Słyszałem żę ma Michała
i jakiegoś Mateusza Skóra
ona robi się z nich żarty
a według mnie Rupert nawet w koronkach wygląda sexy;-)))))))
agresywna to ten dan jest prawdziwy czy nie? Ja tam nie wiem nie lubięgo oglądać... zawsze przechodzimy do konkretów;-))))
o jejciu... wpisz na tej stronie (w szukaj) harry potter i czara ognia... i ci znajdzie to wtedy wejdż tam i naciśnij galeria.... no i tam są te zdjęcia...
ps. jak ci się nie uda to ci stronę przyslę
ps2: ja wam mówie ze on wygląda jak on na tym zdjęciu...ale to napewno nie on.... no chyba że se sam zrobił zdjęcie i ktoś włożył je do neta
buu...tylko dwa zdjecia...:( ale szata wyjsciowa rona wyglada jak jakies ubranko z 15 wieku i wyglada zabujczo..:)
hmmm ja się nie mieszam czy to prawda czy nie, ale droga Natalio każdy z nas(a przynajmniej większość) ma swojego chłopaka/dziewczynę i to on jest dla niej/niego najpiękniejszy/a na świecie i mnie np. gowno obchodzi czy ty chodzisz z Danem czy Papieżem ja mam swojego i kropka!Więc jeżeli tylko zmyslasz to nie mogę pojąć czemu, żebyśmy ci zazdrościli??widzisz efekt jest wręcz odwrotny bo np. ja wspołczuje Danowi, bo jeżeli to jest prawda to wychodzi na to że chodzisz z nim tylko dlatego żeby się pochwalić!!!
przemyśl to, pozdraiwam wszystkich
Marta
Hej Marta!
Zgadzam sie z Tobą w 100%! To co napisałas jest prawdą.Juz kiedys miałam takie coś napisac ale pomyślałam,że szkoda słow i meczyc kalwiatrurę....ale widze,że nie byłam jedna skoro jesteś Ty! Co kogo obchodzi że nie jaka Natalia ma nowego chłopaka i że nie chodzi już z Danielem...to jest śmieszne... i żałosne naprawde jak wam nie szkoda czasu że tu przychodzicei i piszecie.Ja tu jestem po raz 5 w ciagu długiego czasu i drugi raz dopiero coś pisze.Bo wole sobie to poczytac jak mam zły dzień i odrazu robi mi sie weselej od tych głupstw.
Pozdrawiam Matre!
Uważam, że całe to gadanie i rozwodzenie się nad tematem Natalii i jej chłopaka tego aktualnego czy poprzedniego, w ogóle nie ma sensu... Poza tym Natalio jeśli masz zamiar z tego związku czerpać tylko takie korzyści, tzn. tylko chwalenie się chłopakiem, to ja naprawdę mu nie zazdroszczę...
Wydaje mi się, że mimo iż ten tamat cieszy się dużym powodzeniem należy prędko zastąpić go innym... Natalii pozostaje teraz przemyśleć sobie sprawę opowieści o swoich partnerach na forum, a nam rozpoczęcie rozmów na kolejne zaproponowane tematy...
Pozdrwawiam bardzo serdecznie Martę - moją psiapsiółę, która chyba jako jedna z pierwszych napisała to co naprawdę sądzi na ten temat...
Nic mnie to nie obchodzi z kim chodzi lub chodziła jakaś Natalia - nawet nie mam pewności, że ona w ogóle istnieje. Jak dla mnie to ona może mieć nawt 15 chłopaków jednocześnie, a może nie mieć żadnego. Ja też moge tu coś napisać o Danielu, że sie kochamy itp., podpisać sie jako Natalia i sensacja gotowa... :/
Pozdro dla wszystkich normalnych i tych nienormalnych :]
Ola
moim zdaniem te wszystkie wypowiedzi Natalki składają się w kilka niepasujących do siebie części...najpierw mówi że jest dziewczyną daniela i poznała go jak była u cioci w angli na premierze...potem że poznała go na czacie...potem że z nim chodzi...niechodzi....daniel pisze po polsku...daniel nie umie polskiego...jest cała masa stron o niej z jej zdjęciami...ale nikt ich jeszcze nigdy nie widział... to już od samego początku widać ze cos kręci i nie może się wyplątać z klamstw.
ps. jak jeszcze raz napisze na tym forum jakaś NATALKA (chociaż nie licze na to) to po prostu nie uwierzę w nic co napisze...to będzie najrozsądniejsze...
pozdro dla marty,oli,agresywnej, nuttelki, dominisi,i innych
czyli widzisz natalko nie masz tu już po co przychodzić, bo nikt ci nie wierzy....proponuję znajdź bardziej naiwnych ludzi...
pozdrawiam wszyścitenikich!!!!
Marta
a ja bym chciała coś od niej usłyszeć...
ciekawe, jaka teraz byłaby jej wersja...
pozdro...
agresywna :)
mam to w dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
jul@
ja mam dla was jedną radę: idźcie zbiorowo do psychiatry i porozmawiajcie sobie o waszym problemie. banda smarkul, juz sie rzygac chce od tych waszych ti amo i scen zazdrosci o jakas panne ktora nawet nie istnieje.