Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

ag_

Jesteś gupia Emma jest w pożadku a jak jestś zazdrosna to szkoda pisać

Fleur_Delacour

Jaki wspaniały komentarz! Świadczy o niebywałej inteligencji i kulturze fanek młodziutkiej panny E.W ! ;) Może jednak wysilisz siei napiszesz czemu podoba Ci się ta aktoreczka miast obrażać jej przeciwników w tak niewyszukany sposób?

ag_

Jesteś gupia Emma jest w pożadku a jak jestś zazdrosna to szkoda pisać.a Emma bardzo modnie sie ubiera

Fleur_Delacour

Fleur: gjdsvsiduhgehgrvmnxzvjhreuhgug wa;hi;awhigwH;IGRIEWHGJFDHJXFB ZGDYWfrwyfhfgjfhbjfdhg POZDR.:*

ag_

Ludzie, czy wy naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty? Nudzi wam się? Skoro jej nie lubicie, to po co się nią w ogóle zajmujecie? Ja tam bym ją olała, za przeproszeniem.
PS. To było oczywiście do antyfanów, jeśli są tacy co mają wątpliwości.

Kathy_Selden

Lecz ona sama się narzuca i to jest PROBLEM DO DYSKUSJI :) POZDR.

LadyCroft

mam takie dziwne wrarzenie że ona wcale nie jest fajna poprostu np. w szkole (kiedy nie była jeszcze "sławna") nie rozmawiała z brzydszymi dziewczynami i nieśmiałymi chłopakami... WIEM WIEM nie ocenia się ludzi po wyglądzie ale takie mam po prostu wrarzenie i tyle.

BMF_2

Miałam nic nie pisac ale napisze, Anty fani JESTESCIE POJEBUSASSSSSSSSAMIIIIIIIII).. ...:))))))) To jest irytujace te wasze wypowiedzi nie znacie klijętki a pierdzielicie głupoty,, że we łbie sie nie mieści!!!!!!!! Moge wam powiedzieć tylko tyle znam ją z młodszych lat,zanim stała się gwiazdą to że jestem wpół Holenderkom wpół Polką nie przeszkadzało jej, nie zapomniała o mnie do tej pory...... a zresztą mam was gdzieś
Bujajcie się

anetek

Ożesz mnie dziewczyno rozśmieszyłaś.
Też się bujaj, joo czeket ałt.

aniaby

JOŁ :)
PIERDOL TO ŹĄ
EMMA NA STOS!

LadyCroft

ta dziewczyna nawet nie potrafi dobrze grac, a jest tak w rankingu "top świat" na 37 miejscu.
coś chyba sie pomyliło niektórym ludziom.
pozdrawiam

ag_

Hey! Powiem wprost: nie jestem ani fanką Emmy ani jej anty-fanką. Drażnią mnie jednak wypowiedzi niektórych osób. Żeby nie było nieporozumienia, nie napiszę, że niektórzy (niektóre) z Was są zazdrośni/-sne. Jednak pisanie, że jest brzydka, zarozumiała itp. nie powinno mieć tu miejsca. Pamiętajmy, że nie każdy jest doskonały, ludzie są ludźmi...Została wybrana do roli Hermiony Granger TYLKO dlatego, że ma talent. Może i czasem powie coś głupiego, to zdarza się KAŻDEMU, nawet mnie. Przecież ma 15 lat i nawet w tym wieku nie można wymagać od niej inteligentnych odpowiedzi, idealnego zachowania, wspaniałego ubrania... Zresztą nie zależy to tylko od wieku, ale i charakteru. Osobiście uważam, że Emma jest całkiem zgrabna, a że z twarzy ideałem nie jest, to trudno. To, że ma pieniądze wcale nie oznacza, że 'woda sodowa uderzyła ją w głowę'. Widzimy ją w świetle reflektorów, może prywatnie jest zupełnie inna? Co do makijażu- gdybyście to Wy były na jej miejscu, gdybyście były teraz aktorkami/aktorami sądzę, że też byście fluid i puder nałożyły, bo tu akurat nie da się stanowczo powiedzieć 'nie, na 100% nie założę fluidu'. Inna sprawa, ktoś porównał ją do innej aktorki, uważając, że Emma jest 'gwiazdą jednego filmu'. A dlaczego? Bo w porównaniu do tej drugiej aktorki, Emma wybrała się na kasting to kasowego filmu, trafiła w dziesiątkę, a tamta nie. Wiem, że moja wypowiedź tutaj raczej nic nie wskóra, ale tak czy inaczej, to, że jej nie lubicie, nie oznacza, że musicie od razu 'wieszać na niej psy'. Mam nadzieję, że w swojej wypowiedzi nikogo nie uraziłam, a jeżeli tak to przepraszam.
Dziękuję.

werciajames

Powiem tak, będac w anglii zauważyłam u większości dziewcząt totalne bezguscie!!!!!!! To my polacy, naprawde ubieramy się no w poruwnaniu z nimi jak jacyś naprawde swietnie, potrafimy zadbać o to i owo, ale jak sie popatrzy na nich to mASAKRA totalna!!! Emma chyba ratuje tam społeczeństwo dziewczyn w ubiorze. Wg mnie ubiera się ona nalepiej z widzianych przezemnie angielskich dziewczyn. Lubie ja średnio, i wcale jej nie bronie!!! anty fani po co zawracacie se dupe ta guwniarą, jeśli uważacie że sa lepsze???

anetek

Kompleksy macie i tyle. Można się wypowiedzieć, raz, drugi że się jej nienawidzi, ale żeby o tym pieprzyć na okrągło... macie problemy jakieś

LadyDasmader

ehh jak dawno mnie tu nie bylo:)

Narazie nie mam za duzo czasu by się rozpisywac,ale niedługo wpadnę i bardziej się poudzielam :)

Pozdrawiam

werciajames

Zgadzam się w 100% Tylko mam jedno zastrzeżenie.. Słyszałam kiedyś, że Emma zapytana o rozwój swojej kariry, nie ma czasu na granie w innych filmach. Myślę, że jest to wymówka, ciężko jej będzie się pozbyć wizerunku Hermiony i dlatego podejrzewam że nikt lub mało atrakcyjne padają propozycje ról. Moim zdaniem najlepszymi aktorami w cyklu HP są bracia Phelps i oczywiście Rupert Grint. PZDR

ag_

Czy to juz 1100? TaaaaaaaaaK! Ale masz temat popularny Elle :D
Jeszcze z... miesiac i odpowiedzi w twoim temacie bedzie wiecej niz odcinkow Mody na sukces.
Chociaz.... Tylko Chuck Norris ile tak naprawde ich jest.......................... .............................. .
Pozdro ;D

ag_

Jeszcze z... miesiac i odpowiedzi w twoim temacie bedzie wiecej niz odcinkow Mody na sukces.
Chociaz.... Tylko Chuck Norris ile tak naprawde ich jest.......................... .............................. .
Pozdro ;D

ag_

Pozdro ;D

ag_

Nie. To nie bylo specjalnie... Sory za 3...eee.. 4 odp. ;P

ag_

O jej.. a po co w ogóle to komentujesz?? Jak ona się ubiera.. może ona lubi taki styl.. bo to jest jej styl... popatrz chociażby na piosenkarki jak większość nie ma własnego stylu tylko wszystko kopiują. Takim przykładem mogą być : Fergie, Gwen Stefani... Wiele rzeczy koppiują [od pożal sie boże] Madonny!. II po hcolere ta wypowiedź? Ona jest tu nie na miejscu moim zdaniem..

ag_

zgadzam sie z antyfanami - jest fatalna i wkurza mnie jej ton 'achh jaka ja jestem ważna..." wrrrr

ag_

zgadzam sie z antyfanami - jest fatalna i wkurza mnie jej ton 'achh jaka ja jestem ważna..." wrrrr

smerfetka

Hej ludziska jesteście beznadziejni po co pierdzielić głupoty o jakiejś guwńarze

anetek

odczepcie sie już od niej nie macie mało?

NaShI

NaSHI to idioci nie przemówisz imn do rozumu przeciez to przegięcie by tyle gadać...o nie wiadomo czym. Przyczepili sie do dziewczyny i sami nie wiedza o co dla mnie to jest chore nie macie co robić!!!

anetek

ale to jest już przegięcie ..
doczepili sie do dziewczyny i teraz zbieraja zwolenników...
ludzie spokój !

NaShI

Emma... taak nic do niej nie mam, w pierwszych dwóch częściach HP była świetna, iealna Hermiona, ale w trzeciej i czwartej blee... :/ Okropne to było jak grała, nie miała nic z tej zarozumiałości Hermiony. A ten tekst z 3 części naprawde mnie rozwalił: "Czy moje włosy naprawde tak z tyłu wyglądają?" to była porażka :/ Raczej wątpie czy Hermiona by tak powiedziała. Co do tego wywiadu co niby powiedziała że polacy to idioci (czy jakoś tak) to w to nie uwierze póki tego nie zobacze, bo ja równierz moge wejść na jakieś forum i napisać (czego oczywiście nie zrobie) że w jednym z wywiadów Daniel powiedział to i to o polakach :/ I uwierzcie, bardzo szybko by to się rozniosło....
Pzdr
"Stand Your Ground"

NaShI

No dokładnie, NaShi.. Lady Croft smaruje Emmę Watson, wyzywa od różnych a potem "płacze" na filmie o Papieżu.... parodia.

ag_

Zgadzam się z Wami. Też jej nie lubie "Polacy są kretynami"... Za kogo ona się uważa żeby nas obrażać?? Do wszystkich fanek Emuusi - jesteście poprostu ślepe. No dobra, możecie ją lubić, ale myślicie że ona przejmuje się fanami z Polski? Przecież jak sama stwierdziła "polską się nie przejmuje bo tam mam więcej antyfanów niż fanów". Taaa ciekawe czy ona wie gdzie Polska leży. Ojjj chyba się przerazi jak usłyszy że polak będzie robił zdjęcia do 5 części filmu:))

ag_

"gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic"
Jakbyś niebyła zazdrosna to byś sie nie tłumaczyła.
Też nie zabardzo przepadam z Emmą nie pasuje do Hermiony nie ona ktoś inny tak ale nie ona. Psuje amosfere i udaje. Ale mimo wszystko uważam że w innej produkcji "MOŻE" by sie sprawdziła.

ag_

(Oczywiście tylko tak wpadłem po zobaczeniu ponad =)1000(= odpowiedzi!!!) co chciałem powiedzieć to to, że jakiś sprytny śmierdziel wziąłby to przeczytał w jakiś... rok, przeszedł depresje po tej głupocie przez duże G, a następnie przerobił na książkę i poszedł do Blueberry niech wydadzą :p - nawet mam pomysł na tytuł - "My, kosmiczne małpy i Emma" :) pzdr

Udi

Co tak wam zachciało się gadać o tej Emmie, Emma tam Emma tu!!1 No joba dostaje od tego. Wszyscy jej nie nawidza, nie są zazdrosne a gadają o niej gadaja, jakby to była królowa forum. No i co z tego ze jest brzydka i nie nadaje się do roli, i co że jest świetna, cudowna, ładna, miła...brzydka. Kogo to wszystko obchodzi moi drodzy anty i fani. Tym swoim gadaniem nic nie zrobicia, anty nie zdyskwalifikuja jej ze stanowiska roli, a fani nie przegadają fanów. jednym słowem Bezsennsu ta paplanina.

ag_

Yeah! To ja też się chcę się tu wpisać, ok? Bo jej nie lubię... ;)

daf

No, nikt normalny jej nie lubi ^^'

ag_

Zgadzam się. Emma Watson przed Premierą Kamienia Filozoficznego Zachowywała się normalnie, ale z czasem jej się w dupie poprzewracało od tej kasy. Ludzie to poprostu od kasy dostają pierdolca. Pozdro dla wszystkich antyfanów

ag_

Próby zahamowania "paplaniny antyfanów" są bezskuteczne, bowiem trzeba podtrzymywać temat, a nowinek nie brakuje. Dopóki ziemia się będzie kręcić, dopóki szmatson na nią nie zejdzie, dopóty będziemy wyrażać swoj sprzeciw. A teraz wracając do tematu: jak określilibyście jej brawurowe wykonanie "to nie zadziaaaałaaaa"(ang."it won't woooork") w ostatniej ekranizacji HP? Moim zdaniem to kwintesencja jej umiejętności aktorskich, pokazała co potrafi, go emu, GO! :]

ag_

a ja na was wszystkich leje!!! ona jest piękna a wy jej tego zazdrościcie zakompleksione antyfanki LOL, to szczyt głupoty wypisywać o niej tyle pierduł, ale zakompleksione kretynki dalej będą tu je wypisywać, nie jej wina że jest ładna, mądra, inteligentna i utalentowana i to was właśnie boli.

ag_

a ja na was wszystkich leje!!! ona jest piękna a wy jej tego zazdrościcie zakompleksione antyfanki LOL, to szczyt głupoty wypisywać o niej tyle pierduł, ale zakompleksione kretynki dalej będą tu je wypisywać, nie jej wina że jest ładna, mądra, inteligentna i utalentowana i to was właśnie boli.

ag_

Ja różniweż nie lubię Emmy Watson,ma za dużo tapety i stroji miny.
Ja nie mam nic do Fanek,a Emma niech sobie żyje na tym świecie.
Ale fanki przesadzają,Że my jej zazdrościmy?Żałosne!
No co wy piszecie,czytając te posty o mały włos nie zadławiłabym się herbatą.Fani Emmy również nie lubią jakiś gwiazd,muzyki,stylu,filmów i oburzają się gdy ktoś powie "zazdrościsz tej aktorce" a sami tak piszą.Zastanawiające prawda?

Eve094

Dobra wynocha do domu ludzie bo nudzicie....Olsenki Rules!!!!!!! niech wam bedzie

anetek

Jak świat światem zawsze istniały jakieś zakompleksione idiotki. Kretynki dalej będą wypisywać bluzgi na emmę, i nie przestaną, bo jak zapowiedziała lady croft, ani ty ich od tego nie odwiedziesz, ani ja. Niech robią swoje, niech piszą, niech bluzgają, albo im się znudzi albo nie. Na głupotę lekarstwa nie ma, Anetek, więc daremny Twój trud. Pozdrawiam.

LadyDasmader

Ja mam tylko nadzieję, że jak im się to już znudzi, to nie przejdą nad tym do porządku dziennego, tylko - chociaż w myślach - przyznają, że niepotrzebnie było TYYYYYYLEEEEEEE czasu tracić dla osoby, której w końcu tak nienawidziły i nazywały "szmatą"...

ag_

Z nieukrywaną radością żegnam fanów.
SPR*
no.
A więcej czasu to straciliście wy broniąc emu na tym forum, bo my, anty, przynajmniej mamy z tewgo ubaw czytając desperackie uwywnętrzniania na nasz temat. No nie mówiąc już o temacie właściwym. To tyle.
POZDR.

LadyCroft

Um tarala....Anty FUCKow!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo jesteście załosne....

anetek

A sam się 2@$$^$&*% i jeszcze ^%(U_)*&* !!! :) Nie przepadam za takim stylem wypowiedzi ale nie da twoja szczera wypowiedź na temat przeciwników twojej idolki tak wielce mnie rozbawiła, ze należało na nią stosowanie odpowiedzieć... :)

D23

Mam propozycje...pobijmy się...;PPPPPPPPPPPPPP

anetek

no comments

LadyCroft

ludzie nic nie poradzicie na to że Emma ma wielu fanów - choćbyście jeździli po niej ... jak tylko chcecie...
jest lubiana i tyle ...osobiście ( uważam że dobrze gra )
jest młoda ma jeszcze dużo czasu - dajcie jej spokój ...

ag_

nie wiem co ci odpisac, ale Emma nie moze odpowiadać za to że jej fanki tak sie zachowują, a co do zazdrości to rzeczywiscie tak mi sie często wydaje. Bo jeżeli sie kogos nienawidzi to po co sie nim interesuje jak anty-fani, którzy czasami poświecaja tej osobie wiecej czasu i wiedzy niz prawdziwy fan. Naprawde tego nie rozumiem...!
Co do wyglądu to mozna by sie sprzeczac nie wiem ile, po każdy ma swój gust i inaczej patrzy na człowieka.
tak samo ubrania, każdy ma swój styl a Emma ubiera sie tak jak chce i mi sie to podoba.
A z twojej wypowiedzi wnioskuje że młodzi aktorzy popadaja póżniej w nałogi i ćpaja...nie zgodze sie z tym niestety. I nie wiąze się to wogóle z Watson...:/
uwazam ze Emma fajnie gra i to jest najwazniejsze, bo jej charakteru nie powinno sie oceniać bo nikt z was jej nie zna....przynajmniej na razie, z miłą chęcia posłucham oceny kogos kto ja zna...
a na razie mozemy oceniac tylko jej grę...
mam nadzieję ze nie uraziłam was za bardzo ta wypowiedzia, po prostu tak uwazam...
Pozdrawiam.