Emily Blunt

Emily Olivia Laura Blunt

8,2
65 640 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emily Blunt
phil_anselmo

Obejrzyj film, to się przekonasz, że jednak nie.... Poprostu dodali okropne zdjęcie.

phil_anselmo

tak zdjecie jest okrpne! jezeli chcesz obejrzec ladne, na ktorych wyglada swietnie zapraszam na mojego bloga. Emily to moja ulubiona aktorka :) Pozdrawiam serdecznie

phil_anselmo

taaak nie ma to jak oceniać ludzi po wyglądzie. A zresztą, gdyby to była jeszcze trafna opinia, bo akurat ładna z niej dziewczyna. Polecam "Diabeł ubiera się u Prady". Bo pokazała klasę jako aktorka i przy tym świetnie wyglądała

phil_anselmo

Racja. Może zamiast wystawiać jakieś bezpodstawne "opinie" zobacz film?
Wild Chill...Każdy źle krytykuje, a ja przed chwilą w napięciu siedziałem przed monitorem i to chyba jeden z najlepszych jakie ostatnio widziałem.
Polecam :)

phil_anselmo

Matko, jaka ona jest brzydka!!!!! Bez make-upu ani rusz!!!!!!!

Kinomaniaczka_

Dzisiaj ludzie są ślepi, oceniają wszystko po wyglądzie. To tak jak powiedzieć, że czymś ekstra jest gówno w ślicznej, dekorowanej paczce. Emily Blunt nie ma specjalnej urody, ale ma urok, przyciąga i posiada ogromny talent(po dwóch filmach uwielbiam ją po prostu!). Ona dostaje nagrody za coś, co się nazywa aktorstwo. Ona nie zgarnia statuetek za urodę i make-up. Podrasowałbym trochę w niej poczucia wartości, bo w wywiadach mówi, że nie podoba jej się własny nos, że jest niemiłosiernie nudna, itd. Nie zgadzam się, gra świetnie, a poza ekranem jest całkiem zabawna. Wróżę jej karierę.

PS: Susan Sarandon i Meryl Streep są jednego zdania: że jest naprawdę zdolną bestią. I z tym się zgodzę.

phil_anselmo

uuu jaka głęboka wypowiedź...

ważne jest, że umie grać a nie to czy wygląda identycznie jak tysiące aktoreczek w Hollywood do cholery
a urodę ma niebanalną (w dobrym tego słowa znaczeniu)

phil_anselmo

No co Ty?Potwór? Spójrz na tą fotke,bardzo ładna dziewczyna
http://www.filmschoolrejects.com/images/emily-blunt8.jpg

AGENT_47

Piękna fota!

A Ty Kinomaniaczka - bez operacji pewnie ani rusz - plastycznej i mózgu.

Music_In_Me

Polecam obejrzeć film "My summer of love" to docenicie jej urodę. Jest po prostu niesamowita <3

wilq_10

ooo, Tu się zgodzę, w "My summer of love" była boska ;d

piperabo

Świetna aktorka :) bardzo mi się podobała w "Diabeł...."

Em_Ka

Oj, ten jej akcent...^^ cudowna aktorka;DD

użytkownik usunięty
Bisexidryna

Jest śliczna. załozyciel zapewne woli megan fox albo pamele anderson ;).

AGENT_47

Chciałem Ci napisać,ze przez dodanie linku do zdjęcia Cię nienawidzę. Zniszczyłeś moje wyobrażenie o niej... . Tak czy inaczej cholernie piękna dziewczyna. Niesamowita uroda, bardzo dobra gra aktorska i świetne piersi...Dziękuję, dobranoc

phil_anselmo

Kurcze, mi też się nie podoba. Aktorką jest niezłą, nie powiem, ale ma w buzi coś brzydkiego (przynajmniej wg mnie). Potworem bym jej jednak nie nazwała.

phil_anselmo

A może pokażesz swoje zdjęcie, phil_anselmo ???

phil_anselmo

Emily jest piękna, ma bardzo ładne oczy do tego jest zdolna,
nie rozumiem jak można ocenić kogoś za urodę

Anda00

Cudna jest. **;

phil_anselmo

ma w sobie to coś

marajka

To prawda ma to coś :) Nie jest typową pięknością, ale potrafi przykuwać uwagę męskiej części widowni i jest bardzo seksowna :) A do tego jej akcent :)

lubecki_domin_dominik

Jest bardzo ładna, ma śliczne oczy. Świetnie zagrał w filmie "młoda Wiktoria". Niestety oglądałam z nią tylko jeden film ale bardzo mi się spodobało jak zagrał :)

phil_anselmo

COOOO??? ja nie wiem ile trzeba pic czy co kol wiek zeby stwierdzic ze ona jest brzydka. jest idealna. piekna dziewczyna.
ciekawe jaka morde ma autor tematu??