należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
Gdy wchodził "Kamień Filozoficzny" nic do niej nie miałam, ale z czasem czytając jej wypowiedzi, oglądając wywiady doszłam do wniosku, że coś jej się w główce przewróciło. Tona tapety na twarzy i nic więcej. Większość osób by nie zwróciło na nią uwagi gdyby nie fakt, że dostała role w "Harry'm Potterze". Nazywać ją gwiazdą?! Ona ma na koncie "jeden film". Daveigh Chase jest aktorką w jej wieku i większość osób nawet jej nie kojarzy chociaż ma różnorodniejszą filmografię i wspaniałą rolę Samary w "The Ring" (wykazała się dużym talentem grając "upiorka"). Nie będę się rozpisywać bo widzę, że myślimy podobnie... ZAZNACZAM, ŻE NIE CHCĘ OBRAŻAĆ JEJ FANÓW BO KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA!
ciesze sie ze sie ze mna zgadzasz :). a tak wogóle slyszałas co powiedziała emma gdy zobaczyła polaków na spotkaniu z obsadą HP?
Czytam twoją wypowiedź i w sumie myślę że masz rację. Ona może jest ładna ale zrobiła się z niej damulka, która uważa że jest niewiadomo kim. Radcliffe przynajmniej ma jakiś cel w życiu, a ta? Nic nie słyszałam.
Nie słyszałaś? To jakieś idiotki tu wypisują bzdury i nie normalne wypowiedzi o Emmie! Czy któraś z nich była na jakiej kolwiek na stronie o niej? Wątpię! Nie jestem jej fanką, ale zbyt długo w tym siedzę, żeby nie wiedzieć że takie dziewczyny tu wypisują o niej że jest: "damulka, woda sodowa uderzyła do główki!" Ja wiem, że takie, ZAZDROSZCZĄ JEJ SŁAWY! To wszystko!
Mona
"Nie słyszałaś? To jakieś idiotki tu wypisują bzdury i nie normalne wypowiedzi o Emmie! Czy któraś z nich była na jakiej kolwiek na stronie o niej? Wątpię! Nie jestem jej fanką, ale zbyt długo w tym siedzę, żeby nie wiedzieć że takie dziewczyny tu wypisują o niej że jest: "damulka, woda sodowa uderzyła do główki!" Ja wiem, że takie, ZAZDROSZCZĄ JEJ SŁAWY! To wszystko!"
Jak przeczytalam ten post to sie poplakalam ze smiechu. Przeciez osoba dokladnie zazacza, ze slawy, kasy ani nic w tym stylu nie zazdrosci. A po drugie osoba piszaca powyzszego posta stwierdza, ze nie jest jej fanka a zachowuje sie jak lwica broniaca malego lwiatka. Normalnie smiech na sali.
Pewnie to nieona mówiła tylko wspaniałe "anty-fanki zazdrośnice wrede małpy sobi wymyślają wypowiedzi!!tak samo "BRAVO" pociska takie kity że aż włosy dęba staja!!!!!!Nie wierzcie im!!
na pytanie dlaczego właśnie ona została wybrana do roli Hermiony przecierz bardzo duzo dziewczyn sie zgłosiło odpowiedziała ze prawda w oczy kole i ze to właśnie ona ma talent, jest piękna zgrabna wysportowana , bardzo mądra i ze ma wielki talent więc była tą 1 na 1000000 a spytana o antyfanów powiedziała ze to garstka osób i za jej antyfani są idiotami itp a jak zmądrzeją to z nimi poagda anty fanka emmmy
Jezuuu jak patrzę który topic jest najpopularniejszy to mnie szlak trafia. Naprawdę nie ma na tej stronce bardziej interesujących i ambitniejszych osób czy filmów do komentowania?!?! Tyle postów żeby się sprzeczać jaka jest jakaś tam Emma Watson..Parę lat temu nikt o niej nie słyszał, a teraz zagrała w jakiejś bajeczce i nastolatki sikają w gacie... :] I gówno mnie, za przeproszeniem, to obchodzi jaka ona jest, dla mnie może być i szachem perskim.. :P
Witam.
ja tez bylem w głębokim szoku nie moge uwierzyc! Siec a przede wszystkim fora opanowane sa przez nastolatki. ponad 800 odpowiedzi na temat aktorki o ktorej pierwszy raz w zyciu slysze?? Daje do myslenia czy jest jakikolwiek sens pisania na forach czegokolwiek. Jednak sie nie poddam jeszcze nie :)
pozdrawiam.
Zgadzam się z tobą. MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
A co powiedziała. Ja też jej nienawidzę i z chęcią się tego dowiem. Pozdro!!
Bellatricks
Też tak uważam jest mnóstwo aktorów w jej wieku którzy naprawdę mają talent i nie ma na ich temat żadnych blogów. Poza tym ona jest całkiem przeciętna, no dobra wykazała się, gdy rąbnęła Malfoya;) ale wcale nie jest aż taka genialna jak się powszechnie uważa (niestety)
Wybacz, ale nie masz prawa obrażać anty- fanów Em Watson, tak jak one fanów bądź samą Emmę! Zgodzę się z tym iż jej make-up jest zbyt obfity, mogłaby się malować trochę lżej i w naturalnych berzowych kolorach, ale jeśli jej się tak podoba niech się tak maluje. Muszę się zgodzić również tym iż jej talent nie jest wybitny, ale takiej właśnie 'aktorki' potrzebowali, choć mogli dłużej poszukać i nie tylko Angielki. Założę się, że każda dziewczyna w pewnym stopniu marzy o tym, aby mieć tyle kasy, taką sławę i znać Dan'a Radcliffe'a:) Ja np. tak!
Więc gratulujmy jej tego co ma i życzmy tego czego niema, i módlmy się do Boga, aby na zesłał takie błodosławieństwo!!!
PEACE&LOVE
Bloom
Chciałabym zauważyć, że w zasadzie nie macie prawa do wygadywania swoich opinii za emmowskich, poniewać nazwa forum brzmi:Anty fani emmy watson, czyli te wasze głupie komentarze zachowajcie dla siebie
masz całkowitą rację ,one jej poprosku zazdrodzczą a ona ma prawo zachowywac się tak jak się zachowuje i wóle to nie wiem poco powstałtaki temat na form
słuchajcie no placki najpierw przestańcie przeklinać i patrzcie na błędy ortograficzne które popełniacie a potem weżcie sie za komentowanie.A ta ema łatson to kto to wogóle jest?! niech się nie maluje tylko myje to wągrów i syfów mieć nie będzie ŻEGNAM
Nawet nie wiesz kto to Emma Watson a gadasz coś! SSkąd wiesz że sie nie myje. Zapewne ty tego nie robisz i myślisz że wszyscy dookoła są tacy sami???
no, troszke damulka. Jak ją słyszałam to miała taki ton w głosie "jestem lepsza". nie lubie takich... pozatym przegina sie i pokazuje brzuch. wiele dziewczyn ma lepsze kształty i nic sobie z tego nie robi....
Zgadzam się z Natan i Hermionką!!!! Myśle że po prostu ci co ją obrażają i oczerniają po prostu jej zazdroszczą. Zastanówcie się co byście zrobiły na jej miejscu. Przecież bycie sławną jest marzeniem prawie każdej dziewczyny!!!
Uwazamy ze Emma i Daniel sa fajnymi aktorami i ze w filmie powinni byc razem . Fajnie by bylo gdyby przyjechali do Polski .
Monika i Iwona
No i to, mówią normalne dziewczyny! Sławy im nie zazdroszczą, ale ich lubią i mają szre komórki!
Mona
Jezu!!! Ten temat napisała antyfanka by wymienić się swoimi opiniami z innymi anty! Zresztą popatrzcie po swoich komentach - wyzywacie się, macie beznadziejne teksty - wiecie, to jest żałosne. Tk samo jak wszyscy fani i anty - ale nie chodzi mi o te osoby które po prostu mogą powiedzieć "lubię ją" albo "nie lubię jej" i nie przejmować się opiniami innych - nie, nie i jeszcze raz nie - mam na myśli fanatyków i fanatyków dążących to zniszczenia danej osoby. To jest chore - ona nawet nie wie o waszym istnieniu i otym co robicie a wy poniżacie się nawzajem. Dla mnie ona gra strasznie sztucznie i robi głupie miny ale to nie powód żebymoczerniała innych. Niech sobie żyje i cieszy się sławą, życzę jej wszystkiego dobrego. A skoro są osoby które jej nienawidzą to niech piszą u osób które lubią bo skoro sie tak denerwuja to po co? Pozdro!
Ja też jestem za!!! Niech najlepiej objadą całą Polskę (heh) i wtedy każdy nimi się nacieszy!!!!!!!!!:):):):):)
wiesz co ja jestem fanką emmy i nie uważam żwe wy anty-fani jesteście o nią zazdrośni...A co do tego że jest nieładna i w ogóle to ona ma swój styl i jej się tob podoba a to najważniejsze...Moży\e ty nosisz ubrania które jej się nie podobają...Więc wiesz...A po za tym ludzi ni może posądać że ssą źli jak po 1 się ich nie zna a po 2 nigdy nie opisuj człowieka z wyglągu zewnęcznego...Liczy się to co jest w środku a nie na lewnątrz...Ale żebyś mnie nie zrozumiała xle ja nie mówie że ty nie możesz mieć własnego zdania...Jak byś chciała jeszcze pogadać to jestem dostępna pog nr. gg:3816131
I ja cię w pełni popieram! Ja też jestem fanką Emmy! Ale absolutnie nie zachowuję się jak lesbijka! Lubimy ją, i tyle! I zgadzam się że zazdrościcie jej sławy idiotki!
Kasia S.
wiesz co masz rację i to wielką ja też bym chciała być taka sławna ale powiem Ci szczerze kiedyś na nią gadałam a wiesz czemu bo byłam zazdrosna ale ją bardzo lubię ale wiesz tak kląc to niepowinieneś
prawdę mówiąc, nie mam siły czytać WSZYSTKICH wypowiedzi, możliwe więc, że napiszę dokładnie to samo, co ktoś przede mną...
Wymieniłaś to, za co nie nie lubisz emmy watson. Więc za co jej nie lubisz?
Uważam, też, że rolę Hermiony gra bardzo dobrze, jest dobrze dobrana i jako jedyna z trójki głównych aktorów w Harry'm ma szansę zrobić karierę za coś innego niż wystąpienie w popularnym filmie. (przy okazji, dziwią mnie ludzie, którzy wypisują, że jest sławna tylko dlatego, że zagrała w popularnym filmie. Większość aktorów jest sławna z tego powodu...)
I naprawdę, dla mnie nieistotne są jej wypowiedzi, cytowane w różnych 'ambitnych' pisemkach, jak np 'BRAVO' czy 'POPCORN', ponieważ gazety generalnie piszą to, co sie sprzeda, a młodziezowe dodatkowo nie przejmuja sie w najmniejszym stopniu, czy ich wymysły mają choć pozory prawdy. Jak dla mnie, jest dobrą aktorką, całkiem ładną, ale nie piękną, która jest w osobliwej sytuacji, z racji młodego wieku, i musi 1000razy intensywniej myśleć od innych aktorek, co jej wypada a co nie- i widać czasami błądzi.
Pzdr
Wiesz co masz świętą rację debilki nie wiedzą co mówią wytrzsnęły jakieś informacje albo je po prostu zmyśliły i teraz psują jej reputację ja też jestem jej wielką fanką jeżeli do mnie napiszesz na gg 2200351 to Ci powiem coś więcej a to jest ważne
kto jej niby psuje reputację??! Wy myślicie, że ktoś słucha takich plot jakie tu są rzsiewane?? no chyba nie, a jeśli Em będzie się zachowywać tak jak teraz tzn. dobrze i w ogóle to niedługo ploty zniknę
co wiem to wam powiem:
1. skąd wiecie jaka ona jest? nie znacie jej a się czepiacie. na podstawie wywiadów, wypowiedzi czy też plotek nie da się (a przynajmniej nie powinno) oceniać człowieka
2. co was obchodzi, jak sie maluje. lekki wstrząs i popęka!? jej sprawa!
3. niech się ubiera jak chce. choćby chodziła w starych bamboszach nie powinno to nikogo obchodzić
4. gra- niczego sobie. talent? czy ja wiem... nie jesteście ekspertami. od tego są krytycy filmowi. ok, raczej da się zauważyć kogoś niezbyt wprawną grę, ale ja nie zauwarzyłam niczego porażającego...
5. skoro wybrano ją do tej roli, znaczy, że aktorka z niej dobra.
6. jeśli jej fanki są lesbijkami to co? jej wina? ich orientacja seksualna nie jest ani sprawą waszą, ani moją ani jej.
7. nie macie lepszych tematów tylko znęcanie się nad jakąś dziewczyną, która przynajmniej jest sobą (coprawda nie zawsze wychodzi jej to na dobre, ale jej problem)
8. na końcu chciałabym podkreślić, że nie jestem jej fanką lub wielbicielką.
pozdrawiam!
Nie można jej tak przekreślać. A tym co jakieś "fanki" wypisują nie powinniście się przejmować, bo na świecie jest wiele plotek, wiele prawdy i wiele bzdur. Nie oceniam Emmy jako super aktorkę, ponieważ jest jeszcze początkującą aktorką i młodą, ale nie wrzeszcze, że jest jakaś okropna i paskudna. Myślę, iż jest w miarę fajna i życzę jej sukcesów w życiu! A Ty skoro tyle o niej wiesz i taka jesteś ciekawa jej porażki musisz bardzo się interesować jej sprawami życiowymi i osybistymi.
Nie można jej tak przekreślać. A tym co jakieś "fanki" wypisują nie powinniście się przejmować, bo na świecie jest wiele plotek, wiele prawdy i wiele bzdur. Nie oceniam Emmy jako super aktorkę, ponieważ jest jeszcze początkującą aktorką i młodą, ale nie wrzeszcze, że jest jakaś okropna i paskudna. Myślę, iż jest w miarę fajna i życzę jej sukcesów w życiu! A Ty skoro tyle o niej wiesz i taka jesteś ciekawa jej porażki musisz bardzo się interesować jej sprawami życiowymi i osybistymi.
Nie można jej tak przekreślać. A tym co jakieś "fanki" wypisują nie powinniście się przejmować, bo na świecie jest wiele plotek, wiele prawdy i wiele bzdur. Nie oceniam Emmy jako super aktorkę, ponieważ jest jeszcze początkującą aktorką i młodą, ale nie wrzeszcze, że jest jakaś okropna i paskudna. Myślę, iż jest w miarę fajna i życzę jej sukcesów w życiu!
Po pierwsze emma nie ma wcale gustu i nie umi się ubra!!!Kilka razy była w takiej okropnej marynarce czerwono żołtej jak Majkel czekson!!
emka
wiesz co powiem Ci jedno jesteś potwornie zazdrosna i nie zaprzeczaj a ta jej marynarka kosztowała więcej niż Twój dom i wiesz co Ci jeszcze powiem tym co wy tu wypisujecie nie popsujecie jej reputacji bo kto słucha takich idiotycznych komentarzy
myśluisz że jak coś jest drogie to musi być ładne
wcale nie i jak myślisz że jak ktoś ma ohydną marynarke która kosztuje 1000000000000000 usd to musi być ładna to wybacz ale nie masz racji
ja bym wolała kupić coś ładnego na bazarze niż jakąś ochydną rzecz która jest za przeproszeniem cholernie droga... ale skoro Ty nie...
Cześć to ja Monika poznałyśmy się już ja uważam że Emma jest po prostu sobą i nie próbuje się zmienić dla jakiś zachcianek innych a tak a propo jeżeli jeszcze raz napiszecie że Emma komuś nie dała autografu bo ktoś jest za mały to zaskarże tą stronę bo to nie jest prawda czytałam jej wywiad w internecie i powiedziała że nigdy w życiu nie odmówiła danie autografu więc zanim coś napiszecie to radzę się upewnić jeżeli się ze mną zgadzacie napiszcie 2200351