Jakub Gierszał

8,2
36 038 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Tak wiem, infantylne pytanie. Ale jestem ciekawa jak myslicie ;P

użytkownik usunięty
nomercy1410

ale chyba możesz napsać czy to patrycja czy adela czy jakaś inna

użytkownik usunięty

i skąd wiesz że razem mieszkają jesteś ``SKĄPA`` tyle wiesz a nie chcesz się ze mną tym podzielić ;(

nomercy1410

Nomercy napisz do mnie wiadomość, proszę. Tu na fw, bo ja nie wiem czemu, ale nie mogę jej wysłać do Ciebie.

Skąd Ci się to wzięło? Nic nie będziemy tu opowiadać. I nomercy nie jest skąpa..po prostu nie jest dwulicowa i jak powierzono jej jakąś tajemnicę, to wie, że to tajemnica. Weź to uszanuj.

użytkownik usunięty
GirlEdyta

to trochę żałosne najpierw obrażacie tą dziewczynę wyzywacie ją od jakiś mamusiek itp. mówicie że jest niemiła mimo że pewnie jej nie znacie a teraz jesteście niby takie lojalne nie możecie podać nawet jej imienia

Hej, nie obraziłam jej ani razu, czytałaś uważnie? Nie przesadzaj proszę. Nie znam jej, ale miałam okazję być owrzeszczana przez nią. I inne rzeczy jeszcze się działy ale to do cholery nie jest miejsce!!! JAK COŚ CHCESZ TO PISZ PRIVA bo ja mam dość takich rzeczy na wolnym wybiegu, żeby sobie czytał kto chciał.

użytkownik usunięty
GirlEdyta

chodziło mi o post nomercy w którym nazwała ją mamuśką
napisałam ponieważ mnie ciekawi kim jest ta dziewczyna jak ma na imię jak zapewne większość osób na tym forum nie pytam przecież o jakieś bardzo osobiste rzeczy a na priva nie moge pisac bo niedawno zalożyłam konto

Czy "mamuśka" to określenie,które obraża? Nie sądzę.
Nie pisałam o niej nic,co mogłoby być uznane za obrazę.
Edyta-napisałam wiadomość.

użytkownik usunięty
nomercy1410

czyli to adela

widziałam ich w wawie kiedyś, w wiekszym towarzystwie a jak kogoś interesuje jak ona wyglada to niech sobie wpisze w yt "ten typ mes 25" i ta blondwlosa panna to ona. ;)

sombra02

korzysta z życia i zapina tabuny głupich małolat ;)

sombra02

Temat żałosny. Ale uśmiałam się nieźle czytając wypociny szalonych fanek urody Gierszała :)

sombra02

ma chłopaka :P

sombra02

nie ma to jak być blacharą

sombra02

Ugotujesz mi zupe?

sombra02

UWIELBIAM TEN WĄTEK !!!! ;D ;D ;D

Marie_eM

czemu on jest taki zajebisty??hmm?

uncensoredend

Zajebisty w sensie charakteru czy wyglądu? Nie znam go osobiście więc charakteru ocenić nie mogę, ale z wyglądu nie jest za ładny. Taki hipopotam. ;p
Blondynka ładna, niech się im wiedzie. ;)

sombra02

mam prośbę, bo nie chce mi się czytać 11 stron a tutaj wyczytałam pod koniec że miał jakąś "mamuśkowatą dziewczynę" o kogo chodzi możecie pdoać te zdjęcia co były wczesniej zapewne? I o innych dziewczynach bstreścić? Proszę tych którzy się dużo udzielali w temacie i są na czasie

sombra02

Nie mam chęci lecieć przez cały temat bezsensowych postów, ale czy którejś przyszło na myśl, że może mieć chłopaka a nie dziewczynę ?

perun_6

Jakbyś wykrzesał z siebie chęci na czytanie 'bezsensownych postów' to nie zadałbyś tego pytania, gdyż wszystko jest już wiadome i zaakceptowane.

perun_6

Nie ma chłopaka, bo nie jestem gejem. Wystarczy poczytać wywiady z nim. W jednym z nich powiedział , że nie interesują go chłopcy (dlatego ciężko było mu ten wątek zagrać w "Sali...")

Madame_Chloe

apropo p. Adeli i Kuby..
dla ciekawskich w afterparty jest artykuł o nich :)

lady_k_fw

czym jest 'afterparty'?

nomercy1410

wpisz w google to Cię oświeci :)
żeby nie było, jeśli to prawda, to życzę im szczęścia

lady_k_fw

Po co się męczyć, proszę bardzo: a f t e r p a r t y . p l /exclusive_artykul,10352.html?cmc_id= (usuńcie spacje)

sombra02

Ten temat jest świeny, piszcie więcej :D

Ja tylko żałuję, że nie wybrałam się na Hamleta do PWST, a teraz to już pewnie Kuby szybko w teatrze się nie zobaczy...

zanella

gra w "Mieście snu" Krystiana Lupy w TR Warszawa, spektakl 6 h 40 minut. polecam. można na początku nie rozpoznać przez charakteryzację ;-)

pannaolga_filmweb

ooo ... dobrze wiedzieć, może się wybiorę, chociaż do Warszawy to mi średnio po drodze :>

pannaolga_filmweb

6 h 40 min???!!! jeeesoooo chyba nawet dla Gierszała bym tyle nie wysiedziała - strasznie długoooo ;))

Marie_eM

ja bym wysiedziała, bo bardzo lubię teatr, ale coś widzę, że spektakl niby mają w repertuarze, a nie grają, a ostatnie poodwoływali z powodu nieobecności aktora ... czyżby Kuby ? ;>

sombra02

biorąc pod uwagę jak wygląda, niewykluczone że chłopaka.
pozdrawiam

sombra02

Na dupodajki nie ma czasu , szuka prawdziwego związku. Wiem , bo znam gościa.

TheAmazingPudding

Szuka???....podobno już znalazł...chyba jednak niezbyt dobrze go znasz.

Marie_eM

Dokładnie, podobno już znalazł :)

sombra02

Wchodząc na stronę miałam nadzieję poczytać o nowym filmie z udziałem J.G., jednak trafiłam na ten wątek i nie odmówiłam sobie frajdy przeczytania. Ludzie ogarnijcie się;) Niejaki Smoking rozbroił mnie na łopatki ze śmiechu niemniej od jego interlokutorek nieświadomych ironicznych wstawek ww pani/pana. Cudne, poprawiliście mi humor.

caryca87

A o którym nowym filmie chciałaś poczytać?:)

nomercy1410

Chciałam się dowiedzieć czy warto przejść się do kina na "Nieulotne":)

caryca87

Właściwie to nie wiem co myśleć o tym filmie. Na pewno piękne zdjęcia i muzyka i Jakub Gierszał :), mam trochę zastrzeżenia co do dialogów i ogólnej fabuły. Recenzje na temat tego filmu są różne więc jednak najlepiej się przejść samemu i wyrobić sobie opinię:)