Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

8,2
55 143 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Cavill

Oglądam Tudorów tylko ze względu na niego.

tatia7

Tatia miałam kiedyś przerost ambicji, która opadła na ziemię z hukiem w momencie kiedy nie dostałam się na studia dzienne. Mój biznes plan obejmował ukończenie studiów, może jeszcze drugi kierunek np. politologia, obowiązkowo aplikacja i przed trzydziestką mam męża, jedno dziecko i prężnie działam w wymiarze sprawiedliwości. :) Nie wiem co za zioło wtedy unosiło się na moim osiedlu ale spółdzielnia mieszkaniowa powinna zmienić dealera :) :). Nie chciałam brać od rodziców pieniędzy dlatego na studia poszłam jak już zaczęłam pracować.

Ewcia78

Heh no niestety. Rzeczywistość szybko sprowadza nas na ziemie. Problem w tym ,że ja od zawsze jestem marzycielką :| i do dobrego to nie prowadzi.

Ewcia78

Osiem!. Ach maj to raj. Rechoczą żabki, latają ważki, bażant o mało nie przyprawił mnie o zawał, widziałam jaszczurkę zwinkę, dzięcioła ,stary młyn, kwitną poziomki, pachnie jak w niebie no i spotkałam tego pieska. Wokół mnie mnóstwo lasów i skałek. To aż grzech w taką niedzielę w domu siedzieć. Uwielbiam tak spacerować bo już od tych książek korbka mi się kręci :) :) :).
Dziewczęta ja mam min. takie klimaty wokół:
http://static.goldenline.pl/group_logo/005/group_17573_25175f_huge.jpg
Gdzie indziej mogłabym fantazjować o byciu Panią Brandonową ;)

Ewcia78

Faktycznie idealne miejsce...:)

tatia7

O kurczę, bardzo ładnie ;) Ja niestety żadnych ciekawych ruin nie posiadam w pobliżu :( Ale za to mam lasów a lasów. Najbardziej lubię chodzić po nich jak jest jesien, taka nasza złota polska jesień. Albo wiosną, kiedy wszystko się budzi i kwitnie i nie jest jeszcze za gorąco.

Ewcia78

Karkgra wokół mnie też same lasy. Nie przeniosłabym się za żadne skarby do dużego betonowego miasta. Wczoraj miałam małą lekcję jezyka polskiego i biologii . :) Tylko, że zamiast Telimeny i mrówek były dwa duże kleszcze, które przyssały mi się do brzusia. To pewnie przez te łakocie. Tak więc uważajcie na siebie podczas tych spacerów.
Właśnie obejrzałam 7 odcinek Tudorów. Dzierlatki !!!!! Brydzia jest wyczepista. Normalnie najlepsza laska Charlesa. Ach jaki on był dziś boski. Daję słowo, chyba nawet ta szkapina na której jechał miała gęsią skórkę z podniecenia ;) ;) ;)

Ewcia78

A skąd masz Todorów? Też chcę obejrzeć...

kargra89

Wlasnie?? gdzie jest juz 7 odc ?:))

Ewcia78

Nie wiem czy są jakie s strony gdzie można obejrzeć online zaraz po niedzielnej emisji. No ja to normalnie to poprzez torrenty.

Ewcia78

Dla zainteresowanych nowa Frau Brandon
http://tudorswiki.sho.com/photo/9749684/Brigitte+Rousselot+-+Season+4,+Episode+7

Ewcia78

a aktorka ją grająca to Selma Brook
http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1189/58/n67072975756_8290.jpg

Ewcia78

O cholera, pasuje do niego....tzn. Henryego, nie wiem jak tam z Brandonem....

Ewcia78

Dziewczynki szykuje dla was niespodzianke xD xD xD

Ewcia78

Kargra o tym samym pomyślałam.
Tatia a czy to będzie coś do jedzenia ;) ?
Czy to będzie mix na youtubie?
Napisałaś do Henrego o autograf ?
Masz z nim zdjęcie ? ;) ;)

Ewcia78

niestety nic z tych rzeczy :(( ale mam nadzieje ,że sie spodoba xD

tatia7

"Czy to będzie coś do jedzenie?" hahahaha Ewccia ;p

Ewcia78

Selma Brook jest francuską aktorką ( oczywiście może porozmawiać z naszym Heniem sobie po francusku ;/ )

Ewcia78

Musze uzupełnić to co wyssały ze mnie te dwie małe krwiopijne bestie ;)

Ewcia78

Gdzie ta niespodzianka, nie mogę się doczekać...

kargra89

Tatia zaraz napisze, że będzie statystką albo, że otrzymała spadek po cioci z USA i jedzie do Dublina.
W tej sytuacji moge nadmienić, że jestem tania w utrzymaniu, sama się już załatwiam, potrzebuje niewiele miejsca więc w luku bagażowym będzie jak ulał ;) ;)

Ewcia78

To ja w takim razie mogę jej prać, sprzątać i gotować za darmo ;p

kargra89

Spadku nie dostałam , do Dublina niestety nie jade..
Ale tak sobie pomyslalam ze przydalby sie lepszy sposob zbiernia informacji i komunikacji miedzy nami.
Wiec oto ten sposob...

http://henrycavill.mojeforum.net/

Co wy na to?? <zawstydzony>

tatia7

Supcio :) :) :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Miałam zaproponować żebyśmy się przeniosły np. na kafeterię bo tutaj ktoś może się przyczepić do naszych offtopicowych wywodów. Ale lepiej mieć właśnie takie forum. Czytasz w moich myślach.
Tatia7 jesteś BOSSSSKA :)
Naprawdę prawdziwa bomba przy poniedziałku.
Dziękuję ( * / *)

Ewcia78

miło mi ze sie na cos przydałam :))

Ewcia78

To Nam jest miło. Wreszcie mamy własny zakątek na tej ziemi. Nasz i tylko Nasz.

Ewcia78

Zapraszam do korzystania xD
Ktos chce byc moderatorem? :P
Sama tego nie pociagne xD

tatia7

AAAAAA SUPER!!!!! Własny kącig do pogaduch :D