David JanerI

David Janer Oliveras

7,5
141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Janer

Jest przystojny, wysportowany, świetny z niego aktor i jak dotąd zagrał tylko w 2 filmach i 5 serialach. trochę tego nie rozumiem bo niektórzy (na dodatek sławni) aktorzy są brzydcy i wogóle nie umieją grać a mają kilkadziesiąt ról na koncie. Moim zdanem to niesprawiedliwe...

użytkownik usunięty
123Kasia_123

To fakt David Janer jest utalentowanym aktorem, o wspaniałym charakterze, wyglądzie, oraz stylu.
Mimo ilości filmów w których zagrał, nie świadczy że jest mało popularny, bo przez Serial jak i film "CZERWONY ORZEŁ",
uzyskał największą popularność wśród odbiorców na świecie.....

JA OSOBIŚCIE GO UWIELBIAM, i filmy z nim :)

Co do tego że inni aktorzy są brzydcy i że mają więcej filmów na koncie nie wiele świadczy od David'zie :)
Zaczął niedawno karierę, i będzie ją rozkręcał do końca :)
W przyszłości zobaczymy go w wielu filmach :)

POZDRAWIAM :)

Obserwuję twoje wypowiedzi na innych forach i muszę przyznać że dużo o nim wiesz ( i o innych aktorach z "Cerwonego Orła", jak i również o samym serialu) To bardzo dobrze że ma dużą popularność, bo na to zasługuje ;D Fajnie że znalazłam osoby (w tym Ciebie oczywiście ;) ), które go uwielbiają i podziwiają tak jak ja. Mam nadzieję że zagra jeszcze w wielu produkcjach, nie tylko hiszpańskich ale i hollywoodzkich (chociaż jeśli mają być tak dobre, jak "Czerwony Orzeł" to lepiej niech zagra w hiszpańkich ;D)
RÓWNIEŻ POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
123Kasia_123

Niezmiernie dziękuje za tak miłe słowa, oczywiście mogę napisać to samo o tobie, bardzo się cieszę ze i ty jesteś fanką Czerwonego Orła i David'a Janer'a.
Owszem dużo się dowiedziałem o serialu, filmie, aktorach i ich obyczajach :)
Miło mi że mogę z tobą o tym podyskutować.
Jeżeli chciałabyś się o czymś dowiedzieć, popytać, lub doradzić w sprawach "Aguila Roja", wal do mnie,
jestem taką mini encyklopedią jeżeli chodzi w tych sprawach, a chętnie pomogę :)

Bardzo dziękuję na pewno skorzystam ;D Jak narazie mam tylko jedno pytanie: Czy odpowieadają ci godziny nadawania Orła na TVN7?

123Kasia_123

Ja miałem kiedyś przeprawę przez ciężką chorobę, siedząc w domu nie miałem co robić to włączyłem telewizor i trafiłem tak jakoś. Trafiło mi do gustu, bo to nie jest brazylijsko-argentyńska nudna telenowela, ale jak się okazało porządny hiszpański serial przygodowy. David Janer gra całkiem nieźle, miło się go ogląda na ekranie, szczególnie kiedy spuszcza wszystkim lanie jako hiszpański ninja. Potem musiałem wspomagać się internetem, by oglądać kolejne odcinki.

LorDofDarkness

Ja nie oglądałam "Czerwonego Orła" od pierwszych odcinków, bo też natrafiłam na ten serial przez przypadek;) To był odcinek (którego też nie oglądałam od początku), w którym Alonso i Nuño pojedynkowali się na szpady w jakimś turnieju dla dzieci, a że ojciec Alonsa się nie zgodził by chłopak brał w tym udział Satur podał się za ojca Alonsa. Niestety nie wiem, jaki to był odcinek, i z którego sezonu.

użytkownik usunięty
LorDofDarkness

To prawie tak samo jak ja, tylko że z nudów przełączałem kanały, i też trafiłem tak jak ty, na ten wspaniały serial.
Oglądałem od 6 odcinku 1 sezonu, później skończyło się na 1 odcinku 4 sezonu, i znów TVN7 puścił emisje odcinków od początku, jestem na bieżąco, ale jak to z moją obsesja ściągnąłem wszystkie 4 sezony, i mam kolekcję na wysunięcie reki :)
to fakt, dobrze opisałeś, David Janer świetnie wczuł się w rolę orła, wspaniale się rusza, skoki, uniki kul, łapanie bełtów i strzałów, no i te umiejętności walki ninja :)
Do tego wyposażenie i strój robi wrażenie :)
POZDRAWIAM :)

użytkownik usunięty
123Kasia_123

Obecine tak, odpowiada mi godzina 9.10, bo wstaję z pieskiem, i od razu moge zaczynać dziń z "Czerwonym Orłem",
po południu praca, więc liczę na powtórki rano :).
No a jak u ciebie ?

Ja mam na rano do szkoły i przeważnie konczę około 14.25-15.20, także czasem opuszczę jeden lub dwa odcinki w tygodniu. W przedostatnim poście pisałeś że ściągnąłeś wszystkie 4 sezony serialu... Możesz mi powiedzieć skąd je ściągnąłeś i czy są z lektorem czy z napisami ? Bo ja szukałam i nie znalazłam skąd możnaby było je ściągnąć;)

użytkownik usunięty
123Kasia_123

No ściągał mi je kuzyn, bo ja akurat nie dałem rady znaleźć stronki z polskim lektorem, po prostu z chomikuj,
ściągał ze 2 dni :)
nie jestem ci teraz w stanie podać nick'u osoby która miała te sezony, ale jest tam wielu ludzi którzy mają "Czerwonego Orła" - w wersji Pl :)
Wystarczy poszukać :)
najpierw musisz się zalogować, a potem wykupić konto SMS'em, 1 GB wystarczy to jakieś do 3 zł :)

Aha dziękuję, ale myślałam że ściągnąłeś to z jakiegoś programu (takiego jak ARES np.) Ogladałeś może "Águila roja, la película"? Bo ja oglądałam, tyle że niewiele z tego filmu wiem bo oglądałam bez napisów i bez lektora, a ja hiszpańkiego nie umiem (chociaż niedawno zaczęłam się uczyć na własną rękę - za popmocą internetu)

użytkownik usunięty
123Kasia_123

Nie ma za co, no program też musiał być tzw. HITACHI :)
oglądałem Aguila Roja La Pelicula, musiałem, i powiem ci że wiele się tam dzieje, również to samo, intrygi, śmieszne dialogi od strony Satur'a, zresztą oglądałaś, akcja i akcja :)
Też ściągałem z chomikuj, w wersji PL.
ja również nie czaję hiszpańskiego, ciężko by się oglądało w tym języku ten film.

No, dokładnie! Fajnie by było jakby serial "Czerwony Orzeł" kręcili jeszcze przez kilka lat, bo on się nie znudzi (głównie dlatego, że pracują nad nim sami fachowcy ;) )

użytkownik usunięty
123Kasia_123

Miejmy nadzieję że tak się nie skończy :)
Serial, i film się nigdy nie znudzi, byle go oglądać ze 100 razy :)
i chciałbym się doczekać kolejnych kontynuacji, tak jak ty :)
LICZĘ NA TO :)