Ewa Stankiewicz

3,4
155 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Ewa Stankiewicz

mam nadzieję,że ta obrzydliwa,nachalna ,pisowska propagandzistka,w tym kraju będzie dalej kręcić filmy jedynie dla sekty pisowskiej i przez tą ostatnią finansowane.Szkoda
państwowych pieniędzy na żałosną "twórczość" tej pseudo-reżyserki....

kat67

Baba tyleż odrażająca (nie tylko wizualnie rzecz jasna) co groteskowa.

kat67

O ile pamiętam na ,,Trzech kumpli,, kasę dało ITI i jest to bardzo dobrze zrobiony dokument. Film odniósł sukces i wywołał ciekawą dyskusję. Dziennikarz dokumentalista , felietonista z racji swojego zawodu jest nachalny , wścibski i natrętny jak mucha. Nic w tym dziwnego. To norma w tym biznesie jak świat długi i szeroki. A że to się niektórym politykom nie podoba. No cóż....nikt ich nie zmusza do polityki. Pręgież medialny to wysoka cena bycia na politycznym padole. Dziennikarz jak każdy człowiek , obywatel i obserwator życia publicznego ma jasno określone poglądy. Jedni je podzielają inni nie. Nie ma w tym nic obrzydliwego

derkacz

Rzecz w tym, że jej stan się pogarsza - i to w tzw. atom-tempie, a jakiegolwiek normy (zwłaszcza moralne i psychiczne) już dawno spuściła w WC.

derkacz

Pisząc po kilku latach od twojego postu wnoszę, że tej babie dokładnie się porypały trybiki pod czaszką. Pisząc o niej baba, zapewne obrażam inne baby, bo ją powinno się nazywać stukrotnie gorzej. To młot propagandy psychicznego Antonia. Razem z nim powinna być zamknięta w zakładzie dla psychicznych. Niestety dzisiaj mamy wielu takich jak oni (przynajmniej ze 2mln wyborców pisuarów, więc byłby problem z miejscem.

Return_of_the_Kat

Ja usuwam komentarze takie jak te twoje bzdety.

kat67

Żenada. Moralne zero.

DomPatryk

Masz rację. Klasa zero. Nie dorastasz jej do pięt

kat67

Skoro jesteś taki mądry, to sobie przypomnij, lasy kabackie oraz to, że dziś niepodległości praktycznie nie ma.

kat67

Ja używam komentarze takie, jak te twoje bzdety.

kat67

O sorry

JakubWOSZCZEROWICZ

O sorry, miało być usuwam.