należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
LUDZI WY JESTEŚCIE NIE NORMALNI JAK MOŻNA TAK BEZPODSTAWNIE OSKARŻAĆ EMMĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ON AJEST POPROSTU SOBĄ I TO ŻE JEST NP NA ZDJĘCIACH Z T.FELTONEM TO NIE JEST POWÓD ABY JĄ NIE NAWIDZIĆ
OBROŃCA EMMY WATSON
zgodzę sie z tobą...wiele antyfanów to fanki Toma Feltona, Ruperta czy Daniela...:/
którzy zazdroszcza ze sie z nimi przyjażni :/ tym bardziej załosne...
jak tak was czytam to normalnie mi sie nie chce wierzyć że w Polsce są aż tak niedorozwinięte osoby. Ten temat jest żałosny jak i te wasze antyemmanowskie wpisy, dziwie się tylko że admin tej strony nie skasował jescze tego tematu.
Też uważam, że nie można jej tak przekreślać. A tym co jakieś "fanki" wypisują nie powinniście się przejmować, bo na świecie jest wiele plotek, wiele prawdy i wiele bzdur. Nie oceniam Emmy jako super aktorkę, ponieważ jest jeszcze początkującą aktorką i młodą, ale nie wrzeszcze, że jest jakaś okropna i paskudna. Myślę, iż jest w miarę fajna i życzę jej sukcesów w życiu!
Też uważam, że nie można jej tak przekreślać. A tym co jakieś "fanki" wypisują nie powinniście się przejmować, bo na świecie jest wiele plotek, wiele prawdy i wiele bzdur. Nie oceniam Emmy jako super aktorkę, ponieważ jest jeszcze początkującą aktorką i młodą, ale nie wrzeszcze, że jest jakaś okropna i paskudna. Myślę, iż jest w miarę fajna i życzę jej sukcesów w życiu!
nie wiem czemu fanki dają taki argument
,,zazdrościcie jej sławy, bo każda dziewczyna chce być sławna, to największe marzenie każdej dziewczyny"
Ekhm... ja powiem tak: ja nigdy nie chciałam byc sławna bo uważam, że w życiu są inne wartości niż sława. Jak nie macie sensownych argumetów to nie piszcie. To jest żałosne i rozpaczliwe ,,zadrościcie jej" :/
Cześć nie znacie mnie jeshche bo na tym forum jestem po raz pierwshy.
Ja tez nie nawidze tej emmy ......I przyznaje że tez chciałabym byc sławna, ale jej nie zazdroshche!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie mam czego!!!!!!! ona ani nie jest ładna ani nie ma talentu jestem pewna że nawet ja bym lepiej od niej zagrała Hermione!!!!!!!!! A teraz cos do jej jebnietych fanek:
Po co wy na to forum wogle wchodzicie takie durne jestescie że nie widzicie ze ten temat zaczeła ANTY-FANKA!!!!!!!!!!!!! żeby sie podzielic zdaniem z innymi ANTY-FANKAMI!!!!!!!!!!!!!!!
też się przyczepiliście! Naprawde niektórzy powinni leczyć sie na głowę. Uważam Ze Emma jest dobrą aktorką może nie jest najpiękniejsza ale nie jest też brzydka. A to że ubiera się jak wieśniara to zupełna nieprawda. No i nie możecie powiedziec że jest głupia bo na egzaminach dostała 8 A+ i dwa A, o ile w ogóle wiecie co to jest. Tutaj w Canadzie jest bardzo lubiana tak samo jak Radcliffe, a wszystkie anty fanki są po prostu zazdrosne o jej urodę i talent.
Marta
Popieram wszystkich Anty-fanów Emmy. Ona jest okropna! Nie dość że blondynka to jeszcze ciemna.... My wszyscy KOCHAMY TOMA F.! --- NIE CIERPIMY WASTON! Ta dziewczyna zupełnie nie nadaje sie do tej roli. jJest rozchisteryzowaną nastolatką!
rozchisteryzowana to Ty jestes ale Ciebie nie można nazwać nastolatką tylko dzidzią ltóra nie umie się wyrażać co boisz się że zabierze Ci Twojego Toma powiem Ci szczerze ona ma duuuuużżżżżżżżeeeeeeeeeeeeee szanse
ZGADZAM SIE Z TOBA W 100 %!!!!!!!!! WĄTPIE ZEBY TOM FELTON CHCIAŁ MIEC TAKIE FANKI JAK WY - IDIOTKI KTÓRE OBRAZAJĄ INNYCH! CO Z TEGO ZE DZIEWCZYNA MA PODKŁAD ? ZAZDROŚCISZ TO TEZ SOBIE KUP ! NIE BYŁABYS TAKA MADRA JEDNA Z DRUGĄ GDYBYŚCUIE SOBIE STANĘŁY TWARZA W TWARZ! JESTESCIE KOMPLETNE IDIOTKI!
effCia
o kur*** bez przesady tysiąc cos postów O_o , Ema zagrała w harrych poterach nigdzie wiecej a ma wiecej postów niz niektórzy znani aktorzy
hej,!!!!!! jestem tego samego zdania. zobaczcie na linka... http://83.142.228.114:8080/ew/Graphics/Fans_Wallpapers/Wallpaper800/011.jpg [83.142.228.114:8080/ew/ ...]
widzicie ten dekolt?! nawet nie ma co pokazywac a ubiera sukienki z dekoltami po pas!!!!!!!!!!!
http://83.142.228.114:8080/ew/Graphics/Fans_Wallpapers/Wallpaper1024/025.jpg [83.142.228.114:8080/ew/ ...] zobaczcie tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiecie co mnie najbardziej boli nie to że mam fatalny gust albo że robi głupie minki no bo trudno taki ma styl bycia i do tego się nie będe przyczepiać ale najbardziej mnie boli to że spiepszyła tak fantastyczną postać jaką jest hermiona zrobiła z niej modnisie i lalunie a hermiona była inna jest to moja jedna z ulubionych postaci a ona poprostu się do niej nie nadaje sory ale mojm zdaniem spipszyła ją na całeg i dlatego jej nie lubie i wątpie by ktoś mnie do niej kiedyś przekonał
nie jestem jej anty fanem porostu jej nie lubie niech sobie żyje i będzie już tą swoja aktorką ale w innym filmie BO TĄ ROLE KRÓTKO MÓWIĄĆ SPIEPSZYŁA KONIE KROPKA
to wiecie co ja wam powiem właśnie że nas obrażasz a te komentarze to se możesz wsdzić do nosa albo gdzie indziej czyli skąd je wziełyście
Nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi więc pewnie napiszę to samo co ktoś,ale trudno...ja nic do niej nie mam...myślę że skoro dostała tę rolę to chyba znaczy że była jedną z najlepszych nie???Co do jej ubrań too gustach się nie dyskutuje...a co do tego wywiadu,to nie wiem czy był prawdziwy,ale nawet jeśli to chyba ma jeszcze dziewczyna prawo do obrony!!!A co ma niby mówić o ludziach którzy życzą jej jak najgorzej???
masz calkowita racje.tona pudru i lakieru do wlosow.przecierz ona ma calkiem cienkie i proste wlosy a wyglada jak ....
moim zdaniem nie potrzebnie większość się jej czepia . Ona jest po prostu zna ną akrorką.
Nie, ale jestem bardzo ciekawa kolejnej "inteligentnej" wypowiedzi Sz.P. Watson więc mam nadzieję, że mi powiesz :]
A wiesz co ja o tym myśle??To co mowisz to blef!Ja tez jej nie lubie...ale jeszce bardziej nie lubie takich jak ty!!Plotkara!!!
A wiesz co ja o tym myśle??To co mowisz to blef!Ja tez jej nie lubie...ale jeszce bardziej nie lubie takich jak ty!!Plotkara!!!
Kazdy ma własne zdane o emmie ja tez jej nie lubie ale to tylko moje zdanie .(poza tym dobra z niej hermiona w grze w filmie przynajmniej sie wykkazuje ale jak oglądałam częśc na dvd zauwarzyłam ze ma okropną i durzą tapete a przeciez hermiona sie nie maluje co nie )?
Aż przykro czytać, ale cuż na głupote nie ma rady :( a szkoda... Masz może adresy blogów o Emmie? Bo chciałabym się wypowiedzieć też na innych stronach co o niej myślę... Żeby nie było, że wszyscy ją kochają i w ogóle...
Bosh jak ona mnie dobija to jak mało kto, po prostu porażka, jak ją widzę to mi niedobrze, z resztą już wypowiedziałam się conieco na blogu MaryKate (POZDR.). To, co ona robi, przekracza wszelkie granice narcyzmu!! No dajcie spokój, czy normalny człowiek powiesiłby sobie na drzwiach kartkę z napisem "Uwaga! Kociak w środku", albo "Uwaga, laska!" Po prostu brak mi słów....
A ty to co? Penie jestes brzydka, masz krzywa zęby i jesteś brzydka jak ogrzyca! Jesteście po prostu zazdrosne! Wredne małpy!
\Patka
A czy to biust jest najważniejszy?! No, jeśli tak, piszesz, to chyba WEDŁUG CIEBIE to cycki są najważniejsze, a nie serce!
Carina
Taaak..? od razu widać że masz kompleksy na punkcie swojego ''pseudo'' biustu.Po pierwsze gdybyś znała nowe wiadomości to wiedziałabyś że na jakimś spotkaniu jakiś chłopak powiedział jej że ma ładny duży biust. I co zatkało kakao?????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
plis przeslij mi info na temat tych napisów na drzwiach i na której stronce to znalazłaś!! mój e-mail: banetka@autograf.pl
osta6tnio w moim gimnazjum zobaczyłem fajną dziewczynę jest 100 razy ładniejsza od emmy watson i żeby tak wyglądać nie musi się malować
a jak byście zobaczyli emme jak wstaje z łóżka to byście się zapytali co to za straszydło bo make up to magia
po takim makijażu jak ma ona to kij do miotły by też ładnie wyglądał
O tych napisach na drzwiach też słyszałam i poprostu mnie zatkało... przykre, że taka osoba gra w "Harry'm Potterze", inna dziewczyna może lepiej wykorzystała by szansę w show biznesie zamiast wpatrywać się w lustro i zachwycać sobą.
Właśnie doczytałam się komentarzy przyjaciółek Emmy na jej temat i naprawde im współczuje, ale może z drugiej strony to dobrze bo dowiedziały się, że dla ich rzekomej koleżanki sława jest ważniejsza niż one. A teraz co do zdjęcia bez makijażu: Boże, jak można tak okłamywać swoich fanów! Wszyscy myślą, że ona zawsze wygląda tak jak w tej tapecie, a tu prosze... zwykła dziewczyna, za którą nikt na ulicy by się nie obejrzał, bo wygląda przeciętnie.
To Nienormalne nie przyszło ci na myśl, że to mogą być nie przyjaciółki ale jakieś zazdrosne znajome Emmy, bo gdyby były prawdziwymi przyjaciółkami to w życiu nie zrobiły by jej czegoś takiego.
Jedyną rzeczą która by mnie zmusiła do odwiedzenia Emmy na planie to nadzieja, że podstawię jej nogę ;)
PS. Masz super bloga :D
cześć ale sie ciesze że są jeśżczę antyfani EWona jest okropna czytaliście ostatni wywiad z nią . Powiedziała coś takiego "z moją urodą i inteligencją moe zajść daleko" a na pytanie dlaczego reżyser wybrał ją powiedziała "odpowieź jest prosta:TALENT jestem Ladna i inteligentniejsza od innych dziewczyn" Mówiła coś że antyfani to garstka ludzi słabycsh emocjonalniektóży zaadroszczą jej urody i inteligencji. Nawet jej babcia mówi że woda woda sodowa udeżyła jej do głowy. Pozdro:Maja
WSZYSTKIE JESTEŚCIE PSYCHICZNE! EMMA JEST COOLOWA LASKA, KAŻDY CHŁOPAK MARZY, ŻEBY SIĘ Z NIĄ PRZESPAĆ! SEXBOMBA!