Jasne, że bym przyjechała. :D Ale tam nie będzie Jakuba, więc mi na tym jakoś szczególnie nie zależy. I wcale nie pół Polski - z Katowic do Wrocławia jechałam około trzy godziny, więc nie przesadzajmy. :P
dobra dobra....zwracam honor- z Katowic nie jest tak daleko.
We Wrocławiu Jasiek też planuje zrobić kilka ujęć.
Dziewczyny troche mnie tu Nie bylo o co chodzi z dziewczyna Jakuba ? Kto to jest ta Adele i czemu mialby byc z Roma?
Myślę, że miał (może nadal ma).
Ktoś napisał na forum, że widział go w Wawie w autobusie i jakaś dziewczyna trzymała go za... tyłek! Było to w czerwcu albo w maju. Ponadto w tamtym czasie wiele osób widziało go z jakąś dziewczyną. Jest tak przystojny i ma takie powodzenie, że zdziwiłabym się, gdyby nie był zajęty ;)
możesz wrzucić-być może ktoś będzie wiedział,kto to jest. Może to ta dziewczyna o której pisała Nomercy1410?
jak znajdziesz zdjęcie? :O gdybyś faktycznie miała te zdjęcie, to już dawno wrzuciłabyś je tutaj, by nam je pokazać :)
http://gierszal-kuba.blog.onet.pl
co za ploty :P Patrycja to jego dobra znajoma;-) a dziewczynę z którą ma zdjęcie poznał podczas kręcenia "Chwil nieulotnych" i to nie jest jego żadna dziewczyna, a raczej to była zabawa dlatego takie zdjęcie -.-
Oprócz imienia i nazwiska (tak! zawalmy jej skrzynkę na facebooku) podaj jeszcze adres, wzrost i numer buta..
PO prostu wiem dodałam do siebie rożne elementy z internetu :):) na fejsie jest :) chętnie bym podała ale nie wiem :P
chodzi o tą modelke Patrycje Walczak????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????
Tak, Kuba ma dziewczyne na imię jej żyletka buhahahahhahahah :D
Sorry wyluzujcie i tak na takie napalone woelbicielki to on raczej nie spojrzy :P :P :P