patrząc na wariacje fanek na punkcie Kuby :P stwierdziłam że może wam się spodobać brat Alexandra Skarsgårda, wiec podaje linka :D:D http://www.filmweb.pl/person/Bill+Skarsg%C3%A5rd-338812#
moim zdaniem bardzo podobny do Jakuba :)
czy podobny to nie wiem,ale pewne jest,że po Shooting Stars zakumplował się z Kubą bo jak impreza to razem :)
no właśnie zobaczyłam go podczas Shooting Stars :):) filmy z jego udziałem zamierzam oglądnąć w końcu to wyróżnienie chyba za coś jest ;)
Podeszłaś do niego powiedziałaś
"Cześć Kuba! Masz dziewczynę?"
a on szczerze odpowiedział "Jasne,że mam!"
a co Kuba robił w Lublinie w co był ubrany jak wyglądał jak wyglądała ta dziewczyna wiem że to troche dziwne pytania ale tak mnie to ciekawi odpisz proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
To na pewno był on. Jego dziewczyna wyglądała na ok. 20 lat, jakieś 1.60 wzrostu, chyba blondynka, całkiem ładna. Nie wiem po co przyjechał do Lublina, spotkał się ze znajomymi z miejscowego teatru (Osterwa <3), chyba z Wojtkiem Rusinem.
dzięki że odpisałaś a dlaczego sądzisz że to jego dziewczyna w sumie mogła być to jakaś koleżanka A napisz jeszcze w co był ubrany przepraszam że się tak wypytuje
Nie pamiętam dokładnie w co, ale chyba w beżową kurtkę, dżinsy i bluzę z kapturem, który naciągnął na głowę. Ewidentnie nie chciał być rozpoznany, więc nie prosiłam o autograf, czy fotkę, bo był tam zupełnie prywatnie. Jestem pewna, że to on, bo stałam tuż obok. Palili fajki i rozmawiali o jakichś duperelach. Jakieś pół godziny później minęłam ich, gdy spacerowali trzymając się za ręce.
czy to była dziewczyna z tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=X0NTtsuu0lk&feature=relmfu od 0:50
może to ta Patrycja Walczak o której ktoś już pisał (a tak na marginesie to chodziło o tą modelkę patrycje walczak)
A i o jakich duperelach rozmawiali
a to ty siedziałaś/siedziałeś obok nich i Kube znasz i patrzyłaś/patrzyłeś jak sobie siedzą na kolanach :D
Widzę,że Halszka też tam u was gra. Strasznie się cieszę,że mają angaż z prawdziwego zdarzenia :)
Ja często chodziłam do PWST na ich zajęcia a potem na dyplomy. Bardzo lubiłam ten rocznik. Najlepszy ever!
A ja go spotkałam w samolocie w drodze do Warszawy. Siedziałam obok niego i wymieniliśmy ze sobą kilka słów. Opowiedział mi jak było na planie filmowym w Anglii.