Craig

Może choć jedna osoba wypowiadająca się na temat Craiga obejrzałaby choć jeden jego film? Nie proszę o wiele, jeden film... Bo wtedy można zacząć dyskusję. Ja zetknęłam się z nim w "Sylvii" i był nieskończenie lepszy od Paltrow. Jego Ted Hughes mnie zaintrygował. Następnego dnia widziałam "Monachium", gdzie był świetny ("papa was a rolling stone..."). I to dobrze, że to on został Bondem, bo może nareszcie wniesie coś ciekawego, nowego, świeżego, SWOJEGO do tej przecież bardzo ogranej już roli.

morven

zgadzam się w 100%. to naprawdę świetny aktor, a większość ludzi którzy się krytycznie o nim wypowiadają nie widziała jego ani jednego filmu. myślę ze będzie dobrym bondem. akcent w każdym razie ma fantastyczny ;-)

użytkownik usunięty
morven

Rzeczywiście, aktorem jest bardzo dobrym, ale czy naprawdę pasuje na Bonda. Blond włosy, odstające uszy, zakazana twarz (że tak powiem) a Bond powinien być bardziej dżolowaty.

morven

Też się z Toba zgadzam. Myślę że nie należy się nastawiać na NIE jeśli się jeszcze nie widziało Bonda w wykonaniu Craig'a. Ja osobiście nie przepadam specjalnie za tą serią, ale sam pomysł, że James ma być w tym filmie "początkującym" agentem uważam za fajny i godny uwagi. Tym samym bzdurą byłoby gdyby grał go Brosman (brrr nie lubię go...). Poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam.

Agucha

Taak, angielski akcent górą ;) co do wyglądu, w "Sylvii" był brunetem, więc to chyba nie problem (a zresztą, nawet gdyby został blondynem - jak będzie dobry, to się czepiać nie będę :)), a to zdjęcie jest tragiczne, w akcji wygląda lepiej. Tak czy siak, trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich.