Świetnie odegrana rola w filmie i serialu " Czerwony Orzeł (Aguila Roja) ",
czarny charakter z nutką światła kamiennego serca, stwórca intryg, kłamstw,
niesprawiedliwej władzy, i morderca, który nie gryzie się z ambicjami.
Świetny aktor :)
Dokładnie ja to chłopa podziwiam niekiedy to dziwię się jak w serialu tak bez powodu każe kogoś torturować.....
Dobrze odgrywa swoją rolę :)
Zero uczuć, jak ktoś mu zalezie za skórę, to już nie będzie co zdrapywać z posadzki :)
Mi chodzi tylko o serial, tyran, czy nie do czegoś zawsze dąży, aloe też widać na czym mu zależy :)
Dzięki, ale jeżeli chodzi o czarny charakter w tym serialu i filmie to moja ulubiona postać, potem jest Mendoza, oraz Markiza :)
No tak czarny charakter jest świetnie odgrywany przez niego a Mendoza owszem on to jest taki strasznie czarny ale i działa mina nerwy niesamowicie :)
No Komisarz ma czarny charakter, ale jest też zabójca bez skrupułów, natomiast Mendoza to tylko łącznik intryg, Markiza też ale raczej z umiarem, Czerwony Orzeł jednak podcina im skrzydła :)
Dokładnie tak jest, ale naprawdę jak widzę w serialu czy filmie Mendozę to normalnie udusiłabym tego gościa tak jakoś działa mi na nerwy :)
Nie cierpię takich aktorów, a ci którzy naprawdę świetnie to robią są rzadziej nagradzani za swoje role, niż ci z góry, chodzi mi o gwiazdy bardziej rozpoznawalne po trylogiach czy najlepszych hitach, a co z tymi pobocznymi filmami, albo klasykami i gdzie jest ta ocena za to co naprawdę fajnego przekazali....to również odnosi się do muzyki, i młodych, którzy bez oklasku nie mają szans się rozwinąć....
Dokładnie, jestem wesoły i szczery, jeśli chodzi o radość to jest z nią w porządku, wiele złego w życiu mnie spotkało i czasem też mam dość wszystkiego i siebie samego....
Liczy się radość, a to co złe, lepiej się nie wypowiadać, użalanie się to nie jest fajną stroną :)