Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 695 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Słyszałem żę ma Michała
i jakiegoś Mateusza Skóra
ona robi się z nich żarty

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

A teraz to tak na logikę pomyślcie, gdyby Natallia założyła ten meil, to by isało danradcliffe@rock.com.pl, jest sam com, więc polka tego nie mogła założyć, pytałam się mojego informatyka i mi tak powiedział

oczywiście, że mogłaby...
internet jest międzynarodowy, nikt go nie jest w stanie kontrolować...
wystarczy znać angielski i być trochę obeznanym w języku html...
wybacz, ale trzej moi kumple zrobili już sobie adres kończący się na com jako dodatkową pracę z informatyki...
więc można z tego wywnioskować, że nie jest trudno zrobić coś takiego...
pozdro...
agresywna :)

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

Ale można to również sprawdzić kto zakładał ten meil ja sprawdziłam i założył go sam Daniel Radcliffe. A co do natalii, nie przejmuj się tą agresywną, łysą i Dominiką.

a przepraszam - jak sprawdzić? Ty myślisz, że nikt nie może sobie wpisać po prostu Daniel Radcliffe w danych???

szwacik

jej:) ja tam sie zgadzam z agresywną!! przeciez nie da sie sprawdzic kto zakladal adress a naet gdyby sie dalo to mi sie wydaje ze trzeba znac haslo uzytkownika a nie sądze zeby daniel rwal sie do tego aby mowic polsce i calemu swiatu i nawet tej Natalce soje haslo bo to by zostalo wykorzystane przeciwko niemu...:) po to sa hasla zeby zostala zachowana prywatnosc i nie dalo sie sprawdzac takich rzeczy a przynajmniej mi sie tak wydaje:)

pozdro monika:)

danielradcliffe1

ja się na ten temat wole nie udzielać bo mogę się mylić, ale powiem wam tylko tyle że ten kto to zrobił namęczył się na darmo bo to przecież wiadomo od samego początku czytanie listu że to kłamstwo i że ktoś se jaj robi...

pozdro...cieszę się bo coraz więcej ludzi zaczyna myśleć

szwacik

alez ta cala natalka mnie irytuje...wrr....i to nie dlatego ze chodzo z danem bo prawda jest taka zecz nim nie chodzi...!!! przekona mnie tylko wtedy kiedy mnie odwiezi wraz z danem !!!!!!!!!!!!!

danielradcliffe1

Ale wy jesteście niewdzięczne... Nie dosyć, że sam Daniel Radcliffe do was pisze, mówi wam o wszystkim(czego nawet w wywiadach nie zdradził!!!) to wy jeszcze nie wierzycie... Jesteśmy wybrane! Tylko my wiemy o wszystkim! hahahahaha!!!
pozdrrrrrrrro!

__9829Nutellka

moja droga...
wątpię, żeby którykolwiek szanujący się informatyk zgodził się, że można sprawdzić czyiś e-mail...
ja sama mam 5 adresów mailowych...
i nikt nie potrafi sprawdzić, kim jestem, bo podaję tylko adres i hasło, nie podaja nigdy żadnych danych, więc jak niby można to sprawdzić???
pozdro...

szwacik

a no wlasnie:) takiego czegos nie ma bo nawet nie wiesz co by sie dzialo gdyby tak sie dalo zrobic...!! paranoja:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

A wiecie że Haryego miał grać Heyly joel osment ale zmieniły sie plany ponieważ ojciec daniela zapłacił scenarzyście sporą sumke

a wiecie, że Snape'a miał grać Leonardo DiCaprio, tylko nie chcieli mieć alkoholika na składzie żeby nie demoralizował młodzieży...
słyszałam już tyle wersji, kto się wkupił, kto ma znajomości itp., że gdybym we wszystko wierzyła, musiałabym mieć roztrojenie(przynajmniej) jaźni...
daniel gra w filmie i po prostu trzeba to zaakceptować...
nie zmienimy tego przecież nie??
pozdro...

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

Wiecie że widziałem na goglach Daniella Zupełnie nago sami sie przekonajcie

użytkownik usunięty

zgadzam sie z tobą widziałam identyczne zdjęcie

użytkownik usunięty

Niestety to prawda jak mogli go tak upokorzyć pokazując to zdjęcie całemu światu.

tak, tak, jak chcecie żeby ktoś w to uwierzył, to najpierw zapodajcie adres strony...
potem możemy pogadać o wiarygodności takich anonimowych wiadomości...
pozdro...

SamoAgresja_Polska

Dziecko ty moje biedne... jak chcesz to ja ci zaraz zrobie taki fajny montażyk z Danem, Orlim, Johnym Deppem Bradem Pittem i z kim tam jeszcze sobie zarzyczysz w wersji 'nude' - możesz stać po środku... chcesz?

pozdro dla same-wiecie-których;-)))))

__9829Nutellka

nie musisz robić montażu...
mam własne orginalne...
pozdro...

SamoAgresja_Polska

ej nie smiejcie się ja mam to zdjęcie na oknie... ale on nie jest całkiem nagi ..tylko do pasa... jego ghm nie wiedać... ale ja też uważam że to nie no ale można pomażyć.. jak znajdę strone to wam podam...ok??

łysa

użytkownik usunięty
Gis_xD

jesli to prawda to scena kiedy ma sie kompać ni sprawi mu trudności ( jeśli jej nie wytną )

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szwacik

ja z moja kolezanka modlimy sie aby nie wycieli tego kawalku jak jest w lazience:) bardzo sie na ta scene nastawilam:) no ja wiem o tym jego zdjeciu od paru miesiecy a moze krocej ale znalesc to ja go nigdzie nie moge...:(

danielradcliffe1

obiecuję że znajdę dla was tą stronę (ja mam nawed zapisane to zdjęcie) ale na razie nie mam czasu... ja też mam nadzieje że nie wytną tej sceny ale pewnie będzie tak dyrzo piany że nie będzie nic widać.... buuuu

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

jak ktos chce to podajcie swuj e-mail i wysle to zdjęcie ale raczej wolałbym gg

MATIJAS

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
szwacik

Moze byscie podaly strone gdzie jest nagi Dan co ?

użytkownik usunięty
szwacik

Do lysacza naczelnego :
przeslij mi jego zdjecie ok ?
aska

użytkownik usunięty

ta scena będzie widziałe mam na dysku d może nie widać całości ale widać połowe i tył to pa

użytkownik usunięty

Ta scena musiała być dla niego okropna to prawda że nie ma nic na sobie też widziałam bo ten debil który napisał że widać to mój brat . więc to wygląda tak widać jego tył ( cały) ale nie widać kroku ( tylko połowe )

to pozdro
Angelika

jak chcecie zdjęcie danielka (prawie nago) to zapraszam na mój blog

łysacz życzy miłego oglądania

jak chcecie zdjęcie danielka (prawie nago) to zapraszam na mój blog

łysacz życzy miłego oglądania

użytkownik usunięty
Gis_xD

To coś na stronie głownej to Danielle żygać mi się chciało jak to widziałam

a to czemu... ładne..a i proszę się podpisywać

użytkownik usunięty

ja ci podam masz http://www.angelfire.com/ultra/shirtless4ever/danielradcliffe.html [www.angelfire.com/ultra ...]

milego oglądania

MATIJAS

p.s.pozdro wszystkich;)

szwacik

ale łysaczu podaj mi swojego bloga bo chce zobaczyc koniecznie to zdjecie a nie znam twojego bloga...:)

danielradcliffe1

oooojjjjjj.... chodziło mi o tego bloga na film webie.... łysacz naczelny :)
wystarczy że na to naciśniesz

Gis_xD

WOW;-)

fajny fotosek... wrzuciłabym na tapete, ale.... lepiej nie;-)

użytkownik usunięty
__9829Nutellka

Łysacz poszukaj jeszcze troche takich fajnych zdjęć

użytkownik usunięty
__9829Nutellka

ej nutelka wyślij mi na e-mail ten montaż ze mn ą w środku~!!!!!!!!!!!!!!!!!

szwacik

nie sadze aby to byl daniel....nie wiem czy aktor i to na dodatek tak mlody pozowal by tak nago a potem jego zdecie by sie bylo znane na calym swiecie....to jakis inny gostek ktory jest pewnie do niego podobny....bo twarz slago widac...:) ale nie powiem,zdjecie jest fajniutkie...:)

danielradcliffe1

cóż... ja jestem na 90% przekonana ze głowa jest Dana... co do reszty - to może być fotomontaż - jesli tak to bardzo dobry

posdrrrro!

__9829Nutellka

ja uwarzam że to na pewno nie on.... sory ale myślę ze nie jest aż tak stuknięty aby dać się fotografować nago (już prawie widać jego ghm...)
no ale pomarzyc zawsze można...oh ah

łysa

użytkownik usunięty
Gis_xD

ej łysa wpisz w googlach na grafice Daniel Radcliffe i będziesz miala jego zdjęcie na 1 stronie!!!!!!!!!

pozdro. MATIJAS

użytkownik usunięty
Gis_xD

ej łysa powiedz mi jak zobaczyc te zdjęcie z twojego bloga gdzie jest te zdjęcie

powiedz plisssssssssssssss

szwacik

no racja...moze i glowa jest jego ale nie reszta..on ma dopiero 15 lat i dotego jest slawny na calym swiecie...to nie moze byc on...:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

No wreszcie dali nowe zdjęcie clemence poesy ( Fleur Delacour )

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

No wreszcie dali nowe zdjęcie clemence poesy ( Fleur Delacour )

troszeczke inaczej wyobrażałam sobie szatę wyjściową rona... on wygląda w niej tragicznie...przesadzili z tymi koronkami

Gis_xD

e, tam, co się tam napalacie...
ja przecież mogę zobaczyć go nago zawsze, kiedy chce, fajniutko mieć takiego gostka w łóżeczku...
pozdro...

szwacik

drogi łysaczu a podaj mi strone gdzie widzialas te zdjecia z 4 czesci harrego...ja jesli chodzi o internet to malo wiem bo malo go od niedawna go mam...:)