http://www.partybox.pl/prod_7306_Sukienka_SEXY_INDIANKA_-_S.html
http://www.partybox.pl/prod_7905_Kostium_SEXY_KOCIAK_-_S.html
http://www.partybox.pl/prod_4514_Suknia_MARILYN_MONROE_deluxe.html
No nie wiem jak Ty, ja się obnażać nie lubię :) ale chyba bez odrobiny zdzirowatości się przy takiej okazji nie obejdzie :)
Linki wkleiłam żebyś miała wgląd mniej więcej. Zawsze jakieś apaszki czy coś znajdziesz pod ręką.
Policyjna odznakę można zrobić z folii kuchennej;)
Ach byłam kiedyś dobra w te klocki hi hi ........ Cierpiałam na wenę twórczą nie do opanowania.
Dzięki Ewcia :) Muszę zrobić zamach na moją szafę, może coś się da skleić ;) Generalnie dziewczyny przebierają się za diabełka, pszczółkę...Nie bardzo lubię takie pomysły, bo mam brak weny w takich sprawach, ale jak już wymyślę jakiś ciekawy strój i będę się w nim dobrze czuła to zabaaaawaaaaa!!!!
P.S. Słyszałam o JRM, szkoda chłopaka.
Jak Babcię kocham, zwłaszcza po rencie;) wiesz, że kołatała mi się po szarych zakamarkach mojej mózgownicy pszczółka ? Ale to wtedy musiałabyś tego Gucia na rolkach zabrać ze sobą.
Jak Babcię kocham, zwłaszcza po rencie;) wiesz, że kołatała mi się po szarych zakamarkach mojej mózgownicy pszczółka ? Ale to wtedy musiałabyś tego Gucia na rolkach zabrać ze sobą.
Cyganka - wspaniały pomysł. Mnóstwo teraz tych "vintage" dodatków na mieście. Ja kiedyś właśnie przebrałam się za cygankę na bal maskowy. Ale kota nie miałam, ani kuli ani kruka ;) :)
Scarlett wychowywałam się z czterema kuzynami. Tak więc jedną z zabaw było oczywiście policjanci i złodzieje. Można mnie określić jednym mianem:
Urwis :o). Lubię tworzyć nowe rzeczy. Dlatego :( ach ....jeśli chodzi o naukę to masakra gdyż tutaj muszę niestety być " odtwórcą" czyichś pokręconych myśli podczas kiedy ja wolę sama pisać, rymować. Lubię coś robić manualnie a nie tylko o tym czytać. To tak jak z nauką informatyki w szkołach. Zamiast posadzić dzieciaka przed komputerem to daje się mu kilkuset stronnicowy podręcznik do Excela a potem wymaga aby na zaliczenie zrobił wszystko używając programu. Potem dziwnym nie jest, że panie w biurach mają ołówkiem pozaznaczane na klawiaturach co włączyć a jak już drukarka wessie więcej niż jedna kartka i zablokuje się podajnik to trzeba pokazywać pończochy i kolanko a nóz jakiś pan z księgowości przyjdzie i naprawie bo sie zepsuło / samo ;), ja nic nie tykałam psze pana ja tylko kawusię piłam /
Na szczęście chusty jakieś tam mam, spódnicę też się wykombinuje. A co na górę ubrać? Jaką bluzkę? Na ręce jakieś bransolety itp. Muszę się trochę opalić...
Ale masz fajnie z tym wieczorem :). Będziesz super wyglądać. Ja to kurcze zawsze musiałam iść na wieczory panieńskie na których się robi pieczone ziemniaczki albo kiełbaski ale żeby zasłużyć sobie na miskę to najpierw trzeba pleść koronę, ubierać salę itp. Nie zawsze dziewczyny chcą albo stać je na wynajęcie dekoratorki. Fajnie musi być na takim wieczorze. Ciekawe czy będzie jakiś pan wyskakiwał z tortu ;)
http://www.slubmarzen.pl/poradnik/cyganka1bg.jpg
Chusta na głowę to raz. Na pewno kolczyki koła, jakiś wisior magiczny, bransolety. Możesz też ubrać jakąś bluzkę z gumkami aby móc ją spuścić z ramion, w końcu idziesz na wieczór panieński a nie wróżyć na wieczór andrzejkowy. He he a może tamburynek ? I zapląsasz radośnie
Zamiast chusty na głowie może być tez kwiatek. Jak masz długie włosy to zrobisz loki i normalnie podłoga bedzie topniała.
Kurde, dziko mi na nowym filmwebie :/ Ale plusem jest, że jest kilka zdjęć Kiwiego, tak jak mówisz :) Zdecydowałam, że przebieram się za Cygankę. Prawie wszystko miałam w domu. Bransolety tylko muszę kupić. Kolczyki koła!!! Praktycznie o najważniejszej bym zapomniała, dzięki :) Moja pierwsza taka imprezka :d Czuję, że będzie to niezapominiany wieczór. Miało być 3 barmanów, którzy każdej dziewczynie przygotowaliby po 5 drinków, z czego jeden z nich by sie rozebrał, ale chciecli tysiaka.
Pozostaje nam już tylko jedno. Tak jak w tej reklamie , uprowadzić i zagrać:
http://www.youtube.com/watch?v=GCC2BkFDxXw
No na dzień dzisiejszy prezentujemy się jak Lilije. Ale jak się zdecydujemy na skok dopiero na emeryturze? ;) ;)
tyle czasu czekac?:P nie ma mowy nawet :P
jako dziadek wtedy to on se bedzie wnuki bawic a nie..... xD
Kto powiedział, że nie nasze wnuki ;) skoro nosimy się z zamiarem założenia komuny hi, hi. Jak tam Twoja nocna nauka ?
Ja już nie mogę. Sprawdzam ulotki żeń-szeni, bilobilów i innych. Już nie wiem co brać. Ciemność widzę, ciemność. Karkgra pewnie wyciągnęła wszystko z szafy i pląsa przed lustrem.
Gramatyka języka niemieckiego xD
Die Nebensatze, Der Objektsatz,der Kausalsatz, Der Konditionalsatz...
Eh, po prostu zyc nie umierac ;]
Oh zazdroszcze jej :)
Już dobrałam strój :D Muszę kupić tylko bransolety. Zakrecałam włosy, tak na próbę, ale po 15 minutach znowu miałam proste :/ mimo, że psiknęłam je lakierem. Będę musiałam posiedzieć pewnie trochę nad nimi później...
Taita7 - Jesteś niesamowita, Zdolniacha z Ciebie, nic tylko podziwiać. O - powiesić Twoje zdjęcie na lodówce oraz zdjęcie Scarlett. Współczesne Skłodowskie Curie ;)
Kargra - a nie próbowałaś zakręcić prostownicą? Dłużej się utrzymają i fajny efekt.
No właśnie prostownica robilam! Najpierw umyłam włosy, wysuszyłam i wziełam sie za zakręcanie. Chyba będę musiała spróbowac raz sie w wałkach przekimać, zobaczymy jak to bedzie :d Podobno jak użyje sie dużych, to takie ładne fale są.
Oj tam ;] jak zdam dwa jezyki rozszerzone to bede szczesliwa :)
Scarlet mam ten sam problem, chocbym nie wiem ile miala lakieru to i tak mi sie wyprostują ;]
No ale to chyba trzeba po wysuszeniu zastosować oprócz kosmetyku który zapobiegnie zniszczeniu włosów jeszcze środek do stylizacji. Więc one już się utrwalą a potem lakierem to tylko korekta.
http://www.youtube.com/watch?v=YjHarZgVpfo
Tatia7 to ja przy Tobie leżę i kwiczę z nauką hi, hi.............
Ale jakiego środka użyć? Chyba u nas nie ma takich, bo by się nie ślizgała prostownica. Jak znajde to co widziałam wczoraj tzn, fajne video to wkleję zaraz.
No nie znalazłam niestety. Mam ADHD ;) ponieważ zarówno przez moją biedną łepetynę przelatuje tysiąc myśli na sekundę ale zdarza się również tak, że mózg nie wyrabia za ręką tak więc rzeczy przeglądanych przeze mnie w internecie są dziennie tysiące i nie pamiętam już co i jak. Chodziło mi o to, że u nas prostuje się źle włosy. Bo biorą prostownice i ciągną pasemko. A wczoraj oglądałam instruktażowy filmik, na którym fryzjer używał jednocześnie grzebienia i prostownicy. Ujmował kosmyk w dłoń i od spodu jechał sobie grzebień czyli włosy były rozczesywane a tuż przy grzebieniu była prostownica i podobno to mniej niszczy włosy.
Tatia to pewnie z przemęczenia. Ja dziś zarywam nockę. Pewnie ludzie z bloku na przeciwko mają mnie za niezłego czuba, który chodzi w kółko po pokoju i coś mruczy. Mój rekord, którego nie polecam to trzy doby bez snu, a od mamrotania aż ochrypłam i poszłam na egzamin jakbym ostro popiła. Chciałabym mieć tak jak niektórzy - raz przeczyta i już pamięta z detalami.
NO ja też tak mam ;| ja po jednej nieprzespanej nocy wyglądam jak zjawa a usnelabym wszedzie na stojaco ;]
Oj, ja też bym chciałam mieć taką pamięć. Idę niedługo na rolki :d dziewczęta, odeszłysmy trochę od tematu ( za co przepraszam, bo to ja go rozpoczęłam ). Henry, gdzie jesteś?!
Ja natomiast udaję się na podłogolandię gdzie będę ćwiczyć nożyce jednocześnie przyswajając sobie łacińskie paremie :). Musimy być w formie jak nam się zdarzy gonić za Henrym. Widziałyście jakiej nabrał krzepy? Jak tona kalarepy ;).
No muszę powiedzieć, że niesamowicie się postarał. Co za rzeźba. Ciekawe ile godzin dziennie spędzał w siłowni. Dla roli gotów jest wszystko. Mam nadzieję, że nie będzie się w tak szczytnym celu oszpecał spiłowaniem zęba albo tatuażami. Pewnie będzie dużo scen walk. No i pewnie jego ambicja dała o sobie znać. Sam Worthington będzie święcił triumfy w " Starciu Tytanów " więc Henk ;) postanowił, że będzie miał lepszy brzuch, szczuplejszą talię, wydepilował klatkę jakby się z pingwinami ślizgał i pewnie jedzie na "Gerberku " albo " Bebiko". :) :)
Trzeba być wytrwałym i mieć bardzo silną wolę, żeby dojść do takiej formy jak on. ( 2 godzinki na rokach; jak po tym mi się chociaż trochę tyłek nie ujędrni i uniesie, to strzelcie mi w łeb ).
Tatia7 Ogółem film jest lekki i przyjemny. Nigdy nie rozumiałam fenomenu filmów Allena ale potem obejrzałam chyba z pieć i stwierdziłam, że on jest nieźle zakręcony a komedie w jego reżyserii są śmieszne. Tak więc życzę miłego oglądania.
Kargra ja lubię wszelakie nowości. Podobno bardzo dobre rezultaty daje callanetics / stary , zapomniany ale teraz ciągle ktoś go odgrzewa /. Mam też jogę odchudzającą i mnóstwo płyt DVD z pilatesem, bo to są spokojne ćwiczenia. Na taki aerobik czy ćwiczenia insanity to ja jestem za cienka zawału bym dostała. Ostatnimi nowościami jakie dorwałam są " Schudnij w 30 dni z Jillian Michaels, oraz
Brazilian Butt lift, który opracował trener fitness min. brazylijskich modelek, po którym pupa się ma wziąć w troki ;)
Bardzo bym chciała, marzę, marzę aby osiągnąć taką figurę:
http://www.flickr.com/photos/40670479@N03/3749173373/
Typowa kobieca klepsydra. Natomiast standardowe fitneski mi się nie podobają . Owszem są szczuplutkie, płaskie, silne i jednym kichnięciem mogłyby mnie zmieść z powierzchni ale dla mnie są jakby z metra ścięte no i ten notoryczny brak talii dlatego w moim przypadku żądnych ciężarków, stepperów ani ogólnie siłowni.
http://models.femalemodels-hq.com/wp-content/uploads/2009/01/jamie-eason1.jpg
A o tych babochłopach co machają sztangą jak Pudzian to już nie wspominam . Z tyłkami to my Europejki mamy problem, podobno to wynika z klimatu, Brazylijki np. / pomijam fakt implantów pośladków/ mają takie piękne pupy bo tam jest gorąco i matka natura sama je uniosła do góry dla lepszej klimatyzacji. A nam sprezentowała płasko nie powiem co :)
Dokładnie. Też chciałabym mieć taką figurę. Wypukła i wcięta tam gdzie trzeba. Ostatnio na bilbordzie widziałam modelkę reklamującą stanik. Do pasa było ją widać, ale piersi ładnie miała okrągłe, talię też ładną. Nie mogę czasem patrzeć na te chude modelki biegające po wybiegu. Co jest w tym takiego sexi? Kobieta powinna mieć ładnie zaokrąglone pośladki, szersze biodra, ładnie podkreślone piersi, łekko wciętą talię. To jest sexi. A nie te chucherka.
P.S. Też macie czasem preblem z wejściem na profil Henryego? Ja mam. Może to przez to, że za często tu przychodzę ;p
OJ przyłączam sie do zachwytów nad taką figurą xD
Kargra ja też mam niestety te problemy ;] To chyba znak ,że nie powinnam tak czesto zagladac bo to źle na mnie dziala heh xD
Nie martwcie się. To jest ogólny problem, niezależny od nas. Zapewne administratorzy testują nowy filmweb. Mnie bardzo wolno chodzi ten portal a czasem nawet pokazuje się komunikat, że " serwis jest chwilowo niedostępny". A co do modelek które są takie mega kościste i uchylają zmysłowo usta na każdym ujęciu - bo fotograf macha im soczystą szyneczką ;)
Hahahahaha Ewcia, teraz zawsze mi się przypomni Twój tekst jak zobaczę taką modelkę z uchylonymi ustami na zdjęciu ;) Szlag mnie trafia, jak coś tu nie działa na tym filmwebie, bo nie wiem czy jakieś nowości o Henrym pisałyście. Wrrrr