Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

ag_

niestety.. :( i to jest niesprawiedliwe..jest tyle talentów na świecie a wybrali taką emme której chodzi tylko o sławę..np. moja koleżanka-to dopiero by była gwiazda!jest skromna i ma ogromny talent! ale czy ktos ja zauważy?? małe szanse.. w tych czasach chyba trzeba mieć znajomości..

ag_

A nie macie wy wszyskie nic lepszego do roboty?

ag_

Witam przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi na temat Emmy, no i muszę się wypowiedzieć. Emma jest zwyczjną dziewczyną piękna to ona nie jest, ale na rolę Hremiony pasuje, Hermiona nie miała być przepiękna czyż nie? Co do jej TALENTU moim zdanie aktorką jest bardzo dobrą, całkiem inaczej zachowuje się na przed kamerą i podczas wywiadów. Sława, któż nie chciałby być sławny choćby 5 minut ? Emma ze zwyczjnej osoby stała się kimś popularnym i rozpoznawanym i mogła jej woda sodowa uderzyć do głowy, a pozatym przeżyła rozwód rodziców i jeszcze ci antyfani. Makijaż no dzieciaki w jej wieku właśnie się już malują, moim zdaniem to za wcześni no ale... jak rodzice na to pozwalają, to już ich sprawa. Ubrania Emma wcale się obciachowo nie ubiera w Londynie po prostu panuje taka moda, dla nich to my byśmy wyglądali obciachowo, a może ktoś zna siostry Olsen? Porównajcie ich ciuchy, mają kilka miliadrów a po ciuchach wcale tego nie widać (te ciuchy projektantów wcale nie są takie super) . Kasa Emma kase ma odłożoną na konto i dopiero po 25 roku życia będzie mogła ją odebrać. A co do jej ostatniego wywiadu Emma po prostu była szczera i to powinliśmy docenić inni aktorzy wolą udawać a ona się przyznała.

pozdrawiam eowina16 (eowina16.mylog.pl)

Eowina_2

wiadomo-kazdy chciałby być troche sławny, al po co być zarozumiałym!
moi rodzice tez sie rozwiedli i wcale się nie zachowuje tak jak panna watson! a co do sióstr olsen-podoba jak mi sie ubierają. niby takie zwyczajne ciuchy ale jednak coś w nich jest :)

użytkownik usunięty
ag_

tu jeszcze raz elle :) nowa notka u mnie an blogu :D- wywiad z emmą!!

użytkownik usunięty
ag_

Pewnie Olsenki Są SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Eowina_2

aLE POSLUCHAJ, CHYBA SIĘ NIE WCZYTALAS W HP. TAK JEST WYRAZNIE NAPISANE, ZE HERMIONA MA DLUGIE PRZEDNIE ZĘBY, CHODZI POTARGANA, WŁOSY MA BRĄZOWE (nie sraczkowate), POZA TYM JEST INTELIGENTNA!!! JEST JESZCZE WIELE ARGUMENTOW ALE ZADEN MI NIE PRZYCHODZI W TEJ CHWILI JESZCZE DO GLOWY, JAK PRZYJDZIE TO SKROBNE A TYM CZASEM POWIEM ZE ONA SIE NIE-NA-DA-JE I JUZ!

użytkownik usunięty
Eowina_2

Dzięki ci za tą wypowieć. Jestem jej fanem i dla mnie to dużo znaczy:))) jestes sprawiedliwa:)))DZIĘKI RAZ JESZCZE:)))

użytkownik usunięty

Słuchajcie ja ja lubie i nic do niej nie mam ani do was :)

Eowina_2

Zgadzam sie w 100%-tach!!
Swoja drogą to równie chamskich i złośliwych wypowiedzi, co te anty-fanek dawno nie czytałam!!!
A Emma jest świetną ktorką, przynajmniej w roli Hermiony!!!
A durne plotki na jej temat to typowy przykład wrednej zawiści!!!!!!!

użytkownik usunięty
Eowina_2

Popieram całkowicie Twoją wypowiedź. A poza tym przecież tak naprawdę nikt na tym forum jej nie zna i raczej trudno oddzielić plotki od prawdy. Pozdrowionka dla Ciebie!

użytkownik usunięty

a wiecie co ja o tym wszystkim mysle prawie wszyscy jestescie nawiedzeni wiekszosc wypowiadających sie tutaj osob to dziewczyny wiec wcale sie nie dziwie ze tak sie o EW wypowiadaja wg mnie jesyt dobra aktorka i super laską nie wierze za grosz tym idiotom co wmawiają sobie ze z nia gadaja lub znaja ją. z ta tona tapety to prawda zeby tez miala wybirelone bo na zdjeciach przed tym jak sie w sobie zakochala miala strasznie zolte a po za tym i tak nadal ma zeby krzywe!!! pieniadze ma na koncie tak??? wiec potem je wyplaci pojdzie do playboya jak prawie wszystkie ładne (chocby z tapeta) aktorki i bedzie pomagala bieednym dzieciom z afryki zeby ludzie ja sopstrzegali jako cudowna cudotworczynie i licytowac koszulki z planu zdjec!!! w ogole ona ma manie na swoim punkcie na jej oficjalnej stronie jest napisane jakich kosmetyków uzywa!!!!!!!!!!!!! to wlasnie chcialem powiedziec ;]

on 14 l.

użytkownik usunięty

aha i jeszcze jedno moi rodzice tez sie rozwiedli i jakos nie wywyzszam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Eowina_2

$Emma pasuje na role Hermiony, bo jest obleśna. Ubiera się jak wieśniara. Makijarz ma zbyt mocny a o fryzie lepiej nie mówić. Nie oceniam jej z charakteru bo jej nie znam. Ale uważam ze jest okropną aktorką jednego sezonu. To chore...

Eowina_2

Ja jestem w wieku Emmy i tez sie maluje, rodzice mi pozwalają. Ciekawe ile ty miałaś lat jak zaczełaś się malować ??

ag_

jak zwykle się z toba zgadzam :D.. a tak wogóle dzieki za komentarz:)

ag_

Olsenki są sławne były sławne już od kilku miesięcy życia, i sława już im się znudziła a Emma nagle stała się sławna.
Buty może jej pasowały do stroju lub je lubi, Emma nie przebiera 10 razy dziennie, też bardzo często jest w tych samych ubraniach. A makijaż ma tylko na wywiadach premierach itp. na codzień się nie maluje podobnie jak Olsenki.

ag_

to prawda.. ja nigdy nie widziałam zeby Olsenki szpanowaly swoją sławą..a emmy jeszcze nigdy nie widziałam bez makijażu :).Panna watson nie zajdzie daleko tak jak gada :).. jeszcze pare takiech "SKROMNYCH" wywiadów,a wszyscy ją znienawidzą

ag_

zobaczyłam to zdjęcie Olsenek :D.. Chociaz to zdjęcie pozowane i tak widac ze są bez makijażu! I im to pasuje!! Ciekawe jak by wyglądała watson bez swoich mazideł

użytkownik usunięty
ag_

A więc według was, jakby mówiła" ach, ja nic nie umiem, w ogóle nie wiem, dlaczego tu jestem" to niebyłby narcyzm, tak?

użytkownik usunięty
ag_

JEŚLI WAM CHODZI O TO, ŻEBY INNI W ZAZDROŚCI WIESZALI PSY NA EMMIE, KTÓRA JEST SPOKO I FAJNA, TO POCAŁUJCIE MNIE W D...

ag_

no wlasnie!! jej twarz wygląda sztucznie :P.. ciekawe co bedzie za 5 lat-operacja plastyczna????

ag_

ja też jestem fanem Emmy Watson.Ona jest fajna.Mieszkam w Gdańsku

ag_

Pewnie tak, bo za 5 lat otrzyma tą swoją ciężko zarobioną kasę ;) i będzie mogła zrobić z nią co chce, a wiadomo co (a raczej kto) liczy się dla niej najbardziej...

Mary_Kate

oto link zdjęcia Emmy bez makijażu http://ninaa6.w.interia.pl/ewhuge333.jpg
http://www.mugglethai.com/galleries/other/other01.jpg

Eowina_2

na tym pierwszym zdjeciu chyba nie ma makijażu ale to jest podejżane :)..hmmm... na drugim ...ma makijaz
chce innych dowodów

ag_

Na drugim ma makijaż. A na pierwszym widać ten jej uśmieszek którym obdarowuje każdego fotografa :] Tak czy siak to nie zmienia jej charakteru i nadal uważam, że jest sztuczna i narcyzowata.

Mary_Kate

heheh nie ma makijażu to chociaż musi wyszczeżyć zembiska!! :D

użytkownik usunięty
Mary_Kate

hejo!! bardzo sie ciesze bo wkoncu znalazlam prawdziwe anty-fanki emmy!! ona mnie tez strasznie wkurza, mysli ze co to ona nie jest :/ nie bede sie tez duzo rozpisywac bo mysle tak jak wy :) pozdro

użytkownik usunięty
ag_

A poza tym ma dwie tony makijazu, jest pełno dziweczyn ładniejszych od niej 100000000000000razy, ale nikt im nie da szansy. Gdy dziewczyna poprosiła ja o autograf rzeczywiście powiedziała, że smarkaczom nie daje!!! Idiotka!

Jak jeszcze raz emmunia do kogoś tak powie to juz nikt autografu nie zechce :P.. a ona to moze nie smarkata buahaha to ze ryja wymaluje nie znaczy ze jest dorosła

ag_

przeczytałam ostatni po raz drugi jej cudowny wywiad w którym tak siebie wychwalała :P... brak mi słow..moze ona próbuje byc bardziej sławan własnie przez takie wywiady :P.. sami widzicie jakie są dyskusje na ten temat...

użytkownik usunięty
ag_

Dokładnie! Bardzo Cię przez tą opinię polubilam!!! monior3@poczta.tp.pl

użytkownik usunięty
ag_

TAK!!! Bo ona myśli, że jak zdobyła jedną rolę, na którą nadawałobysię 100000000000000000000000000000000000000000000000000 innych dziewczyn, to jest władcą świata. Chciałabym jej jakoś dogadać tylko nie wiem jak. Monior3.

użytkownik usunięty
ag_

Ona myśli, że jest piękna i w ogóle bo ktoś ją pomalował i teraz sika z podnicenia. i myśli, że zakasuje Nicile Kidman albo podobne. A ona jest po prostu BRZYDKA BRZYDKA BRZYDKA BRZYDKA BRZYDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mONIOR3

ag_

tylko kto jej wytłumaczy... załoze sie ze jej cała rodzinka wychwala ja pod niebiosa :/

ag_

Nom wlasnie i w tym caly problem, żyje pod kopułą, tak na prawde patrzy w lustro, ale widzi tą otoczkę, która nie pozwala dojrzeć mankamentów, slucha swoich wypowiedzi, ale nie uznalaby nigdy to za zdrożnew, tylko ona jest ważna, ona jest gwiazdą, caly swiat to miliony ciemnych mas, ktore zyją po to aby ją wielbic, nie mogą istnieć tacy, co dostrzegają blędy, bo już są niedowartościowani, głupi, zazdrośni, o to chodzi...
P.S. Sorry laski, że mnie troche nie było, POZDR. :)

użytkownik usunięty
LadyCroft

dobrze ze juz wróciłaś :) :*.. a emmuni to tak wmawiaja ze wszystko robi idealnie i ze jest idealna ze cały swiat nalezy do niej, ze bedzie super gwiazdą :/.. albo to przez to jest taka zarozumiała albo sama uwaza ze jest najwiekszym cudem swiata :/

Jaką jest gwiazdą to się okaże po "Harrym Potterze", bo teraz wszyscy ją znają, lubią i kochają jako, że zagrała w ekranizacji super książki... Może się okaże, że za parę lat świat o niej zapomni a gwiazda tej "wielkiej" aktorki przyblaknie.

Mary_Kate

no wlasnie! moze sie okazac ze emma to tylko taka gwiazda jednego sezonu ...Ciekawe co myslą o niej rezyserzy hp:)...he he

ag_

a z wielką chęcią pokaże wam artykuł co myśli o niej reżyser 3 filmu oto on : "Rezyser Alonso Cuaron zachwyca sie Emmą Watson a nawet chce ją zatrudnić do jego nastepnego projektu!

Reżyser Alfonso Cuaron był zachwycony współpracą z młodziutką Emmą Watson i ma nadzieję, że kiedyś spotka ją na innym planie filmowym.

Meksykański filmowiec, który poznał młodą aktorkę na planie filmu Harry Potter i Więzień Azkabanu, był zaskoczony umiejętnościami aktorskimi 14-letniej Emmy i zaczął już nawet szukać kolejnego projektu filmowego, aby móc zaproponować jej współpracę.

"Emma może zrobić ogromną karierę, bo wyrasta na wspaniałą kobietę. Chciałbym móc z nią współpracować w filmie nie związanym z Harrym Potterem. Ta dziewczyna potrafi uważnie słuchać i wręcz emanuje ciepłem oraz inteligencją" ;, zachwyca się reżyser."

Eowina_2

"Zmiany w scenariuszu powodują, że trójka głównych bohaterów wysuwa się na pierwszy plan. To głównie jednak na barkach Harry’ego spoczywa film. Odtwarzający rolę Daniel Radcliffe całkiem sprawnie ten ciężar znosi - pokazuje, że potrafi grać. Chyba jeszcze bardziej aktorsko wyrobiła się odtwórczyni roli Hermiony Emma Watson. Ron dalej robi tylko głupie miny i wydaje dziwaczne odgłosy, ale i tak po raz pierwszy można uwierzyć w przyjaźń trójki bohaterów. Aby bardziej ich uwiarygodnić, Cuaróna zastosował kolejną sprytną sztuczkę - Harry, Ron i Hermiona zostali ubrani w dżinsy, swetry i trampki, a tylko w kilku scenach pojawiają się w swoich czarodziejskich togach. "

Tu jest cały artykuł

http://www.esensja.pl/magazyn/2004/05/iso/12_26.html

i co wy na to ?

Eowina_2

a to ze mogło byc tak ze ktoś zaplacił im kupe siana zeby wychwalali emme hehhe :)... a tak serio to ze on jest nia zachwycony nic nie oznacza

ag_

a zresztą są ja tylko raz widziałam zeby ten reżyser ją chwalił.. nigdzie wiecej nie pisze zeby ktos jeszcze z filmowców był nią zachwycony

użytkownik usunięty
ag_

Jakbyś chciała wiedzieć to czytałam że Rupert powiediał że chciałby zagrać z EMMĄ scene miłosną

Eowina_2

No wiesz, co miał powiedzieć, że jest beznadziejna, chyba by nikt nie przyszedl juz wiecej na HP w jego rezyserii gdyby sam do niego zniechęcal, mowiąc ze jego aktorzy są do kitu, zastanow się. Ona dostała już etykietke Hermiony i cale zycie bedzie Hermioną nawet jesli ktoś (w co wątpie) zatrudni ją do jakiejkolwiek innej roli, ludzie bedą ją kojarzyc tylko z postacią Hermiony i taka jest prawda.

LadyCroft

masz racje LadyCroft :)... to jest zwykła reklama filmu!! musiała i zachęcić..

ag_

emma to jakas gwiadza nie jest :/.Przy prawdziwych aktorach to jest kompletne dno.. Ona jest taką "aktorką" jak np. te co grają w Rodzinie zastępczej :)

ag_

o no no hehe dokładnie, ale mnie rozbawiłas buhehe ale to prawda ;p;p każda pierwsza lepsza dziewczyna z ulicy by "zagrała" tak samo...

LadyCroft

A na wp do tego artykułu "Reżyser Harry'ego Pottera zachwycony Hermioną" był dodany taki komentarz od redakcji, cytuję: "Warto dodać, że taka opinia o młodej Watson jest dość odosobniona, ponieważ z większości plotek z nią w roli głównej wynika, że dziewczynce trochę przewróciło się w głowie. Prawda zapewne leży gdzieś po środku." :D :D :D I faktem jest, że opinia pana Cuarón'a to prawdopodobnie zwykły marketing. Wszyscy chcą oglądać utalentowanych aktorów, nie sądzisz eowino? :D