Jakub Gierszał

8,2
34 784 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA

niemamczasu

jego dziewczyna, czy nie - nie dowiemy się tego prędko, nie po to Kuba strzeże tak swojej prywatności, żeby teraz szybko okazało się, kim jest owa blondynka. Prawda jest taka (co jest niestety przykre), że stając się osobą publiczną, poniekąd dajesz innym (obcym Ci osobom) przyzwolenie do ingerencji w życie prywatne.
Pomyślmy, czy w zwykłej sytuacji, kiedy poznajemy kogoś po raz pierwszy (np. znajomego naszej znajomej, który od dawna nam się podoba), od razu zadawałybyście tej osobie pytanie, czy kogoś ma? Albo odwrotnie, czy chciałybyście czuć, że podczas pierwszego spotkania z jakąś osobą, ta bezustannie myśli tylko o tym, czy kogoś macie?
To jasne, że jest to interesujące, zwłaszcza że Kuba wydaje się być naprawdę fajnym facetem, ale nie dajmy się zwariować. Każdy ma prawo do szczęścia, a patrząc na to z jeszcze innej strony - gdyby nie te kilka filmów - żadna z Was nie miałaby pojęcia, że na świecie istnieje ktoś taki, a życie i tak musiałoby jakoś przebiegać :) byłoby pewnie mniej emocjonujące, ale cóż :)
Natomiast nie obraźcie się, ale komentarze, że dziewczyna z filmików jest stara, brzydka itd. nie są na miejscu. Wcale nie zdziwiłabym się, jeśli okazałoby się, że to jego kuzynka/ koleżanka z dawnych lat, na pewno - jeśli kiedyś to przeczyta - nie byłoby jej miło. Kuba m.in. pewnie dlatego chroni swoją prywatność, bo on - jako osoba publiczna - musi liczyć się z komentarzami na swój temat, ale osoby niezwiązane z branżą mogłyby podobne komentarze bardzo przeżywać (w zależności od siły charakteru). A jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje i "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził" :)

yahoogirl

Yahoo, zgadzam się ze wszystkim co napisałaś oprócz jednej małej rzeczy. :) Fakt, że znamy go z filmów, ale jak inaczej miałybyśmy go poznać? W końcu... Mieszkamy dosyć daleko od niego. : ) To jest przykre, jak mówił o tej swojej prywatności, tym koncie na facebooku, niby-wywiadach... Ale ma świetny charakter, naprawdę fajnie byłoby kumplować się z kimś takim. :)

Masz rację, ma prawo do szczęścia, a wręcz obowiązek bycia szczęśliwym. :D

gierszal_blog_onet_pl

Dokładnie, niech chłopak będzie szczęśliwy. Amen.
PS. Taki kumpel to skarb ;)

yahoogirl

nie widziaałam sali an yt..mozesz wyslac;)?

alien2011

Zastanowię się ;)

alien2011

ponoc daremna wersja z YT jest, juz poczekam sobie na DVD i będę w pełni zadowolona, a i tak swoje ulubione momenty mam na komorce :)

niemamczasu

aha..myslalam ze one sa na YT

alien2011

jak ktoś jeszcze nie widział "SS", albo chciałby obejrzeć film jeszcze raz, to na pewno we Wrocławiu (choć sądzę, że to ogólnopolska akcja) w Multikinie będzie wyświetlane podczas Nocy Kinowej 24 czerwca o 23.00 razem z "Och, Karol 2" :) bilet chyba 19zł :)

yahoogirl

wyslij linka na sale z yt :D prosze ;p

niewazne_fw

we wrocławiu:P?? ja preferuje tylko Łodźzs

niewazne_fw

A ja sobie poczekam na DVD, uszanuję pracę Janka, Kuby, całej reszty, ITI Cinema i masy innych ludzi. :P Tak jakoś mnie naszło. ^^

gierszal_blog_onet_pl

zebym tylko w sierpniu miala taka kwote na zakup DVD! módlmy się! :>

niemamczasu

Zbieraj kasę ;)
Ja jeszcze mam to szczęście, że w sierpniu mam urodziny także... bardzo lubię moich znajomych :D

kasia86_filmweb

ja muszę do listopada czekać.. chyba, ze kogoś poproszę o wcześniejszy prezent! ;D

niewazne_fw

Tutaj jest kilka fragmentów : http://www.youtube.com/watch?v=skmVvMBuEWA

kasia86_filmweb

dvd tez kupie, mysle ze okolo 60zł bedzie kosztowac no nie

dzieki Kasia

alien2011

Ja też kupuję DVD ;)
Mam nadzieję, że będzie w cenie 50-60 zł i że będzie tam duuuużo dodatkowych materiałów ;)

kasia86_filmweb

ja też mam zamiar ją zakupić :)

kasia86_filmweb

Dużo dodatkowych materiałów? 80 zł, jak nic.

gierszal_blog_onet_pl

oby wgl takowe były;)

alien2011

na pewno jakiś mejking-of. Chciałabym wycięte sceny i proces przygotowywania. ;)

gierszal_blog_onet_pl

Ja bym chciała making of i wywiady :)
Chyba zawsze na DVD są takie materiały, mam nadzieję, że tutaj będzie ich dużo!

kasia86_filmweb

dziewczyny, takieście zakochane to zgłoście wymianę tego okropnego zdjęcia na profilowym:) gierszal_blog_onet_pl ma bardzo ładne

anet__

zdj profilowe mi się cholernie podoba, ale lepiej zmienić, ponieważ jest to strona Jakuba Gierszała, a nie Dominika Santorskiego.. ;D ale chyba już to ktoś zgłaszał :)

niemamczasu

No, można by zmienić. :)