należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
jeju.... czy was wszystkich poj***** co wy wyprawiacie na tym forum....??? ja do niej nic nie mam ( nie to żebym ją lubiła... po prostu sie nią nie interesuje.... uważam że nie mogę jej oceniać nie znając jej...) ale naprawdę przestancie tak się podniecac nią.... bo całe forum zaśmiecicie... wystarczy napisać raz.... napewno do wszystkich dotarło.... jakie jest wasze zdanie .. a nie 100 razy pisać to samo... mam nadzieję ze ktoś zablokuje ten temat... a wy sobie założycie nowy i będzie ok....uważam ze mozna dojść do porozumienia i nie trzeba się wyzywać itp... bo to wolny kraj i zdaje mi się że każdy może mieć własne zdanie i lubić kogo chce... więc naprawdę prosze OPANUJCIE SIE!!! :D
POZDRO dla fanek emmy i anty fanek... :D
łysa ( jak kogoś obraziłam to wybaczcie... chciałam być neutralna.... a tak poza to ona czasem fajnie umie sie ubrać...)
Ja też jej nienawidze!!!!!! wrrr....kurczę a jak mama pomyśleć że ona będzie znowu grała Hermione to aż mnie coś trafia:P
emmm calkowicie sie zgadzam z łysa:D
boze ona jest w sumie normalna dziewczyna..gdyby jej odjac ta tapete to byscie sie tak nie podniecaly
moze i fajnie sie ubiera....jak prawie kazdy....
nie chcac nikogo obrazc podrawiam wszystkim
monisia:)
No, wiesz. Masz trochę racji. Emma rzeczywiście jest zarozumiała, no i jeszcze nie jest jakąś gwiazdą, ale myślę, że to trochę za surowa ocena. W końcu ona jak każdy aktor ma stres i inne. Przecież ona prawie nie może normalnie wychodzić z domu!
Ty chyba rąbnięta jesteś, sama co najwyżej jesteś lesbijką !!! Nie masz żadnej ulubionej aktorki? Może i nie jesteś o nią zazdrosna ale to co mówisz jest nienormalne!!! Nie podoba ci się Emma?? To nie patrz na nią!!! Co do kasy... Sama zauważyłaś że jest wielu bogatych ludzi, a jak nie uważasz że pieniadze nadają sens życiu to brawo dla ciebie. Przecież Emma ma dopiero 15 lat (czy coś koło tego) więc jeszcze zdobędzie sławę, ale moesz się zapytać pierwszej lepszej nastolatki która czytała Harry'ego Pottera czy zna Emmę Watson... Ci co książki nie czytali a oglądali film też ją pewnie znają, albo chociaż kojarzą... Dlaczego nazywasz nas pseudo fankami?? Jesteśmy prawdziwymi fankami, żadna z nas nie robiła by przecież tego dla szpanu... No może nieliczne... Ale to co tu powypisywałaś jest po prostu śmieszne, dziecinne i głupie!!! Ja na złość Tobie pozdrawiam wszystkich prawdziwwych fanów i fanki!!!!! Ewelina
Drętwa jest ta cała Emma i tyle. Jest wiele młodych , dużo zdolniejszych od niej aktorek a jej roli w Potterze - jak i samego filmu- raczej nie lubie. Ale każdy przecież ma prawo do własnego zdania ? :)
Gratki dla szaleńców którzy potrafią to wszystko przeczytać ;) No i pozdro dla fanów Chorego Portiera :)
HEh, kim to dziecko jest, zebyscie wy dziewczyny, tracily poczucie wlasnej wartosci i staraly sie do niej upodobnic, mowic ze ja kochacie, albo klamac jak najete ze widzialyscie sie z nia, albo ze ona jest wasza kuzynka, gdyby miala polskie korzenie, to sorry, ale nie wypowiadalaby sie na temat polakow tak brutalnie, pozdarwiam wszystkich ludzi, ktorzy maja w glowie dobrze poukladane. Nie lubie Emmy
pozdrawiam
Ja uważam, że niktórzy mają takie szczęście a niektórzy nie. Ci którzy niemają i niesą bogaci zazdroszczą innym. Musze przyznać, że jej zazdroszcze ale to niezmienia moich poglądów o niej. Ja ją lubie mimo, że jej nieznam. Być może gdybym był też taki bogaty to też bym się tak zachowywał.
Mariusz
matko..czemu wszyscy fani emmyu piszą, że jej "antyfani" jej zazdroszczą? zazdroscic to ja moge np. j. albie albo e. cuthbert (czy jak to sie tam pisze) one są przynajmniej ładne i nieźle grają... a taka emma wotson zagrałą w serii o potterze i to wszystko, ma dużo kasy, ale co z tego, jeśli nie może jej wydać?( coś czytałąm,że rodzice jej dadzą w wieku 24 lat) pozatym wg mnie nie jset taka piękna, jak wiekszosć pisze, jej ubrania też mi się nie podobają
pozdrawiam
p.s. ale dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi temat..........
Powiem tak, będac w anglii zauważyłam u większości dziewcząt totalne bezguscie!!!!!!! To my polacy, naprawde ubieramy się no w poruwnaniu z nimi jak jacyś naprawde swietnie, potrafimy zadbać o to i owo, ale jak sie popatrzy na nich to mASAKRA totalna!!! Emma chyba ratuje tam społeczeństwo dziewczyn w ubiorze. Wg mnie ubiera się ona nalepiej z widzianych przezemnie angielskich dziewczyn. Lubie ja średnio, i wcale jej nie bronie!!! anty fani po co zawracacie se dupe ta guwniarą, jeśli uważacie że sa lepsze???
Lektura dla wytrwałych :) W sumie jak komuś się nudzi, to polecam, ale lepiej zlukać sobie jakiś dobry film na kompa lub DVD :) Pozdrawiam Filmwebowców :)
Lektura dla wytrwałych :) W sumie jak komuś się nudzi, to polecam, ale lepiej zlukać sobie jakiś dobry film na kompa lub DVD :) Pozdrawiam Filmwebowców :)
Emma Watson - ładna, bogata i znana dziewczyna. I co z tego? Nie jestem jej fanką, gdyż według mnie Emma nie jest wybitną aktorką. Dlaczego właściwie jest tyle antyfanek tej pani? Może po prostu nie jestem na bieżąco, ale zdaje mi się, że ona po prostu jest i gra w jednej serii filmów. Co ona złego robi lub mówi?...
ja nie narzekam tak bardzo na emme, bo jej nie znam i nie czytałam żandego z nią wywiadu9chociaż aktorką jest wg mnie żadną), ale strasznie wkurzają mnie jej fani.
Ditto :P
... antyfani też :)
Jak na razie nie zrobiła nic co zwróciłoby moją uwagę w sposób pozytywny, bądź negatywny (przynajmniej nie rzuciło mi się to w oczy/uszy) Lecz temat z 1000+ odpowiedzi zwraca moją uwagę, więc oto dorzucam swój bełkot do ogólnego jazgotu. :)
Tak sobie czytam odpowiedzi "antyfanów", i chciałabym się dowiedzieć ile wy macie lat?
(Do założyciela tematu)
"wkurza mnie ze wielki faneczki emmusi" No więc... Możesz mi napisać który aktor nie ma grona fanów którzy na widok (jego) mdleją i nie wiedzą co zrobić? Mam przez to rozumieć, że skoro akurat napisałaś ten tekst o Emmie Watson to chyba jednak czegoś jej zazdrościsz? Nieprawda?
Drugi cytat: "emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, każdy by chciał być sławny ale później to meczy."
Czy mogłabyś mnie oświecić i napisać skąd te twierdzenia? Chyba, że ty także codziennie (już przez wiele lat) jesteś oblegana przez setki fanów i wiesz jak to jest...?
"emma wcale nie jest taka piękna a jeśli mam być szczera to ja jestem ładniejsza od niej" Ech... To raczej pozostawię bez komentarza.
Nie rozumiem tego całego zamieszania wokół niej..! Zagrała w kilku filmach, przecież nie jest, aż tak złą aktorką? Jeżeli oceniacie jej aktorstwo względem jej wypowiedzi w wywiadach itp. to raczej nie powinniście wypowiadać się na tym forum... Chyba, że jesteście "antyfanami" (cokolwiek to według was znaczy) których zdenerwowały wypowiedzi Emmy Watson w wszelkiego rodzaju wywiadach, i bez jakiejkolwiek wiedzy na temat jej aktorstwa wypisują takie bzdury...
Żal mi się robi jak czytam takie wypowiedzi na tym forum... Bo wiem, że większość wypowiadających się tu ludzi jest na wysokim poziomie intelektualnym... Przykro mi to pisać ale po przeczytaniu twojej wypowiedzi pozwolę sobie stwierdzić, że należysz do mniejszości, bo jeśli naprawdę byłabyś "antyfanem" to nie wypisywałabyś tego wszystkiego i nie wypowiadała się na ten temat...
Pozdrowienia.
"Jeżeli oceniacie jej aktorstwo względem jej wypowiedzi w wywiadach itp. to raczej nie powinniście wypowiadać się na tym forum"
A jeżeli nie?
A czy obejrzenie choć JEDNEGO filmu z daną "aKTORKĄ" nie może dać obrazu jej beztalencia? Ja powiem, że oglądałam wszystkie te chłamy (mówię, o serii HP oczywiscie) i na prawdę mam szeroki i wszechstronny widok na desperackie próbki aktorskie panny Watson.
A może Fay nie odrobił/a lekcji?
...
wiecie co poprostu sie wstydzcie i tyle...
jak możecie gadac takie głupoty Emma gra bardzo fajnie (moim zdaniem) a jeżeli wam to nie odpowiada to wasza sprawa ale ni musicie tak po niej smarować on sie stara!!!STARA LUDZIE! a wy ja pogrążacie !sami sobie szkodzicie:)
co wogóle według ciebie ma oznaczac to "anty emma watson"? to że tobie ona nie pasi i tobie sie nie podoba i według ciebie jest na bardzo niskim pozimie czy moze dlatego to wymyśliłaś bo jej naprawde zazdrościsz ???
nie trzeba było sie wogóle o tym wypowiadac bo to sie zaczyna obracac przeciw TOBIE!!!!!
Pieprzysz bzdury koleżanko, jakbyś śledziła dyskusje wiedziałabyś że tu nie o zazdrość chodzi tylko o samą osoby E. Watson. No i ja tam nie sądze żeby wyrażanie poglądów na forach internetowych gdzie każdy może być kim chce "obracało" się przeciwko nam. I hopa..
Ej, a wiecie, że w jednej z gazet (nie będę reklamy robiła) pisało, że rzuci rolę Hermiony, jeśli w piątej części nie będzie się całować? Osobiście w to nie wierzę, ale może wy uwierzycie?=)
Nie mogę dołożyć Emmie cegłą w głowę, więc chociaż zostawię ją tutaj - może jakiś rekordzik się ustanowi.
(Do Lady Croft)
Źle mnie zrozumiałaś. Przecież napisałam, że nie powinno się oceniać sposobu gry aktora po jego wypowiedziach w wywiadach itp.
"A czy obejrzenie choć JEDNEGO filmu z daną "aKTORKĄ" nie może dać obrazu jej beztalencia" może i właśnie o tym pisałam... Możesz obejrzeć nawet pół filmu, a będziesz wiedziała czy gra aktorska Emmy Watson przypadła Ci do gustu, czy nie.
Chodzi mi tylko o to w jaki sposób niektórzy wyrażają swoje opinie na dane tematy.
Jeśli jak to napisałaś ogładałaś filmy z jej udziałem to ja nie mam nic przeciwko twoim wypowiedziom.
A może to właśnie LadyCroft nie odrobiła lekcji......?
PS; /a* ;]
"A może to właśnie LadyCroft nie odrobiła lekcji......?"
Fay, kochana, nie powtarzaj, nie powtarzaj ;)
A co do sposobu wyrażania, to ja nie mam żadnych zastrzeżen co do wypowiedzi Elle, radzę trochę zgłębić ten temat, może np. poprzez zapoznanie się ze starszymi postami.
P.S. do powietrza (tymi, które zostały napisane zanim jakiś przygłup powtórzył się miliony razy i tym samym zaśmiecił to forum niezrozumiałym bełkotem, bo co niby miało znaczyć zdanie: "dupa ona jest najlepsza na świecie nie to co radcliffe" czy też: "tak zgadzam się z tobą w 100 % ona jest najlepsza" ?? Rozdwojenie jaźni, czy może problematyczne dzieciństwo?)
"Fay, kochana"
Oj czuje się wyróżniona. ;)
"Rozdwojenie jaźni, czy może problematyczne dzieciństwo?)"
Jeśli chodzi Ci o te posty... Ech, ja jestem za opcją drugą. Ale każdy aktor ma też takich fanów ;/
Nie myśl, że staram się bronić Emme Watson. Ja nie jestem "za" czy też, "przeciw". Uważam tylko, że nie jest aż tak zła aktorką. :)
moim zdaniem Emma nie nadaje się do gry w filmach o HP, ani w ogóle do żadnych innych. Jest SZTUCZNA, nie wyraża swoją grą żadnych emocji, dlatego nie lubię jej jako aktorki.
Na temat tego jaka jest poza planem nie będe się wypowiadać bo jej nie znam, i ciesze sie z tego;). Ale patrząc na wizerunek jaki sobie stwarza- super gwiazdy, nie to co my, szarzy beznadziejni ludzie- jest to kolejny powód żeby nie darzyć jej sympatią.
Ładna też nie jest, a jej STYL wywołuje śmiech.
Taka gadka zagorzałych fanek Emmy, że niby wszyscy którzy jej nie lubią są głupi, zazdrośni i nie mają gustu teraz także mnie już śmieszy. Żal mi troche takich ludzi.
Ale cóż. Można i tak:)
pozdro.
kobito, ale masz problemy. ile masz lat?? bo na oko to pewnie około 15. nie lubisz tej aktorki - twoja sprawa. ale po co takie wywody??!! lepiej weź jakąś książkę i poczytaj
włąsnie wróciłam z filmu HPiCZO i musze powiedzieć że ona jako aktorka jest spoko... bardzo fajnie zagrała :P niewiem jaka jest normalnie bo nie ogladałam z nią wywiadów ale słyszałam ze głupie kórwisko... ale ja nic do niej nie mam... jest ładna nie mozna zaprzeczyc i nawet spoko sie ubiera czasem troche ja wsiura ale to sie zdaza koażdemu :P wiec powiem tyle ze jest ok... takie jest moje zdanie...
pozdro dla fanek i anty-fanek - jestem po obu stronach :*
łysa
Ja jestem jej anty fanem !
Nigdy jej nie lubiłam !
W ogole całego zamieszania o tym HP !!
Wytrzyam nie można !
Moim zdaniem jest sztuczna itp.. Sory moje zdanie ;).
Jakos nie bardzo mnie ona interesuja. Raz wlazlem na strone Hp i wlaczylem jakis wywiad z nia i sie przerazilem, bo zachowywala sie troszke jak...malpa, ale poza tym jest nawet ladna, tyle, ze w moim miescie widzialem ladniejsze. Co do jej gry aktorskiej, nie jest tak zle, a to chyba jest najwazniejsze, jednak specjalnie nie zablysla.
Emma aktorka jednej rooooli haaaa, no bo teraz do konca jej "burzliwej kariery" będą ją obsadzac albo w baśniowych filmach dla dzieci, albo w ogóle nigdzie. No i co, no i cooooo??!! :)
No i co? Gówno! Tylko pozazdrościć, ze z tym rzekomym beztalenciem zagrala w rozchytywanych filmach, zarobiła kupe siana i teraz jesli zechce moze zbijac bąki do końca życia...
Brawo Emma!
Co do jej głupoty i snobizmu - to nie moge sie wypowiedziec bo nie poznalem jej osobiście.
Pozdrowionka!
Moim zdaniem nie wazne jest ile ma tapety na twarzy, jaka zbija kasy i czy jest zarozumiała czy nie. Ona jest aktorka i pod takim wzgledem tylko i wyłacznie powinnismy ja oceniac. A nie, że poweoidziała to czy tamto. Osobiscie nie chciałabym zeby ktokolwiek ingerewał w moje zycie prywatne.
Spogladajac wokól siebie zobaczycie pelno osob zachowujacych sie tak jak ona, mimo ze nei sa "gwaizdami". Tak samo nie możecie przewidziec jak byscie sie zachowali gdybyscie nagle stali sie osoba znana i bogata! Bo jestem pewna ze ona tez mowila ze taka nie bedzie ale niektóre rzeczy sa od nas silniejsze !
Nie jestem ani fanka Emmy ani tez jej przeciwniczka, ale uwazam ze powinnismy oceniac aktorów tylkoo i wyłacznie po zdolnosciach aktorskich ! Bo oni sa od grania ...
Pozdrowienia
Masakra jednym słowem... Jeju antyfani śmieszne... skoro jesteście takimi antyfankami to skąd te wszystkie informacje o niej... zajmijcie się już lepiej waszymi idolami...
Nie mogę dołożyć Emmie cegłą w głowę, więc chociaż zostawię ją tutaj - może jakiś rekordzik się ustanowi.
,,skoro jesteście takimi antyfankami to skąd te wszystkie informacje o niej..."
Poznaj swego wroga! ;)
czy wy nie możecie prowadzić dyskusji na poziomie? czytając wasze posty co chwilę natrafia się na niekulturalne słowa! ludzie opamiętajcie się.