Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

Violett

http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=27661 [s10.bitefight.pl/c.php?...]
proste :)

sonko

HEh, kim to dziecko jest, zebyscie wy dziewczyny, tracily poczucie wlasnej wartosci i staraly sie do niej upodobnic, mowic ze ja kochacie, albo klamac jak najete ze widzialyscie sie z nia, albo ze ona jest wasza kuzynka, gdyby miala polskie korzenie, to sorry, ale nie wypowiadalaby sie na temat polakow tak brutalnie, pozdarwiam wszystkich ludzi, ktorzy maja w glowie dobrze poukladane. Nie lubie Emmy
pozdrawiam

ag_

No tak...zacytujmy:"Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów."...ludzie, wy piszecie O SOBIE! a jak WY byście się czuli, gdybyście, powiedzmy zagrali w polskim H.Potterze, a tu wam pod domem stoi taka pseudo ekipa?jak się na niej wyżywacie, pokazujecie świadectwo o sobie! mi jest ona obojętna, znaczy tyle co dziewczyna grająca Hermionę,ale litości! zajmijcie się czymś pożytecznym! ok, jak jesteście ambitni i macie zamiar tępić wszystkich jej fanów, to możecie sobie od razu darować! to bez SENSU...

użytkownik usunięty
ag_

Ale wy macie problemy !!! Mnie ona nie obchodzi. Jest - to dobrze, nie ma jej - też dobrze. I po co wy się jej czepiacie???? No, ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie...

emma mowila, ze smaruje sie podkladem tylko na wieksze imprezy-na codzien nie.

ag_

Mam dość tych gupot od anty-fanów Emmy. Mówią że nie ma talentu, a tak naprawdę się nieznają i gadają by tylko gadać. Ktoś od was mądrzejszy ją wybrał więc chyba ma talent. A gdyby do tej roli wybrali kogoś inego to ci sami co nie lubią Emmy tej innej też by nielubili. Powud jes oczywisty zazdroszczą jej i niech nie prubują nikomu wmawiać że tak nie jest.
Pozdro dla tych którzy nie obsmarowują kogoś tylko dlatego że sami nie mają. =]

ag_

Hm, bez przesady, dla mnie zakładanie anty-klubów to dziecinada. Nie, że ją kocham, do roli Hermiony się nadaje (przemądrzały ton, krzywe ząbki, tylko włosy pofarbowane i to, że mówi czasami prosto do kamery [Czara Ognia] to wiocha), jako aktorki nie mogę jej ocenić, bo na razie zajmuje się jednym filmem podzielonym po prostu na części. A o aktorach jako osobach się nie wypowiadam. Fakt, różowa paniusia, może nawet typu Hilary Duff, ale nikogo to nie powinno obchodzić. Ostatnio aktorzy nie są oceniani poprzez swoją grę, ale życie osobiste. Przestali być wzorami z kina rodem, ludzi teraz nie obchodzą filmy w jakich grają, tylko z kim się umawiają, co robią, jedzą, gdzie mieszkają, ile mają na koncie. A tu po prostu nie o to chodzi. Niech sobie będzie jaka jest, byleby nie przenosiła tego na ekran. Może nawet grać tylko w "Harrym Potterze", byleby robiła to dobrze. Dziewczyneczce się poszczęściło i niech wykorzystuje to jak chce. Nam nic do tego.

lubieyaoijakch

Jeśli mogą być kluby tej aktoreczki to moga tez istnieć jej anty- kluby! ;) Bo niby czemu wszyscy mają się nia zachwycać?

D23

Zakładajac anty klub pokazujesz swoje zainteresowanie wokół tej osoby. Wszyscy anty myslą że robią tym dobrze a właśnie nie. Bo gdy wasze negatywne spojrzenie na nia co raz bardziej sie rozwija inni rosna w zapotrzebowanie polubienia tej aktorki bo widzą że jest bardzej dowartościowana przez NAWET antyfanów i chcemy sie jak najszybciej i najwięcej o niej dowiedzieć. Kluby i rozmowy fanów jak i anty są dla mnie śmieszne. Nie maja składu ani rozumienia. ja rozumiem nie nawidzieć jej z całego serca, ja równiez za nia nie przepadam (moje zainteresowanie nią jest zwiazane tylko i wyłącznie z Harrym Potterem lubie ten film i obserwuje wszystkich głownych bohaterów. Idolami to oni nie są moimi) ale nie jestem porypana nastolatką której sie chce zakładać fanów czy anty pojebane kluby, zakładc o kimś klub to o takim który zasługuje na takie miano.
Naprawde antyfani myślałam ze wase poczucie do Emmy jest bardziej scepttyczne.

ag_

(ziewa)

ag_

Ja równiesz należe do anty-fanów i się z tobą całkowicie zgtadzam. Wkurza mniw też jedno każdy ma prawo do swojego zdania ale po co wchodzą tu fani dej damesy od siedmiu boleści i krytykują nas anty fanów? Z całym wszacunkiem do nich ale wchodźcie na strony o niej a nie na strony anty. Ja nic nie mam do fanów emmy bo sama jestem fanką daniela i ktoś kto go nie lubi ma się do mnie nie odzywać i obrażać.....Chyba nie.

ag_

Masz racje powinni znależdź nową aktorkę ale niestety.........
Szkoda mi tylko dana i innych,że muszą znosić jej obecność.......

samuraj65

A ja tam nie wiem, czego się czepiacie. :P Ładna jest. ;)

Nie widziałem żadnego filmu z nią, ale niewazne. Mam jej parę zdjęć na kompie i na niektórych to wygląda tak korzystnie, że aż się chce powiedzieć "gdybym ja był parę lat młodszy...". :D

To samo miałem przy okazji "Krainy Traw" i dziewczynki, co grała Jelizę-Rose. Pedofil ze mnie. :/

Obywatel

Och..znowu anty faniii...ale fajnie narescie sie ciekawie zaczyna na forach..kiedy bedzie bluzganie??? Chce sie posmiać:)

ag_

ja powiem w ten sposob. wyzywacie sie na emmie jak byo na byla nie wiadomo czego winna. mowicie ze ma za duzo tapety, ze sie ubiera jak wiesniara i ze jest brzydka. mowicie ze jest zla aktorka. Czepiacie sie o tzw duperele. ale zaloze sie ze na pewno ale to NA PEWNO gdybyscie to wy byly na ej miejscu i trafily na taka szanse jak ona to was identycznie obgadywano by w taki sposob. czepiano by się was o każdy szczegół. gdybyście źle odpowiedzieli na jakies pytanie zadane przez reportera to by gadano ze "jaka niewykształcona, nie uczy sie". A tym czasem ma ona dopierdo kilkanaście lat!!! ona nie kjest dorosla. nie zdobyla jeszcze doswaidczenia zyciowego. jak kazda nastolatka ma swoje potrzeby. a moze lubi sie ostrzej pomalowac. moze lubi sie tak ubrac a nie inaczej. ja ja osobiscie podziwiam (lecz nie jestem typem jej fanatyka) ze skoro jest tyle glosow ze ona jest "be" to ze sie nie zalamala. wiec radzilbym dobrze. jak ja obrazacie to postawcie sie w jej sytuacji i pomyslcie co byscie wtedy czuli. nie czyncie drugiemu co wam niemile.
Pozdrawiam

ag_

Witam, ja tam do Emmy Watson nic nie mam, może jest ładna może nie, może sie brzydko maluje, może nie, może się brzydko ubiera, nie sądze , może jest pustą panienką, raczej nie, lecz kto wie. Prawdą jest to, że jest świetną aktorką, umie dopacować mine do poszczególnego momentu, i nie obchodzi mnie czy jest brzydka, czy nie umie się ubrać, przecież nie to jest najważniejsze. Sęk w tym, że Wy patrzycie na ubiór, makijaż, fryzure a potem na podstawie tego oceniacie jej role w filmach. Dziwne ...

ag_

Banda ignorantów :P. Ja na jej miejscu bym zwariował; rozwiedzeni rodzice, rodzina w rozsypce i na dodatek gra... Ale za jak gra! Jesteście walnięci, skoro tyle wypowiedzi jest przeciw komuś, kto nie jest jeszcze pełnoletni. Co trzeci (na dwóch :) polskich gimnajlistów uważa sie pewnie i dziesiąty cud świata, skoro odwalają takie a nie inne historie. Spójrzcie na siebie, postawcie się w sytuacji, kiedy jesteście sławni i chcecie to wykorzystać. Gdyby ktoś was zapytał czemu tak robicie odpowiedzielibyście "A co wam do tego?". Kapiszi?

ag_

jesteście pojebani idzcie sie dzieci uczyć !!! lepiej niz wypisywać tutaj takie rzeczy!! zakładanie antyblogów to kompletna strata czasu jednak jak widać bardzo wyrażnie można być takim głupim i żałosnym!!!

POZDAWIAM FANÓW EMMY ONA I TAK JEST NAJLEPSZA !!!

ewa46k

hehe jak dawno mnie tu nie bylo:P
wojna dalej trwa?:p

ag_

Rzeczywiście niezła wojna. Do Emmusi nic nie mam, ale fakt, że wcale nie jest tak bardzo ładna. Pozdro dla zarówno fanów jak i antyfanów Emmy.

ag_

Wojna to mało powiedziane...
Tak, Ja jestem fanem Emmy... Tak mi się zdaje na razie...:P
Jest śliczniutka i to się dla mnie na dzień dzisiejszy liczy najbardziej...
Co do antyfanów... Są to z reguły zakompleksione nastolatki które zastroszą Emmie... Zresztą każdy ma trochę racji. Identyczna wojna jest przecież z (Długo się zastanawiałem czy napisać tą nazwę... Odważyłem się) Tokio Hotel... Ja pieprze po co tyle szumu... Nie cenię Emmy za aktorstwo bo doświadczenia wielkiego to Ona nie ma... Jest urocza i tyle:P...
Proponuję antyfanom aby nie pisali na tym forum bo po co rozniecać nową wojnę. Skupcie się na besztaniu Jej na swoich forach a nie tutaj...

Skończyłem...

użytkownik usunięty
sangreal

łoł.. ile wpisów O_o

nie macie nic lepszego do roboty? ja osobiście nie przepadam za tą dziewczyną, ale żeby tyle po niej jeździć.. wyluzujcie trochę.. to sprawa gustu ;p

ag_

Popieram poprzedniczkę- przeciez kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie
A ja akurat lubię Emme wiec nie popieram tego tematu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Hitek

Niby na co takiego ona sobie "pozwala" ?? Poza tym średnio inteligentny człowiek i przede wszystkim dobrze wychowany nie wypisuje przekleństw na forum publicznym. "Gówniarą" jak Ty to określiłeś napewno nie jest i wydaje mi się, że jest nawet bardziej dojrzała od Ciebie. Moja dobra rada... zastanów się nad sobą bo coś Ci chyba psychika nawala :)

PureBloodPanther

zgadzam się z Luke. Jesteś zazdrosna bo ty byś tak nigdy nie zagrała

Marta :]]]]]