Jejku ja już zupełnie oszalałam na jego punkcie. Co chwilkę wchodzę na tę stronę i sprawdzam, czy czasem ktoś nie odpisał:) Takie zachowanie jest u mnie naprawdę dziwne :D Jestem przecież na ogół poważna. Kiedyś z koleżanką stworzyłyśmy sobie listę cech TEGO IDEALNEGO i on spełnia wszystkie kryteria, nie tylko na idealnego, ale nawet na Księcia z Bajki:):) Zawsze podziwiałam facetów z innej epoki, ale on to zupełny ewenement. Jestem strasznie ciekawa, jak Henry zachowuje się np. podrywając dziewczynę :P:P Wiem, że palenie to wada i w ogóle zawsze to potępiałam, ale on z papierosem wygląda tak seksownie ;):) I ten perfekcjonizm, cuuudo. Pisz, jak tylko będziesz wiedziała coś nowego, bo zaraz zwariuję :)
Albo nie, pisz nawet, jakbyś nie wiedziała niczego nowego, bo inaczej będę tu wchodzić co minutę :)
heh, teraz to naprawdę dałam popis mojego henrykowego wariactwa:D
Znalazlam jeden filmik z planu Tudorsów ( ich pomylki ), na którym on jest. Nie obejrzałam wszystkich filmików, może z 8, ale dopiero na tym go pokazali. I jak na mój gust nie było tego dużo.
http://www.youtube.com/watch?v=Hd2luV7TtAU
hah dzięki:) rzeczywiście dosyć często przeklina, ale to takie urocze i ta jego mimika, i pogwizdywanie :D
Swoją drogą moim ulubionym filmikiem z nim jest ten, na którym jest na jakimś lotnisku, tak słodko się tam uśmiecha i zachowuje tak ,,szlachecko'' :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=6R3hDjoJue8
Proszę bardzo:)
On w ogóle nie pasuje do naszej brzydkiej rzeczywistości...
Aaaa ... to z Heathrow podczas promocji perfum.
A może by tak ....... ;)
http://lovecalculator.webpark.pl/wynik.html
No Kobietki - " 95 - WIelka Miłość" !!!!!!!!!!!!
Henryczku pakuj manele, tylko uważaj bo nie wszystkie pociągi kursują ;).
Ps. Dziewczyny w oczarowaniu Henrym, które sięgnęło zenitu postanowiłam nabyć próbkę Dunhill. Będę skrapiać poduszkę......
oooo szalejesz :D:D Czemu on musi być taki cholera przystojny? ! ? !
On jest po prostu niesamowicie niesamowity, w życiu nie widziałam kogoś takiego, ta jego mimika, zarost, oczy włosy, seksowne krzywe zęby wszystko jest takie cuuuudowne :)
Ja się boję tylko żeby nie było jak z Markiem Feehily z zespołu Westlife. Kiedy zaczynali pozował z dziewczętami, udzielał wywiadów dla Bravo, Popcornów i innych prasideł, w których opowiadał o idealnej randce i o tym na co zwraca uwagę u kobiet. A potem "zonk" Mark jest gejem.
No jakby to wyglądało:
http://farm4.static.flickr.com/3298/3222912943_1983a92a61.jpg
Nie mnie oceniać ale czy to przez to, że te Brytyjki są nieciekawe wielu Wyspiarzy zmienia orientację ? ;) ;)
Town Creek/Blood Creek, film tak denny, że się nie mogli zdecydować na tytuł. Ja nie rozumiem tego, może jestem mało inteligentna dlaczego on się wpakował w taką szmirę w dodatku obok Dominica Purcella, tępego buraka z Prison Break. Brytyjskie filmy są wspaniałe chociażby ze względu na historię, tradycję z której czerpią.Czyżby był zbyt atrakcyjny, zbyt dystyngowany? Odkąd Jude Law, Colin Firth czy Hugh Dancy postawili na zachodnie produkcje na polu bitwy został tylko James McAvoy, Matthew Goode i Henry. Nie można ról jakoś między nich trzech podzielić? Nie chcieli Go do Bonda? Może to nie jest szczyt marzeń ale jest przystojniejszy od spróchniałego Craiga. Mógłby zagrać prawnika, lekarza, bibliotekarza a nawet hycla bylebyśmy mogły nacieszyć oczy. Nic tylko patrzeć, patrzeć i patrzeć. Najlepiej żeby zagrał w jakimś tasiemcu hie hie - jak Moda na sukces. Co dzień wracacie do domu włączacie telewizor i już Henry w okienku. A tak to Tudorzy się niedługo kończą, nowe filmy będą dopiero w roku 2011.
/ film w domyśle jest horrorem więc ostrzegam , zagrał w nim sanitariusza/
http://www.youtube.com/watch?v=E4h0UKKC0Mo
http://i3.photobucket.com/albums/y70/forever_insane/Henry%20Cavill/hunter.jpg
/Czerwony Kapturek /
http://www.youtube.com/watch?v=iCSBLkKwSvo
/ Ten głos /
Ciekawe jakiego szamponu używa?
Gdybym miała popuścić - ale wodze fantazji ;) - hi, hi... to widziałabym Henrego w roli:
- detektywa / Brad Pitt " Siedem " /
- prokuratora / Ryan Gosling " The Fracture " /
- kuratora / Richard Gere " The Flock " /
- panicza / J. J Feild Northanger Abbey "/
Ogólnie mógłby być sztandarowym łamaczem serc niewieścich we wszelakich brytyjskich produkcjach kostiumowych. Szpieg, żołnierz, wieśniak w winnicy, wyjęty spod prawa, gladiator, ...A może Francuzi by nim nie pogardzili ? Myślę, że świetnie sprawdziłby się w rolach głęboko psychologicznych - uzależnienia i te sprawy. Nie chciałabym tylko aby grał jakichś bezpłciowych artystów w ich biografiach albo żeby zaprzedał się "Holyłódowi " gdzie jakaś tuningowana stara rura będzie się przy nim wdzięczyć ;). Albo jakieś kino akcji z obleśną A. Jolie / Piję do Jamesa McAvoya w " Wanted" /. Fuuuuj.
Lubię gdy Hanry ma krótkie rozwichrzone włosy, kilkudniowy zarost i lata bez koszuli. Skromne mam wymagania wiem ;). Oczyma wyobraźni odgarniam mu tą zwichrzoną czuprynę gdy z mozołem pochyla się nad książką.
Ja go widzę w roli jakiegoś policjanta, który pod przykrywką siedzi w gangu czy coś :D Czarna, skórzana kurtka, dzinsy...mrrrau...
Podoba mi się, jak chodzi.
Zdjęcie z Meyersem: ciekawe ujęcie ;)
Ja z kolei nie chciałabym by był bardzo popularny: ile dziewczyn by go oblazło!!! Pewnie tyle co Pattinsona teraz. Nie mogłabym się do henrego dopchać ;)
Normalna czyli zdrowa.
Cmmmmmmok.
Przytulam Cię wirtualnie, nie szlochaj bo Cię Henry nie będzie chciał z takimi podkolanówkami pod oczyma ;o)
Co do chodu to już w pierwszej reklamie Dunhill, kiedy tak zmierzał zamaszystym krokiem do helikoptera lądującego na dachu zauważyłam, że wspaniale się porusza aż mnie ciarki przeszły.
Mnie też :D Filmu nie obejrze: nienawidze horrorów. Do tej pory jak pływam w jeziorze to mam wrażenie, że za chwilę zeżrą mnie Szczęki albo zadusi Anakonda. Brrrr.
Robin Hood - hahahahaha!!! Ale każdy jakoś zaczyna. Zdecydowanie wolę go teraz, niż kiedyś. Obecnie jest bardziej męski :D
Nie rozumiem dlaczego nie zapraszają go do sesji w magazynach. Ale nie takich sesji w których przerobią go na wypacykowanego metroseksa tylko żeby pokazać jego prawdziwe oblicze. Jak wygląda jego sypialnia na ten przykład ;) czy ma na półkach książki, może by jakiegoś zwierzaka na spacer zabrał, dużo garniturów , rozpiętych koszul, tors pod prysznicem, angielska wieś.
Widzę, że masz taką samą fantazję jak ja ;d A może on nie chce? Ale sypialnie mógłby pokazać ;D Ostatnio specjalnie się zalogowałam na facebooku, żeby podejrzeć jego profil. Ale albo nie potrafię się w tym odnaleźć, albo on tam nie pisze. Jak zacznie chodzić z jakąś lalą, to chyba się załamię.
Niektórzy mężczyźni mają niezłą smykałkę do dekoracji wnętrz. Chociaż z pozoru surowe i ascetyczne sypialnie mogą wiele powiedzieć o ich właścicielu. Gdybym zobaczyła u niego rozkopaną pościel to chyba bym wyskoczyła przez okno a mieszkam na 3 piętrze i nie trzeba by było dobijać :). Albo jak w kreskówkach wyskoczyłabym jak pies Pluto przez okno i wróciła drzwiami. Zauważyłam, że Henry nie jest tematem prasy bulwarowej. Nie ma tatuaży, nie ma na koncie burd, nie był karany. Masz rację, pewnie nie chce się zbytnio odkrywać. Chce by go ceniono za warsztat aktorski. Ale są artykuły i "artykuły" :) Czasem jakieś pisma o architekturze jak np. Architectural Digest zapraszają gwiazdy aby pokazały swoje rezydencje i ogrody. No zlitowałby się dla Nas, fanek znad Wisły. Co mamy zęby w żelbeton wbić?
Boże dziewczyno, ty i te Twoje teksty - rozwalają :D Ja z kolei nie chciałabym żeby miał idealnie pościelone łóżko - ten facet pasuje mi do małego flejtucha ( nie flejtucha giganta ). Coś mi się wydaje, że będę miała miłe sny...
Miałam na myśli, że taka zmięta pościel byłaby zaproszeniem a wtedy
http://www.youtube.com/watch?v=JEdBndu0YUM
Oczywiście powyższa ilustracja to ja - jako Pepe,kaleczonym akcentem miętoszę Cavilla a on tylko się rozgląda jakby tu dać drapaka.
" It is love, love, my Golden Boy, love at first sight " he, he
Kto wie może Henry zwiąże się z intelektualistką ? Z obserwacji wnioskuję, że zodiakalne Byki lubią mieć ładne żony ale także konkretne, błyskotliwe i zaradne. Więc myślę że nie skusi się wyłącznie wyglądem. Kto wie może to będzie poczciwa Mary, szara mysz ale z encyklopedyczną wiedzą. Miejmy nadzieję, że kiedyś Henry podzieli się uwagami czy raczej marzeniami na temat swojej wymarzonej kobiety. Pewnie imponuje mu mama.
Jejku, dziewczynki, ale się rozpisałyście:) Super, spodziewałam się, że wejdę rano na filmweb, a tam pusto, a tu takie miłe zaskoczenie...
Nawet nie wiem co napisać, zgadzam się ze wszystkim co napisałyście:)
Chciałabym, żeby Henry grał w lepszych filmach, bo te w których grał nie są niestety zachwycające. Ciekawe jakby mu wyszła rola króla Henryka VIII :D Moim zdaniem lepiej niż Jonathanowi.
Właśnie wyobraziłam sobie typową angielską wioskę ze ślicznym małym domkiem, ogrodem pełnym trawy, kwiatów i drzew i Henrego,leżącego na hamaku i czytającego książkę. Promienie porannego słoneczka świeciłyby mu prosto w twarz z kilkudniowym zarostem i mrużyłby te swoje piękne lazurowe oczęta, a leciutki powiem wiatru odsłaniałby delikatnie jego męsko umięśnioną klatkę...A on tylko by się elegancko i zaraz zadziornie uśmiechał mmmm :)
Kiedy pierwszy raz zobaczyłam go w reklamie tych perfum, od razu pomyślałam- to byłby pierwszy James Bond, którego obejrzałabym do końca, po prostu idealnie, ten pewny chód, mimika, cały on...
Wiecie co, boję się, że on jest tylko taki słodki na zewnątrz, a w środku, np. w domu zamienia się w niemiłego tyrana, pije, bije...Znałam już kilka takich przypadków- na zewnątrz wzór wszelkich cnót, a w domowym zaciszu potwór...
Chociaż i tak nie mogę go sobie takiego wyobrazić...:D
http://www.youtube.com/watch?v=pjhD67sOUQ4&feature=related
Kocham go w tych włosach i ten smile cuuudoo, w życiu nie widziałam nikogo tak pięknego i tak dystyngowanego zarazem
Happy B-Day Henciu !!!!!!!!!!!!!!
Heniu nasz kochany, wiesz, że jesteś boski
Jeden look na Ciebie – i znikają troski
Najwierniejsze fanki to polskie Dziewoje
Każda na lodówce trzyma zdjęcie Twoje
I zanim wieczorem do wyrka da susa
Popatrzy, pomarzy no i da całusa
Więc w tym Dniu Wspaniałym
Ślemy Ci życzenia
Żeby się spełniły
Najskrytsze Marzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś walnięta:):):)
Zappomniałam o tym, że ma dziś urodziny:D, a jeszcze wczoraj pamiętałam. On jest cuudowny i niech taki zostanie i niech złe kobiety omijają go szerokim łukiem i zeby był szczęsliwy i niech zagra jakąś znaczącą rolę tak, zeby każdy się na nim poznał :)
Bądź szczęśliwy Henry i przyjedź kiedyś do Polski:)
A oto moje ulubione fotki Henrego:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.contactmusic.com/pics/lb/chanel_tr ibeca_dinner_4_240409/henry_cavill_5284208.jpg&imgrefurl=http://www.contactmusic .com/photos.nsf/main/henry_cavill_5284208&usg=__XxQFvZrYXDWhLPsNL6MkfI70qpQ=&h=7 50&w=500&sz=39&hl=pl&start=44&itbs=1&tbnid=lcRjSs702Yrg8M:&tbnh=141&tbnw=94&prev =/images%3Fq%3Dhenry%2Bcavill%26start%3D42%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26ndsp%3D21%26tbs% 3Disch:1%26prmd%3Divln
pewnie widziałyście je już milion razy, ale od przybytku Henrego głowa nie boli :)
Ciekawe co nasze Cudo dzisiaj robi :)
Wszystkiego naj Henry:*:*:*
Pewnie świętuje swoje urodzinki, ale już nawet nie chcę sobie wyobrażać jak.
Każda z nas jest walnięta XD
Oj tak jesteśmy walnięte, ale wolę myśleć, że Henry jest bardzo spokojny dzisiaj, że spędza ten dzień z rodzinką w domu, bez żadnych kobiet, a już na pewno bez żadnych ładnych kobiet:)
Myślę, że możesz mieć rację. Pewnie wykorzystał okazję żeby spędzić troche czasu z rodzinką. A tych klejących się do niego ładnych kobiet ma pewnie po dziurki w nosie :D
Ostatni odcinek Dynastii Tudorów będzie miał swoją premierę 20 czerwca. Będzie pełen emocji ponieważ będący u kresu swego życia Charles Brandon ciężko zachoruje. Ciekawe jak go ucharakteryzują i czy będziemy ronić łezki. Więc wydaje mi się, że dziś o ile spędza dzień na planie zdjęciowym koledzy urządzili mu niespodziankę z tortem. IV sezon jest kręcony w Irlandii ale nie wiem czy tak jak poprzednio w Dublinie . Henry uwielbia tamtejsze puby więc on się już skrzywdzić nie da ;) ;) ;) . No chyba, że dostał wychodne i pognał swoim stalowym rumakiem do mamusi. Zastanawiam się jak wyglądają jego bracia czy są tak samo przystojni ? Pewnie super jest mieć taką liczną rodzinę. Święta, choinka, prezenty.
http://tudorswiki.sho.com/page/Happy+Birthday+Henry+Cavill
Tu zobaczycie jak Henry pięknie wyglądał na lekcji WF.
Ojjaa ale słodziak :) Ja na pewno się poryczę na tym odcinku:( Ciekawe czy wszyscy go na tym planie lubią czy czasem nie zazdroszczą :P
Wolałabym żeby pognał tym rumakiem do mamusi, niż siedział w pubach, tam jest przecież pełno Polek, a nasze rodaczki są bardzo ładne i niestety nie mają zbyt dobrej opinii za granicą, nie byłoby fajnie, gdyby się na jakiejś sparzył. Chciałabym go dzisiaj widzieć, pewnie od rana uśmiecha się od ucha do ucha i unosi tę swoją brewkę:P
Na Polsat Cafe lecą Tudorzy, ale ja nie mam za bardzo dojścia w tej godzinie do tv :/
Chyba za chwilę pójdę na spacer, bo inaczej zwariuję przez niego ;p
I ciągle wolę go jako 23 latka i wyżej. Słodki był jako nastolatek, ale teraz jest bardziej mrrrraaaauuuuu xD xD
Ja dzisiaj zrobiłam 20 km na rowerze i nie pomogło :D
ooo mam Polsat Cafe, więc poświęcę się dla niego i obejrzę choćby było w środku nocy:)
Długo się już nim interesujesz?
Od jakiegoś 1,5 tygodnia. Jakoś tak się złożyło, że przelączyłam Na cafe i akurat lecieli tudorzy i on tam był :D Zapisałam sobie w głowie, żeby sprawdzić go na filmweb no i jestem :) Ale już kiedyś obejrzałam jeden odcinek Tudorów ( ten, w którym płynął statkiem z tą jakąś babką ) no i też się nim zainteresowałam, ale jakoś o nim później zapomniałam - o ja głupia!!!
Też tak miałam, byłam ślepo wpatrzona w Joanthana, ale uwielbiam filmy historyczne tak jak Henry, teraz nie mogę się od niego oderwać- oj my głupie:)
A na Polsat Cafe który sezon leci? Bo mi najbardziej zalezy na 4 odcinku 4 sezonu;)
No niestety nasze rodaczki mogą mu popsuć opinię o nas - jakże cnotliwych, wrażliwych i oczytanych niewiastach pasjonujących się Egiptem i meczami rugby ;). Mam nadzieje, że kiedyś jakieś polskie czasopismo napisze o nim artykuł. Chociażby przybliżający jego sylwetkę. Np. Viva. I żeby było tak z 15 stron formatu A4 na eleganckim papierze z mnóstwem wspaniałych zdjęć. Od razu kupię kilka numerów bo jak wiadomo papier nie wytrzyma takiej ilości całusów na lodówce chyba, że zalaminowany. Najlepiej to niech od razu wydadzą jego biografię. Ja oglądam serial po angielsku. "Pożyczam" sobie z sieci w każdy poniedziałkowy ranek . ;). Mam nadzieję, że nikt nie odbierze powyższych mych słów jako namawiania do rzeczy niecnych, zagrożonych paragrafem. Henry jak już pisałam wystąpił w filmie " Laguna " u boku żony Polańskiego. Aż mi się ciśnie na klawiaturę żeby skrobnąć jak to jej mąż hm... hmmmm a ona Cavilla :). Henry ostatnio zastanawiał się dlaczego ten film nie ujrzał światła dziennego. Nie pojawił się nawet na DVD. Nawet apelował do fanów, aby w razie czego poinformowali jego agenta.
Ja dałam mamie nagrane zdjęcia Henry'ego i kazałam wydrukować w pracy. Trochę dziwnie się patrzyła, ale przykleiłam na tablice korkową xD
W moim przypadku zaczęło się od tego, że szukając filmów ze Scarlett Johanson natrafiłam na "Match Point" , w którym po raz pierwszy zobaczyłam Jonathana MR. Potem całkiem przypadkiem przechodząc z pokoju do kuchni / o błogosławiony bądź przedpokoju za twe cudowne przypadki / zerknęłam na telewizor i zobaczyłam reklamę I sezonu Tudorów w polskiej TVP z Jonathanem właśnie. Nie czekając zbytnio tygodniami na kolejny odcinek od razu przeszłam do konkretnych czynów mających ;) na celu przybliżenie mi całej historii. Dwa pierwsze sezony załatwiłam w tydzień. Henry mi się spodobał a już tak najbardziej jak zaczął broić z Gośką tuż pod nosem samego króla. Szukając informacji w internecie przeczytałam ten artykuł
http://justjared.buzznet.com/2009/02/27/henry-cavill-dunhill-ads/
cofnęłam się do tego
http://justjared.buzznet.com/2008/01/16/henry-cavill-dunhill/
A potem zalogowałam się na filmwebie.
Co do 4 odcinka to jeśli masz jakieś pytania to może coś zaradzę. Jestem już po projekcji. Niestety w IV sezonie mało Charlesa.
Ojjj nie, na cafe leci pierwszy sezon :( A co jest takiego ciekawego w 4 sezonie 4 odcinka?
Brandonowi ukazuje się lord Darcy, któremu na rozkaz Henryka, Karol opitolił głowę. Tam jakaś rebelia była. I Karol rozmawia z tym duchem i ma straszne wyrzuty sumienia, że wtedy tylu niewinnych ludzi( szczególnie dzieci) zginęło. A tak poza tym, to nic ciekawego, Parrówna zdradza Henryka z Culpepperem( Pepperem) i to jest strasznie żenujące. Nie cierpię tej tych postaci.
Ah ten Dunhill. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej reklamie perfum. Ewcia78 nabyłaś już te perfumy? :d
nabyłaś już te perfumy? :d
Ma być do Ewci, ale ja wąchałam tych perfum. Mój brat przywiózł sobie z UK, pachną przyjemnie ale bez szału.
Ładnie was dziewczęta wzięło. :P
Ja Henia czy też Futrika( nie każcie mi wyjaśniać tej ksywki) podziwiam od dwóch lat i to dla niego zaczęłam oglądać The Tudors.
Oprócz tego, że we wszystkich napisanych przeze mnie opowiadaniach, bohaterowie mają jego twarz, to jest ze mną całkiem normalnie.
Dlaczego Futrik ;> Powiedz :) Ja też, gdybym pisała opowiadania, bohaterom dawałabym takie ciałko jak ma henry. Kropka w kropkę :D
W pewnym opowiadaniu na filmwebie, dotyczącym Upiora w Operze, rzeczony Upiór jest Henrym. A właściwie ma jego twarz. Upiór ma na imię Erik, ale Cavill posiada bardzo przyjemne futerko( na klacie) i znajoma stwierdziła, że to jest mój Futrik. Erik plus futro. I tak już zostało, i rzadko kiedy mówię o nim Herny.
To tak jak ja. Pieprznięty Cool i ta niecnotliwa dzierlatka miętoszący się po kątach. Ale nie martw się, skrócą ich o głowę. Charles będzie miał nową żonę. Ciekawe co się stało z ostatnią, w serialu tego nie pokazali. Tak samo jego syn. Z tego co czytałam to miał tych żon i dzieci sporo ale w serialu tego nie pokazano.