Jakub Gierszał

8,2
36 038 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Tak wiem, infantylne pytanie. Ale jestem ciekawa jak myslicie ;P

GenowefaFasola

Zupełnie nie jak jego poprzednie dziewczyny ;D

GenowefaFasola

??????????????/lol

sombra02

trzeba zadać pytanie czy ma jaja a nie dziewczyne

użytkownik usunięty
inhalol

A jaki to ma związek z tematem?

Uważam, że na 100% ma..

użytkownik usunięty
alien2011

Zadając tamto pytanie, jaki związek z tematem ma wypowiedź cyt. "trzeba zadać pytanie czy ma jaja a nie dziewczyne" miałam na myśli to, że w poprzednich wypowiedziach wszyscy skoncentrowali się na zupełnie innym wątku i tamto zdanie zupełnie nie miało sensu i zbytniego powiązania z nowym tematem.

jaja

sombra02

Ja juz wiem ze ma i to naprawde nieciekawa :(.

akew

No nieciekawa,ale chociaż się kochają :)

SzalonyTony1991

no naprawde musi ja kochac

użytkownik usunięty
akew

Czy możecie, ( jeśli to nie tajemnica:) coś o niej napisać?

A co tu dużo pisać? Dziewczyna jak dziewczyna. Jest starsza od niego.

użytkownik usunięty
SzalonyTony1991

Dziękuję za garść info:)

użytkownik usunięty

Moje najszczersze wyrazy współczucia, proszę Szanownych Pań. Pozdrawiam serdecznie.

XD

użytkownik usunięty

Moje najszczersze wyrazy współczucia, proszę Szanownego Pana. Pozdrawiam serdecznie:*

Haha dobre ;)

Shadow_filmweb

Nie tam, najlepsze jest to, że nikt nie zauważył mojego całego opisu jej. Hahah żadne głupiutkie fanki nie rzuciły się po informacje...zadziwiające.

GirlEdyta

Serio,ale wiesz pewnie połowa tych fanek to głupie gimnazjalistki a jeśli tak nie jest to będe naprawde zszokowany że jakieś starsze panie szaleją za tym panem jeśli to można tak nazwać

Shadow_filmweb

Wiesz, jest bardzo inteligentny, ułożony i na prawdę interesujący. To nie Justin Bieber, żeby tylko gimnazjalistki miały na niego lecieć.
Ja raczej uważam, że te głupie gimnazjalistki jak to ująłeś, wcale nie muszą być gimnazjalistkami, równie dobrze mogą być licealistkami, jak i dziewczynkami z podstawówki..one tylko się wgapiają w jego zdjęcie, nie próbują słuchać co mówi, mają to gdzieś jaki jest tak w ogóle, widzą tylko przystojną zewnętrzność Kuby i tyle, dlatego też mają gdzieś jakieś moje opisy o jego dziewczynie. Najbardziej dla niech istotny jest fakt czy takowa istnieje, czy nie. Jednocześnie dotyczy to tego czy Kuba ma ciemne włosy jak w Sali, czy swoje naturalne (bo niektóre fanki, nawet długi czas po Sali nie były świadome, tego, ze Kuba ma blond naturalne włosy, szczerze całkiem możliwe, że jeszcze by się kilka takich znalazło) i te prawdziwe fanki też nie wiedzą, że nie lubił tych ciemnych włosów, tak bardzo, że zgolił się na łyso zaraz po zakończeniu zdjęć..nieee..nie wiedzą, a jeszcze wyjeżdżają, że powinien w takich zostać i świeżo po Sali wołając za nim Dominik. Tyle ode mnie.

GirlEdyta

mega

erosomaczek

Jak to rozumieć?

użytkownik usunięty
GirlEdyta

Szanowna Pani wybaczy, ale na trzeźwo żadna Pani w wieku ponadgimnazjalnym nie może się wsłuchiwać w nieskładny, bezsensowny bełkot tego Panicza. Pozdrawiam serdecznie.

Gdybyś zamiast siedzieć tutaj wysłuchał kilku wywiadów z nim, obejrzał je i nie był takim ignorantem, wtedy może coś byś zrozumiał wreszcie i zwyczajnie przestał czepiać się kogoś kogo w ogóle nie znasz.

użytkownik usunięty
GirlEdyta

Obejrzałem z wielkim niesmakiem, proszę Szanownej Pani. Panicz Gierszał troglodytą jawi się być, co okazuje się być z kolei atrybutem atrakcyjności wobec Szanownej Pani. Pozdrawiam serdecznie.

Zaraz Ci normalnie przywalę. Nie wiem jak ale już nie wytrzymuję!!!!!!!!!
Ta, jasne. Ciekawe który? Może taki oczywiście aby znowu się do czegoś przyczepić? Przestań już w ogóle do mnie pisać. Mam Cię dość.

użytkownik usunięty
GirlEdyta

Nadmienić sobie pozwolę, iż złość piękności szkodzić może, proszę Szanownej Pani, acz w przypadku Damy tak uroczej, jaką jest Szanowna Pani, z pewnością nawet spory ubytek wielkiej szkody nie uczyni.
Polecałbym Szanownej Pani chociażby poniższy wywiad z Paniczem Gierszałem:

http://www.filmweb.pl/video/wideo_wywiad/Dwa+Brzegi+2012.+Rozmawiamy+z+Jakubem+G ierszałem-28610

Pozdrawiam serdecznie.

GirlEdyta

Edytko....chill i olej :) Szanowny pan smoking będzie pisal sam ze sobą :) Zamykam temat

użytkownik usunięty
nomercy1410

Szanowna Pani moderatorskimi kompetencjami władać raczy na FilmWebie? Pozdrawiam serdecznie.

GirlEdyta

podpisuje się pod koleżanką, weź olej kolegę;) jak mu się coś nie podoba, to trudno:P a wywiady z kubą oglądam zawsze z uśmiechem na twarzy;) może i jest chaotyczny, ale to go wyróżnia i dodaje tajemniczości;)

goshia87

Gosiu, Ty wiesz jak mnie to irytuje. Wiesz.

akew

jak się zwie? fajna mamuśka?

klonex

rzekłabym najlepsza mamuśka z możliwych mamusiek

nomercy1410

name plx

klonex

Nieważne jest imię, ważne jest to, że jest bardzo niemiła do ludzi, w każdym razie sprawia takie wrażenie i pomijając fakt, że jest trochę no przy tuszy to ma taką niesympatyczną twarz. Po prostu coś o tym wiem, po tym jak spotkałam Kubę w Muzeum w Krakowie..jeszcze wtedy nie wiedziałam, że to jego dziewczyna, teraz już wiem. I na prawdę nic by mi w niej nie przeszkadzało gdyby nie to, że jest taka niemiła.

użytkownik usunięty
GirlEdyta

Czy Szanowna Pani wyobrażała sobie lepszą kandydatkę na zaszczytną funkcję owąż, jeśli wolno tak nieśmiało zapytać? Pozdrawiam serdecznie.

Człowieku Ty się chyba w złym wieku urodziłeś ;p

Wiesz Smokingu, Kuba wydaje się być miłym facetem, nie wiem co takiego fascynuje co w tej na prawdę przysięgam Ci, niemiłej kobiecie. I tyle na ten temat.

użytkownik usunięty
GirlEdyta

Ależ, naprawdę, niezwykłą wdzięczność okazałbym Pani Szanownej za uświadomienie mojej skromnej osoby, jakąż to lepszą kandydatkę Pani Szanowna tak zupełnie przykładowo by zaproponowała? Nieśmiało dodam od siebie, iż w tym przypadku dosłownie sprawdza się powiedzienie, lekko sparafrazowane przez mię: "ile Pań, tyle odpowiedzi". Pozdrawiam serdecznie.

Nie mam żadnej kandydatki, nie mam zamiaru nikomu czegoś narzucać, wybierać, ale mówię jak to widzę. Koniec.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
klonex

Kochany mój chciałam Cię poinformować, ze jej zdjęć w necie nie znajdziesz, chociaż może znajdziesz. Postaraj się i sam poszukaj. Wystarczy wpisać dziewczyna Jakuba Gierszała albo coś takiego i może ci w grafice wyskoczy.

GirlEdyta

ocipiałaś aż tak mnie nie interesuje z kim chodzi ten krypto pedał

klonex

Ty jesteś jakiś psychiczny, weź się lecz. Nie będziesz do mnie tak mówił, nic złego nie zrobiłam. i sobie nie pozwalaj.

klonex

Spier.....

klonex

Sprawdź czy Ciebie nie swędzi... ;/

użytkownik usunięty
GirlEdyta

a tą dziewczyną jest ta adela czy patrycja walczak bo się pogubiłam
napisz coś o niej więcej przecież to nie jakaś tajemnica

po co pisać coś więcej. Skoro oni nie pokazują się razem choć razem mieszkają,to trzeba uszanować ich zdanie i prywatność..