Dawid Podsiadło

Dawid Henryk Podsiadło

9,0
367 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Dawid Podsiadło

Facet to kompletnie nieporozumienie, poza trójkątami i kwadratami tłucze banalne radiowe pioseneczki o miłości. Za to ludzie zachwycają się nim jakby to był jakiś Joe Strummer skrzyżowany z Kraftwerkiem. Polska po raz kolejny pokazuje, że jest prowincją i niczym więcej.

Wostock

Troche wkurzajacy jest choć talent pewnie ma .

użytkownik usunięty
Ruben_fw

fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal

O ile "Małomiasteczkowy" był w porządku, tak piosenka "Nie ma fal" to już bardziej guilty pleasure.

Jeszcze ten występ w reklamie banku. Ja rozumiem gdyby chodziło o jakąś fantę czy konsolę, ale żeby piosenkarz zachęcał do brania kredytu? Przecież to ekstremum żenady. Wspomniałbym jeszcze o tych zachwycających się nim warszawskich debilach, którzy kojarzą małomiasteczkowego z Dąbrowa Górniczą.

Wostock

Czyli, jak ktoś jest piosenkarzem, to nie może grać w reklamie banku, a ci co się Dawidem zachwycają to debile, bo... TY tak mówisz. Nie jesteś żadnym wyznacznikiem dobrego smaku. Koleś wiele osiągnął przede wszystkim swoją charyzmą i w przeciwieństwie do większości gwiazd, które faktycznie śpiewają "banalne pioseneczki o miłości" jest np. grany w radiowej Trójce, która opiera się na ambitnych utworach, zaśpiewał w Męskim Graniu w 2018 roku, chyba najlepszym. Ale najłatwiej, jak ci się coś nie podoba, to pisać: kit, nieporozumienie, ekstremum żenady, debile. I tak bez poparcia czegokolwiek. Dla mnie to zwykły hejt...

TheBestOfAvatar

"Nie jesteś żadnym wyznacznikiem dobrego smaku." Jestem Bogiem dobrego smaku.

Wostock

Teraz jeszcze ta reklama sieci komórkowej, gdzie współczuje homosiom jak to są w Polsce dyskryminowani to Warszawka jeszcze bardziej go pokocha.

Wostock

Teraz kiedy ogłosił apostazję, to już dziennikarze z TVN będą mu dzień i noc lizać część ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.

Chlor_3

Jakoś dziwnym trafem podjął te decyzję w momencie promocji płyty i w warunkach spamu popularności PiS i konserwatywnych wartości.

Wostock

Przypadek? Nie sądzę. To nie artysta a zwykły sprzedawczyk, który wie gdzie są konfitury i jak się do nich dobrać.