Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

No właśnie, a gdyby okazałoby się, że to tylko mistyfikacja(albo tylko AŻ mistyfikacja)..? Jak myślicie, czy jest to w ogóle możliwe?? A jeśli tak, to czy nie byłoby to w jakiś sposób...niemoralne z ich strony..? Przecież to jest film, fikcja, a jej zazwyczaj nie miesza się z realnym życiem... Nie wiem co o tym myśleć, nie daje mi to jednak spokoju...

asdqwe

w porządku, nie musisz być Jego fanem:) ale większość ludzi, którzy doszukują się tu mistyfikacji po prostu nie chcą uwierzyć w śmierć swojego ulubionego aktora.
z tym hollywoodem masz racje.
czas pokaże czy to promocja filmu czy tragiczna prawda.
tyle ode mnie w tym temacie.

a_div

Sam czuje sie zle z tym, ze w ogole dopuszczam do siebie taka mysl, ze jego smierc moglaby byc mistyfikacja. Nie uwazam siebie za czlowieka naiwnego albo za fana teorii spiskowych. Jednak hollywood przyzwyczailo nas do przekraczania kolejnych, wydawaloby sie nieprzekraczalnych, granic. Oczywiscie byloby to totalne przegiecie.
Na 99% mysle, ze jego smierc to po prostu kolejna tragedia mlodego, zachlysnietego popularnoscia czlowieka. Jednak kiedy ogladam trailer Dark Knight i slysze na koncu z ust Ledgera "IT'S ALL PART OF THE PLAN!" cos kaze zostawic mi ten 1% niepewnosci, niedopowiedzenia...

anjin_2

Zgadzam się całkowicie z anjin. Uważam, że byłby to najokrutniejszy żart w historii kina i nie wierze w to. Ale idąc trochę za ciosem trafiłem na tapetę na której widnieje twarz Ledgera jako Jokera a obok napis "Somebody's missing out on all the fun". Miłośnicy teorii spiskowych mają pewnie raj. Podaje linka do tapety...
http://www.batmannews.de/gotham_multimedia/bat_art/pics_big/TDK_Joker.jpg
Cóż, Rest in peace Ledger...

frantic81

wklejam jeszcze raz linka bo tamten może nie działać...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/356d3a0b4439b9be.html

frantic81

To dlaczego np śmierć Brada Renfro nie jest uważana za mistyfikację? Wiecie co jest dziwne. Wczoraj odbył się w Perth pogrzeb Heatha i ani jedna strona polska, niemiecka, angielska czy amerykańska o tym nie pisze. To jest bardzo dziwne.

Binula

A skąd masz informacje o pogrzebie Heatha?? Skoro żadna ze stron o tym nie pisze...rzeczywiście nieco to dziwne..

Joasia16

Czytałam o tym wczoraj na niemieckich telegazetach,ale na stronach internetowych nic nie było.

Binula

To nie jest nieco dziwne...to jest bardzo dziwne.

Joasia16

myślicie, że to prawda? moim zdaniem pogrzeb Heatha nie mógłby odbyć sie w aż takiej tajemnicy.. no i dlaczego akurat niemiecka telegazeta miałaby takie informacje?

Deliciosa

Deliciosa. Nie mam pojęcia, może naprawdę Australia jest bardziej konsekwentna od Hollywood? Z doświadczenia jednak wiem,że niemieckie telegazety nie podają pod tym względem kitu tylko sprawdzone informacje. Pożyjemy, zobaczymy..

Binula

być może.. więc pozostaje nam tylko czekać na dalsze informacje.

Joasia16

na stronie polskiej jest podane ,że pogrzeb ma odbyć się 1 lutego.Jak wy szukacie?

doma_6

Taaak... Szkoda tylko, że dzisiaj jest 3...

Sawyer

taak ...szkoda tylko że nie kumasz bo odnosze się do tego co piszą w internecie a nie że napisałam to 3 - ciego.

frantic81

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,23155549-5015791,00.html zdjęcie po jego śmierci