<*> świetny aktor, kochałam ten jego błysk w oku. Wydaje mi sie, że to przypadkowa śmierć...i chyba było by lepiej gdyby tak właśnie to zostawiono...
Możecie się śmiać ale czuję jakbym straciła kogoś bliskiego. Jestem zszokowana...nadal nie mogę uwierzyć w to co się dzieje.
A ja dalej w to niewieże.... Jezu jak to czasem dziwnie sie wszystko toczy , umrzeć tak młodo... Heath Spoczywaj w pokoju [*] [*]
nie chcę............................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................................................................... [*]
[*]...Heath...był moim najlepszym aktorem...Jego filmy przyprawiały mnie o dreszczyk westchnienia...Uwielbiam gdy podczas Zakochanej Złośnicy śpiew...I Love you baby..To jest poprostu boskie..Nie mogę sie pozbierać że już wiecej go nie zobacze...:(:([*]
[*][*][*]
Wciąż nie mogę w to uwierzyć....Czuję się jakby to był jakiś żart...Ale to niestety prawda....:(
[*], młody, zdolny aktor, ja zapamiętam go z roli w Zjadaczu Grzechu, to film z jego udziałem, który wywarł na mnie największe wrażenie, szkoda chłopaka, po prostu mógł stworzyć jeszcze wiele wspaniałych kreacji aktorskich...
Jeśli macie deviantART'a, to proszę o skomentowanie...
http://lydia91.deviantart.com/art/Heath-Ledger-R-I-P-75486508
[*]...
[*]...świetnie zagrał w "Brokeback Mountain" z tym swoim kowbojskim akcentem mistrzostwo... 7/10 za calokształt
Pzdr
[*][*] [*][*] [*][*][*][*] [*][*][*][*] [*][*][*][*] [*][*] [*][*]
[*][*] [*][*] [*] [*] [*] [*] [*][*] [*][*]
[*][*][*][*][*] [*][*][*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*]
[*][*][*][*][*] [*][*][*] [*][*][*][*] [*] [*][*][*][*][*]
[*][*] [*][*] [*] [*] [*] [*] [*][*] [*][*]
[*][*] [*][*] [*][*][*][*] [*] [*] [*] [*][*] [*][*]