Jamie Campbell Bower

James Metcalfe Campbell Bower

7,8
11 099 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Campbell Bower

Jezu co wy macie do Jamie'go ? On jest cudowny z urody, głosu i bardzo dobrze zagrał
Jace'a... Sama autorka Sagi powiedziała że Jamie idealnie pasuje do tej roli.... TO że wy sb
Jace'a wyobrażaliście inaczej to nie jest przecież wina Jamie'go .... ON JEST ŚWIETNY POD
KAŻDYM WZGLĘDEM :** I nie obrażajcie go... co on wam zrobił że gra Jace'a, a i tak jest
Cudowny i wgl...
Co do filmu to mówicie że jest beznadziejny bo odbiega od książki... a to nie prawda bo po
pierwsze to jest EKRANIZACJA a nie ADAPTACJA wiec reżyser mógł zmienić i dodać co chce i
co mu pasuje.... Przecież jeżeli Cassandra Clare mówi że jest świetnie i super to tak jest, bo to
przecież ona napisała tą całą sagę i jej zdanie jest bardzo ważne...

Kasik615

Całkowicie się z tobą zgadzam :P

amoourr

:D

Kasik615

Poza tym film to wizja reżysera więc takie gadanie, że odbiega od książki jest zupełnie bez sensu. Każdy zrobiłby ten film inaczej a Jamie bardzo dobrze i zagrał Jace'a!

Kasik615

Szkoda tylko, że autorka wpierw wszystko wychwalała, mówiła i pisała, że ma ogromny udział w produkcji filmu, a szczególnie w pisaniu scenariusza... A gdy okazało się, że film nie odniósł tak dużego sukcesu jak zakładali wycofała się i zaczęła zaprzeczać swoim wcześniejszym słowom..

Rose_Clementine

skąd wiesz .... ale tak czy tak jeżeli uważasz że Jamie jest beznadziejny to tak nie jest .. on sb urody nie wybierał, ale i tak ma ją cudowną

Kasik615

Jeju, czy ja coś powiedziałam ze mam złe zdanie o aktorze? Nie, właściwie nie mam żadnego zdania. A Twoje podejście do tematu.. Wybacz, ale ile Ty masz lat? Tylko odniosłam się do części Twojego postu.
Skąd wiem? Bo czytałam o tym. Wybacz, nie przytoczę Ci teraz linku bo nie pamiętam.

Rose_Clementine

spoko :) nie musisz od razu naskakiwać ... A co do wieku nie ujawniam się na forach publicznych ...........

Kasik615

Nie naskakuję, a odwołanie do Twojego wieku było raczej pytaniem retorycznym... Bo, bez obrazy, wypowiadasz się w tym poście jak niezwykle zagorzała fanka.. A wiesz, za mocne podkreślanie doskonałości jakiegoś aktora/piosenkarza/innego znanego człowieka raczej nie jest zbyt dobrze odbierane :)

Rose_Clementine

ha ha ha

Kasik615

Ja nic, tylko czasami włosy xd No i czasami fałszuje jak śpiewa, ale i tak to mój nowy idol ^^

agnesmiasko

hehe ^^ Jak dla mnie IDEAŁ

Kasik615

ale Włosy ma śliczne xd

Kasik615

Jak nie robi se przedziałka na środku głowy. x

użytkownik usunięty
Camerona

Wolę go już z przedziałkiem na środku :)

Nie... teraz se robi przedziałek z boku i włosy na drugą stronę i wygląda sexy. x

użytkownik usunięty
Camerona

http://cuidadocomodalmata.files.wordpress.com/2012/04/jamie-campbell-bower-jace- mortal-instruments.jpg tak dobrze wygląda, tylko niech nie maluje oczu, tu akurat nie ma, bo wygląda bardziej kobieco ode mnie :)

Kasik615

Hahaha, czasami jak mu tak strąki wiszą, to nie. Ale nadrabia głosem *-* <3333

użytkownik usunięty
Kasik615

* Nie każdemu może się podobać jego uroda lub śpiew .
*Dla niektórych idealny Jace to Alex Pettyfer - mimo drętwej gry, ale jednak.
*Jace'a każdy wyobraża sobie inaczej i to na pewno nie jest wina Jamie'a, mówiąc Harry Potter większość osób widzi Daniela.
*Piszesz bardzo chaotycznie, ledwo mogę się w tym połapać.
*Według mnie film leci za szybko, jest za bardzo na ciapane, wszystko wchodzi na siebie, nie mogłam nadążyć za akcją.
*Zazwyczaj film jest goryszy od książki, żałuję, że przeczytałam Harrego Pottera, nie jestem wstanie teraz oglądać filmu.
*Piszesz bardziej jak zauroczone dziecko, niż dojrzała osoba, nie ma w Twojej wypowiedzi nic konstruktywnego i najeżdżasz na osoby które mają inne zdanie od Ciebie, chodź nie obrażają Twego idola.

Też po przeczytaniu DA (przed filmem) myślałam, że Pettyfer nim będzie. Ale Jamie według mnie jest o niebo lepszy/

agnesmiasko

A ja miałam nadzieję na Toma Feltona. Jace to Draco

Kasik615

W zupełności się z tobą zgadzam

Kasik615

A co do Jamiego powiem tak : IDEAŁ FACETA, MARZENIE KAŻDEJ Z NAS.

JJamie5

No, nie wiem dziewczyny.. Podobno śmierdzą mu nogi, a tym samym skarpety. I podobno też zajada się "kozami" z nosa, w ukryciu, w ciemnych zakamarkach i ma też ropnia na lędźwi i inne takie lepry, które każe fankom cmokać!

tankista

najwyraźniej sie nim interesujesz skoro tyle o nim wiesz..

Kasik615

hahaha dobre.... tankista... wiesz ja ponoć z dachu szkoły skoczyłam, trochę się zdziwiłam jak mi to kolega powiedział...

Camerona

Poprawnie. Skacz nadal! ;)

tankista

tylko jeśli wgniotę Cię przy tym w beton....

Kasik615

Najwyraźniej Cię to przejęło, skoro jest reakcja.

Kasik615

uwielbiam go *,* <333