No ładnie powinnam się była uczyć do matury a nie xD Ale tak fajnie piszecie że nie mogłam się powstrzymać :)
Bon Dziorno Scarletta !!!!!
A zachodź zachodź. Nie ma się co czaić, to nie zdrowo. A my wszystkie - szczepione ;)
Tu każda ma coś na sumieniu. Ja mam 9 egzaminów , też się offuję jak mogę. Niczym zaświergolony skunks Pepe - tylko Cavil i łąka pełna kwiatów mi w głowie.
Wolę nie, bo wypadałoby wreszcie dostać się na wymarzone studia. Swoją drogą zgadzam się z wami że Henry powinien zagrać wreszcie w jakimś porządnym filmie, najlepiej żeby trafił mu się jakiś czarny wyrazisty charakter, chciałabym go zobaczyć w takiej roli;).
Ale pomyśl, możesz to potraktować jako tajne komplety :o). Jutro język piszesz? No problem.
Henry is a very handsome man. He is our favourite actor. His hairy chest makes me crazy. I wanna have his baby ups.....;)
Z tego może się zrobić niezłe wypracowanie.
Dobra, ostatnie zdanko wyjęłaś mi spod klawiatury Ewcia ;)
O sumieniu lepiej nie wspominajmy ;p
Dokładnie, obejrzyj sobie też kilka wywiadów z nimm, poczytaj. Maturkę masz w kieszeni :D
A jakbyś przypadkiem zdawała historie to łohohoho - tylko Egipt. My starożytne czasy mamy o - w tym paluszku.
Ja już zdałam maturę rok temu xD W tym poprawiam biologie i chemie, bo mi się medycyny zachciało ale już czuje, że jednak byłam zbyt leniwa i nie napisze na tyle ile chce. A wypracowanie o Henrym chętnie napisałabym do jakiejś polskiej gazety albo najchętniej wywiad bym przeprowadziła xD
Zatem do przodu Siostro !!!
Jak już będziesz słynnym wraciem uleczysz nasze serca złamane, podciągniesz opuchnięte od płaczu powieki a jeśli wybierzesz psychiatrię to lepiej dodaj tą stronę do "ulubionych" . No chyba, że jakimś cudem Henry jednak wzruszy się naszą sytuacją, przyjedzie i spędzi z Nami trochę czasu - wówczas przypadnie Ci w udziale zbadanie która jest przy nadziei a która po prostu zatruła się kawiorem ;).
Hehe możemy mu sprawić nawet dziesiątkę, a co tam. Chyba możemy sie dla niego "poświęcić",prawda? No wiecie, nie zawsze udaje się za pierwszym razem, czy tam drugim XD
Założymy komunę hippisowską. Ja piekę dobre placki, wbijam gwoździe i lubię przyrodę , zwierzęta oraz gwiazdy . Dobrze, że mamy różnorodne zainteresowania, nie będzie nam się nudzić.
Jako zodiakalny Szuwarek nie protestuje. Nic co zakręcone nie jest mi obce. Wręcz przeciwnie bardzo mnie cieszy. Albo jak głosi tytuł najnowszego filmu Henryka - to mnie kręci , to mnie podnieca.
1. Henryk lubi również starsze Panie więc moje 32 mu nie przeszkodzi
http://www.youtube.com/watch?v=C30BUftRTFQ
2. Uwielbia szwędać się po sklepach
http://www.youtube.com/watch?v=N3rrFZWMgno
3. Lubi wodę, noc, gwiazdy / luksusowy jacht wybijemy mu z głowy
kryzys jest /
http://www.youtube.com/watch?v=eoy14d1N9A4
4. Uwielbia rozmawiać z kobietą i wysłuchiwać jej narzekań, żali
http://www.youtube.com/watch?v=N913TD8qSwI
Idealny kandydat na Koguta w naszym kurniku.
On jest genialny :) Kocham go !
Jaki inny facet powiedziałby coś takiego, zwłaszcza wyglądając tak jak on.
Co my byśmy bez ciebie zrobiły, ty wiesz wszystko:)
Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej:) Chociaż chciałabym zobaczyć go z innej strony, jakiegoś wariata, furiata, psychola :P Mogłoby być ciekawie:)
Też mnie to boli, że Woody tak Go tutaj zbeszcześcił a clue programu został jakiś stary grzyb. Henry wyszedł tutaj jak jakiś ubogi krewny o aparycji plastikowego Kena. W światku filmowym chyba panuje jakaś zaćma. A przez ten wulkan w Islandii pewnie się jeszcze powiększy. Jak można nie wziąć pod uwagę jego torsu niczym leśne runo, ust jak najprzedniejsza truskawka ledwo co muśnięta nieśmiało pierwszymi promieniami słońca, do tego ramiona - najlepsza poduszka na świecie dla kobiety, głos - świerszcze poszły by z torbami.
O tak uwielbiam ten głos. Taki niski, sexowny, lekko zachrypnięty momentami ( może przez te faje? ).
A widziałyście to video ? Do pięknej muzyki Trevora Morrisa - " Historic love " dołączono równie smakowitego Henia. Przymknijmy oko na Małgochę ;).
http://www.youtube.com/watch?v=9lCr8Pqa-E0
Staremu pomogła poszerzyć grono aniołków. A potem droga wolna i siup w mechate ramiona niejakiego Charlesa B.
Stary był obrzydliwy, akurat moja mama oglądała ten kawałek sceny jak ona do niego przyszła, słowa mamy jak zobaczyła starego: o Boże... ;p
Cóż, nie dziwię jej się że poszła do Charlesa...
''Jak można nie wziąć pod uwagę jego torsu niczym leśne runo, ust jak najprzedniejsza truskawka ledwo co muśnięta nieśmiało pierwszymi promieniami słońca, do tego ramiona - najlepsza poduszka na świecie dla kobiety, głos - świerszcze poszły by z torbami. ''
Im mniej zaślinionych psychofanek, tym lepiej dla nas.
A swoją drogą Ewcia, jakież to było wzniosłe i poetyckie.
"Cóż, nie dziwię jej się że poszła do Charlesa... "
I na dobre jej to nie wyszło. Karol ją olał jak była chora. Pamiętacie scenę jej śmierci? Ona umiera, Henryk czyta biblię, a Karolek posuwa jakąś dwórkę. Przez chwilę miałam ochotę obić mu tą piękną mordkę.
Pewnie chciał zrobić dobry uczynek. Małgorzacie już by nie pomógł ale inną tak wypocił, że ją suchoty nie wzięły ;). A że mężatką była dopomógł też i jej mężowi ;). Taka żywa wersja dzisiejszych szczepień przeciwko grypie. Zresztą jako mąż i nie mąż nieźle się z tą strzykawą uwijał.
Najbardziej to się chyba spociła córeczka księcia Buca i Chama, jak ją bzyknął i tatuś raczył ich nakryć. xD
Wtedy chyba Charles po raz pierwszy pokazał swój "księrzyć" w pełni :).
Śliczna antygłowa, nie powiem.
Pamiętacie scenę jej śmierci? Ona umiera, Henryk czyta biblię, a Karolek posuwa jakąś dwórkę
No co ty? Ja oglądałam tylko jeden odcinek, więc w sumie to nie bardzo na bierząco jestem. :(
No tak było, ale przeżył jej śmierć na swój sposób, było mu smutno...
A tak w ogóle to świetna jest ta scena z tą córką, kiedy mówi, że tam ktoś musiał być przed nim :D:D Ten jego zawadiacki wyraz twarzy :)
NA początku serialu strasznie się panoszył , żadnej niby nie przepuści. Bezczelas jeden. Hie, hie :o) A tera starość nie radość stonowało się chłopisko, zarosło, roztyło się już go nawet w zbroi nie pokazuja ;). No ale w domyśle Charles taki właśnie miał być.
Hahaha no fakt, le oby nam się Henry tak nie roztył ;p
Nie uważasz że jest taki słodki z tymi przysiwionymi włosami i tą nową wrażliwością?:D
Pewnie, że jest słodki. Nawet jakby nie zamykał klapy od sedesu, rozrzucał skarpetki i zabierał pilota od telewizora - sama słodycz.
Pewnie, że jest słodki. Nawet jakby nie zamykał klapy od sedesu, rozrzucał skarpetki i zabierał pilota od telewizora - sama słodycz.
Jakby cię zostawił dla ''lepszego modelu'' i uciął łeb, to też byłby taki słodziak??
Rhysa Meyersa uwielbiam w tej roli, ale Heniek to kawał skurwiela i nie chcialabym mieć z nim nic wspólnego.
Ale teraz ma wyrzuty sumienia...taki jest kochany...
A Meyers tylko wytrzeszcza oczy i zabija swoje żony ;p
Sabciu to wtedy zadusiłabym gada ;). A na poważnie to w naszych marzeniach i gdybaniach wierzymy, że jest on jednostką wybitnie wierną.
Dokładnie tak jest w naszych marzeniach. Ja niestety jestem zdania, że mężczyźni to dranie, bzykną każdą która wyrazi na to chęć.
Ja wierzę w wyjątki. Czasem są to starsi mężczyźni, którzy już wyrośli z głupawki, czasem zdarzy się młodszy od nas / Demi i Ashton / taki romantyczny rodzynek a reszta to jak śnięte ryby, płyną z prądem. Patrząc na moich kolegów z klasy - wszyscy jak jeden szczęśliwie żonaci, dzieciaci i daj Boże żeby tak zostało. To młodsze pokolenie jest takie trochę rozbrykane, zagubione. Szkoła zwala winę na rodziców, rodzice na szkołę albo ADHD. Oj źle się dzieje w państwie polskim. Duży wpływ mają media - z okładek wyzierają szczuplutkie czternastki w rozmiarze "0" a z czasopism męskich silikony po 10 litrów na każdą pierś i potem taki delikwent rusza w miasto co by podobną rybkę złowić.
Jednak Mama Cavillowa utrzymała w ryzach piątkę. W ich przypadku wychowanie sporo zdziałało. Pożyjemy , zobaczymy jak Heniek skończy :) :)
Chętnie zobaczyłabym, ja wygląda ta jego włsoka ( dobrze mówię, włoszka? A może to francuksa była? ) exdziewczyna. Tak z ciekawości.