i skąd wiesz że razem mieszkają jesteś ``SKĄPA`` tyle wiesz a nie chcesz się ze mną tym podzielić ;(
Nomercy napisz do mnie wiadomość, proszę. Tu na fw, bo ja nie wiem czemu, ale nie mogę jej wysłać do Ciebie.
Skąd Ci się to wzięło? Nic nie będziemy tu opowiadać. I nomercy nie jest skąpa..po prostu nie jest dwulicowa i jak powierzono jej jakąś tajemnicę, to wie, że to tajemnica. Weź to uszanuj.
to trochę żałosne najpierw obrażacie tą dziewczynę wyzywacie ją od jakiś mamusiek itp. mówicie że jest niemiła mimo że pewnie jej nie znacie a teraz jesteście niby takie lojalne nie możecie podać nawet jej imienia
Hej, nie obraziłam jej ani razu, czytałaś uważnie? Nie przesadzaj proszę. Nie znam jej, ale miałam okazję być owrzeszczana przez nią. I inne rzeczy jeszcze się działy ale to do cholery nie jest miejsce!!! JAK COŚ CHCESZ TO PISZ PRIVA bo ja mam dość takich rzeczy na wolnym wybiegu, żeby sobie czytał kto chciał.
chodziło mi o post nomercy w którym nazwała ją mamuśką
napisałam ponieważ mnie ciekawi kim jest ta dziewczyna jak ma na imię jak zapewne większość osób na tym forum nie pytam przecież o jakieś bardzo osobiste rzeczy a na priva nie moge pisac bo niedawno zalożyłam konto
Czy "mamuśka" to określenie,które obraża? Nie sądzę.
Nie pisałam o niej nic,co mogłoby być uznane za obrazę.
Edyta-napisałam wiadomość.
widziałam ich w wawie kiedyś, w wiekszym towarzystwie a jak kogoś interesuje jak ona wyglada to niech sobie wpisze w yt "ten typ mes 25" i ta blondwlosa panna to ona. ;)
Zajebisty w sensie charakteru czy wyglądu? Nie znam go osobiście więc charakteru ocenić nie mogę, ale z wyglądu nie jest za ładny. Taki hipopotam. ;p
Blondynka ładna, niech się im wiedzie. ;)
mam prośbę, bo nie chce mi się czytać 11 stron a tutaj wyczytałam pod koniec że miał jakąś "mamuśkowatą dziewczynę" o kogo chodzi możecie pdoać te zdjęcia co były wczesniej zapewne? I o innych dziewczynach bstreścić? Proszę tych którzy się dużo udzielali w temacie i są na czasie
Nie mam chęci lecieć przez cały temat bezsensowych postów, ale czy którejś przyszło na myśl, że może mieć chłopaka a nie dziewczynę ?
Jakbyś wykrzesał z siebie chęci na czytanie 'bezsensownych postów' to nie zadałbyś tego pytania, gdyż wszystko jest już wiadome i zaakceptowane.
Nie ma chłopaka, bo nie jestem gejem. Wystarczy poczytać wywiady z nim. W jednym z nich powiedział , że nie interesują go chłopcy (dlatego ciężko było mu ten wątek zagrać w "Sali...")
Po co się męczyć, proszę bardzo: a f t e r p a r t y . p l /exclusive_artykul,10352.html?cmc_id= (usuńcie spacje)
Ten temat jest świeny, piszcie więcej :D
Ja tylko żałuję, że nie wybrałam się na Hamleta do PWST, a teraz to już pewnie Kuby szybko w teatrze się nie zobaczy...
gra w "Mieście snu" Krystiana Lupy w TR Warszawa, spektakl 6 h 40 minut. polecam. można na początku nie rozpoznać przez charakteryzację ;-)
6 h 40 min???!!! jeeesoooo chyba nawet dla Gierszała bym tyle nie wysiedziała - strasznie długoooo ;))
ja bym wysiedziała, bo bardzo lubię teatr, ale coś widzę, że spektakl niby mają w repertuarze, a nie grają, a ostatnie poodwoływali z powodu nieobecności aktora ... czyżby Kuby ? ;>
Wchodząc na stronę miałam nadzieję poczytać o nowym filmie z udziałem J.G., jednak trafiłam na ten wątek i nie odmówiłam sobie frajdy przeczytania. Ludzie ogarnijcie się;) Niejaki Smoking rozbroił mnie na łopatki ze śmiechu niemniej od jego interlokutorek nieświadomych ironicznych wstawek ww pani/pana. Cudne, poprawiliście mi humor.