Słyszałem żę ma Michała
i jakiegoś Mateusza Skóra
ona robi się z nich żarty
chcesz powiedzic że to wszystko o czym tak długo dyskutujemy na forum to jakieś brednie... czyli ja miałam racje!!!!!!!! a nie muwiłam komuś się nudzi i robi sobie z ludzi jaja... a w wieżycie... dobrze że przynajmniej jest kilkanaście osyb na tym świećie które w to nie wieżyły...
p.s możesz napisać trochę wiecej bo trochę nie kapuje czy mam racje i jeszcze do mne to nie dotarło!!! pliska
łysa
jest też prawdopodobne że przez moje (i jeszcze paru dziewczyn) y interwencje przestraszyły tą natalie że cała prawda o jej kłamstwach wyjdzie na jaw i nie chciała się zbłażnić (już na to trochę za pużno, już to zrobiła) więc wymyśliła nastempną historyjkę że niby chciała się odegrać na chłopaku... ale ja i tak trochę nie łapie bo strasznie niezrozymiale napisałaś
łysa
Mateusz, masz u mnie przejebano! Ja chodziłam i z Tobą i z Michałem, ale teraz jestem z Danielem! Daniel na tym forum to przeczytał i się załamał, ale obiecałam mu, że już więcej tego nie zrobię, bardzo chciałam mieć chłopaka, do którego mogłabym się przytulić i go pocałować, więc chodziłam z Tobą, ale zrozumiałam, że moją prawdziwą miłością jest Daniel i nic, ani nikt tego nie zmieni, nie zależy mi na sławie, czy jego pieniądzach, chcę tylko szczęścia, którego Ty nie umiałeś mi zapewnić, a daniel tak.
Proszę was nie dzwońcie do mnie, każdy może mieć odrobinę prywatności, to jest moje życie, moja sprawa z kim chodzę i nic wam do tego. Pozdrawiam, Natalia
o nie ja chyba tu zejde na miejscu... co ty dziewczyno masz rozdwojenie jazni (może chodzisz sama ze sobą) dan nie wchodzi na polskie strony a tym bardziej na forum... wiec sobie darój to już przechodzi lucdzkie pojęcie!!! jeszcze trochę tych bredni a ja po prosty nie wytrzymam (i tak już mam wielką ochotę ci pożądnie nagadać, tak żeby ci te brednie wyszły z głowy)
łysa
Daniel to przeczytał i się załamał? no comments...
Daniel(skoro jak się okazało znasz świenie polski) pozdrawiam cię! Halo! Ja Cię kocham i nie mogę beż ciebie żyć!
rozbawiona
Nutellka;-)
ja też cię pozdrawiam i mam prośbę:wstąp do polski do mnie na świeta, a i oczywiście napisz o tej swojej nataleczce na jakiejś swojej stronie a jesli wolisz to możesz napisać do mnie na gosia.stegny@wp.pl
podro (ja też cie koffam)
łysa
Skoro jesteś taka mądra, to napisz do niego meil, a widocznie nie wiesz co to jest tłumacz, skoro tak się dziwisz, że Daniel umiał to przeczytać. Podaję meil: danradcliffe@rock.com. Daniel zawze pisze do mnie przez tłumacza, dlatego poproszę go, żeby Ci odpisał. Nie zależy mi na tym, żeby mi ktoś uwieżył, bo wkońcu to moje życie, wogóle co wam do tego z kim ja się zadaję, z kim chodzę itd. Natalia
No oki... załóżmy, że to prawda... napiszę a co mi szkodzi;-) Ja jednak niedowiarek jestem - może dobrze może źle;-)
POZDRO;-)))
Droga Natalio;-)
Póki co jeszcze do Dana(?) maila nie wysyłałam;-)
Ale skoro ze soba jesteście... to załatw mi adres (mailowy, domowy) do Ruperta Grinta(och Daniel na pewno będzie miał;-)) a obiecuję, że Ci pomnik wystawię albo namaluję portret, który koło MonyLizy zawieszą;-)))
o ile oczywiście nie kłamiesz;-))))
(ech...-)))
POZDRO;-)
a nawet jeśli gadacie przez tłumacza to możesz być jego przyjaciółką ale nie odrazu dziewczyną... czy on cię wogule kiedyś widział... moim zdaniem to nie możliwe żebyście byli razem...taka dziewczyna na listy to nie dziewczyna
ps . mam nadzieje że mi odpisze to będę mogła z nim nawiązać jakąś znajomość.. heheh :) (wiesz droga natalko ja do ciebie nic nie mam tylko po prostu chce wiedzieć co jest prawdą...więc się na mnie nie gniewaj za to że jestem taka dociekliwa)
pozdrawiam cię, i reszte społeczeństwa... no i oczywiście daniexa
łysa
tak, tak, a jakktoś napisze do Dana, to niech poda adres mojego bloga...
mam tam kilka fajnych rzeczy...
natalio, nie bierz sobie do serca tych komentów, no bo w końcu jesteśmy dociekliwe...
ja osobiście nic do ciebie nie mam, wg. mnie Dan może sobie chodzić nawet z moją siostrą, a mnie nic do tego...
jednak ten temat wzbudza wiele kontrowersji, dlatego chciałabym poznać prawdę...
ps. jeśli NAPRAWDĘ jesteś jego dziewczyną(no bo w końcu wszystko jest możliwe), to proszę, nie obrażaj się na te komenty, my po prostu jaja sobie robimy...
ps. Nutellka, przesyłam Ci Ruperta, zobaczysz, że serio boski z niego kochanek ;)...
pozdro(w szczególności dla Łysej, Dominisi, Oli, Nutellki i reszty zakręconech na maxa dziewczyn)...
agresywna :)
Ech ten Rupert;-))))))
Natalio może faktycznie z nim chodzisz;-) Jeśli tak to gratulacje i życze powodzenia;-)
Tylko uważaj na konkurentki bo tu duuuże dziewczyn już z nim "chodziło" (chyba za nim...;-)
I tu moj osobisty komentarz nie na temat:
Ruupert I love U, I need U, Oh babe...My heart will go on... ooh
(ja to śpiewam,naprawdę;-))))
Pozdrowionka;-))))))))))))
no i ja napisałam do daniela i czekam i czekam i się doczekać nie mogę... jakoś mi nie odpisuje więc droga natalko poproś go żeby się pospieszył bo jakoś mi się zaczyna wydawać ze to znowu jakieś jaja i mi się nudzi więc piszcie coś ciekawego
łysa
no i ja napisałam do daniela i czekam i czekam i się doczekać nie mogę... jakoś mi nie odpisuje więc droga natalko poproś go żeby się pospieszył bo jakoś mi się zaczyna wydawać ze to znowu jakieś jaja i mi się nudzi więc piszcie coś ciekawego
łysa
łysa
droga łysa, cierpliwość to cnota...
ja już cnotę z DiCapriem straciłam, więc je już mam prawo być niecierpliwa...
pozdro...
agresywna :)
HEj Natalciu wysłałam Danielowi e-maila przed chwilką mam nadzieje że odpisze!!Jak coś podłącz sie do mnie numer gg mój 6129654.Pliss:)I ja jestem po twojeje stronie i nie wyzywajcie jej od jakiś ku***!!
EmCiA:)(Pozdro dla fanów Emci i Danielka;))
Ja na początku napisałem że ma tych dwóch teraz ze teraz z nimi chodzi chodziłanajpierw z Dan potem z Michałem potem z Pawłem G a potem ze mną (ale ja z
wiesz jednak gdy wysłałam to patrze dzis a wiadomość odesłana to jakaś ściema czy co?
EmCiA (PoZdRo DlA fAnÓw DaNiElKa I eMcI;)
.............................. ..........zlosne.............. ......................
Ola:
:)
Ola ja jestem żałosna czy co??Ja nic takiego nie napisałam:/
EmCiA Pozdro dla fanów Emci i Danielka;)
Emcia nie jetes!! :)
Tylko czytam te komenty i stwierdziłam jednym slowem ,,zalosne,,.
:)
Ale i tak cie lubie i innych!! :)
Ola
zgadzam się z tobą Dan może mieć tłumacza w końcu go na to stać, a ty możesz być jego diewczyną a tamte niech się nie wtrącają nie zwracaj na nie uwagi mi też Dan się podoba, ale wiem że nigdy go nie poznam bo jestem za mała!!!!
P.S. Jeśli możesz pozdrów odemnie Dana!!!
(Hermiona95)
Cześć!
Jeszcze mnie nie znacie, więc się przedstawiam: Patrycja jestem. Czasem wchodzę na te forum, ale się tu gubię. Zrozumiałam tylko tyle, że Natalia twierdzi, że chodzi z Danielem i ma swoich zwolenników i przeciwników. Kilka dziewczyn udowodniło jej, że kłamie, a ona dalej swoje... No cóż, postawię sprawę jasno: Natalia z całą pewnością NIE CHODZI Z DANIELEM! Skąd to wiem? A, to proste! Po prostu go znam. Nie jestem jego dziewczyną, ale bliższą koleżanką. Nie mogę być zbytnio przyjaciółką, ze względu na to, że tak daleko mieszkamy :). No i Daniel nie chodzi z żadną Polką, ale z kimś innym. On wogóle nie kojażył zbytnio gdzie leży Polska. Czasem uczę go jakiś pojedynczych słówek, ale on nawet nie umie ich zbytnio wypowiedzieć :). Bo NIE ZNA POLSKIEGO. Chciałabym jednak się skontaktować z samą Natalią i poznać jej wersję zdarzeń... Bo może jednak o czymś nie wiem, ale już napisałam do Daniela i czekam na odpowiedź... Więc proszę:
-O jakiś kontakt z Natalką
-I proszę o jakiś kontakt z Agresywną, Dominisią, lub Nutelką, lub Lysą (Jeśli są błędy to Sorry, ale nie zapamiętałam waszych pseudo)
Chodzi mi tu o gadu-gadu, a najlepiej adres e-mail. Proszę, przyślijcie mi je na:
koza_meee@interia.pl
Z góry dziękuję za nadesłane e-maile :)
A, i sorki jeśli szybko nie odpiszę, lub będziecie musieli długo czekać na odpowiedź, ale ja nie mam internetu, i korzystam z cafejek oraz internetu u znajomych :)
Do poklikania! Proszę o szybki kontakt!
Kózka Meeeeeeeeeeee.........
ej natalia zamiast dawac błedny e-mail dana to podaj swuj albo swe gg bo mam do ciebie wazną sprawe
ej natalia zamiast dawac błedny e-mail dana to podaj swuj albo swe gg bo mam do ciebie wazną sprawe
pozdro. dla natali i daniela!!!!!!!!!!!
Buahahahahahahahaha to jakies kapletne brednie ze ona z nim chodzi jest tysiace takich kture sie podaja za jego dziewczyne wiec niesadze zeby ta natalia nia naprawde byla. Masz na to jakies dowody ( zdiecia albo cos) chetnie je zobacze!!!!!!!!! Ale dopuki nie udowodnisz jakos tego ze znim chodzisz to ja w to niewierze!! A pozatym jakos nic niewidzialam w gazetach ze dan ma dziewczyne Polke o imieniu Natalia a gdyby tak bylo to napewno by o tym pisali w prawie wszystkich gazetach a juz napewno w mlodziezowych!!
To prawda, to wszystko to jedna wielka ściema!!!Nie macie o czym gadać?Lepszy byłby już temat jakiego koloru ma piżame!
Co?!?!?!?!?!?!
Pewnie opoznaliście sie przez net i chodzicie ze sobą?!? Jakie to jest.....!!!
Szkoda słów!
Myślałam że ON jest normalny a wychodzi na totalnego......!
hehehehehehhehe błahahahahah uhhhuuu... ale jaja no po prostu nie wytrzymam .. ale wy jesteście łatwowierni..!!!!!!!!!!!
pozdra dla myślących
łysa
Co wy wogole gadacie NAtalia dalej jest z danem i nie ma innego!!!jeśli niechcecie to nie wieżcie jej .Ja mam adres dana i z nim koresponduje nie mam zamiiaru was przekonywać żebyście wieżyli bo mi to zwisa mam gdzieś czy wieżycie czy nie
pozdro dla wszytskich normalnych ludzi
Skoro z nim korespondujesz, to bardzo Cię proszę załatw mi adres do Ruperta a jak już wcześniej wspomniałam pomnik postawię;-)))(a może wolisz portret na płótnie???)
POZDRO dla normalnych i nienormalnych;-)))))))
Nutellcia;-)
nikt tu o tobie nie wspominał....( żart)... ale o dominisi to napewno przynajmniej nie na tym forum!!!1
hehehhe
świrnięta łysa
Masz racje przynajmniej ja cie lubie!Jakaś normalna przynajmniej jesteś a nie takie co tylko wrzeszczą "on jest piękny 1on jest mój,ja go kocham!"i td.
strzałeczka Ola
Pozdro dla agresywnej !!! Jejku tu już naprawde nie ma normalnych ludzi!a tak w ogóle to skąd wy wiecie że Natalia ma nowego chłopaka?
hmm...ja tu zaraz padne!! pewnie on ma setki dziewczyn na calym swiecia i z kazda koresponduje w jej jezyku:) danielku skoro umiesz mowic po polsku....skoro nauczyles sie jednego z najtrudniejszych jezykow swiata w rok pol roku czy tydzien to ci gratuluje i chce powiedziec ze ladny z ciebie chlopak:) i tak pozatym droga natalko to ci powiem ze kazdy moze sobie zalozyc maila na stronie zagranicznej i byc niby danielem...to bardzo proste wiec mozna podejrzewac ze to twoj mail lub cos takiego:) ja juz sie poprostu nie wypowiadam....to jest az smieszne... daniel jeszcze raz ci mowi)))JESTES LADNY CHLOPAK I TY MI SIE PODOBAC!!!!!rozumiesz??
to prawda że jest piękniutki ale też nie wiadomo czy to nie zasługa dobrego makijażu... na niektórych zdjęciach wygląda jak down i ma pejno pryszczy.. no ale i tak jest śliczniutki
(ps. powiem to jeszcze raz ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!!!)
ale to na wcześniejszą wypowieć
heheheh
kto mi da zdjecie tej pizdy natalki-pizdalki żebym mogła se z niej bk kręcic??
Kitty_16