Zgadzam się w zupełności. On jest przerażający!! Kiedy go zobaczyłam w "Sweeney'u", to myślałam, że padnę... Jest okropny. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię, a już zwłaszcza po "Zmierzchu", w którym wygląda (przynajmniej na zdjęciach) jeszcze gorzej niż w ST. Głos ma może i niezły, ale nie tylko to się liczy...
Wklej swoje zdjęcie do profilu to pośmiejemy się wszyscy (:
Owszem Jamie ma dość dziewczęce rysy twarzy ale żeby od razu dziecko dovna? Gdzie Ty masz oczy? Oczy pomalowane kredką (więc nie przyćpane.. chyba że myślisz, że takie oczy tak właśnie wyglądają) bo Bower jest muzykiem rockowym. Może jako zespół nie są tak dobrzy jeszcze jak MCR lub 30STM, ale wierze, że kiedyś się wyrobią. Póki co płyty jeszcze nie wydadzą. Trochę czasu minie zanim to zrobią (wiem, bo pisałam wiadomość do zespołu). :)
A znasz Jareda Leto, Billa Kaulitza, albo Gerada Way? Jeśli nie, to im się przyjrzyj.
No cóż, widzę, że ROCKOWI to w tym przypadku pojęcie względne. Ale bez przesady, przecież można ich uznać za rockowców, no nie? Chodzi mi o to, że to zależy od nich, bo jeśli chcą się pomalować, to niech tak zrobią, byleby zbyt głupio tak nie wyglądali, a jeśli nie chcą to nie.
błagam prosze mi tu nie obrażać ludzi z zespołem Downa. Nie ich wina. Co do roli wampira, zobaczymy i będziemy oceniać po premierze. Zgadzam się z przedmówcą, ocenia się kunszt aktora, nie wygląd. Weźmy na przykład Meryl Streep, pięknością nie grzeszy, a reprezentuje mistrzostwo w swoim fachu. Gdyby każdy aktor był atrakcyjny, na łeb byśmy popadali. Zresztą przypuszczam, że to zdjęcie to jakiś niewypał ;pp
Ja pierdziele co wy dziewczyny w nim widzicie przecież on wygląda jak strach na wróble !!!!!!!!Ja nie wiem co za głąb wybrał go na Cajusza (tak na marginesie to cała trójca z Volturi jest masakryczna).Przede wszystkim Kajusz miał być starcem tak jest opisany (i to nie starcem jeśli chodzi o wiek tylko o wygląd) a tu takiego wylizałka dają.Masakra znów będą jakąś paskudę obwoływać najpiękniejszym na świecie jak Pattinsona!!!!!
Chwila, chwila... Jego wygląd a umiejętności aktorskie to dwie różne rzeczy.. To czy jest ładny, czy nie to zależy od gustu, a na jego temat się przecież nie dyskutuje.. :) W książce nie było kategorycznie napisane, że ma być starcem jeśli chodzi o wygląd. Dla mnie on też nie jest piękny. Ale tu chodzi o grę aktorską jak już napisałam. Co prawda ma dość kontrowersyjny wygląd (jeśli mogę tak powiedzieć), ale to nie tylko od Ciebie zależy czy będzie w czołówce gazet jako najpiękniejszy na świecie. Nie chce mi się tu rozpisywać, ale dla jednych może być ładny, dla innych nie. Dla Ciebie Zac Efron będzie ''ciachem'' a dla mnie nie. Dla Ciebie Brad Pitt będzie ''ciachem'' a dla mnie nie. Kwestia gustu.
Jamie ma bardzo delikatną i dziewicza wręcz urodę, ale według mnie to całkiem urocze. Co do jego roli w Zmierzchu, fakt faktem bardziej by mi na Aleca pasował, i początkowo gdy dostałam informację, ze tu gra, byłam pewna, że to właśnie ta rola mu przypadnie. No cóż, został Kajuszem, jak się sprawdzi - zobaczymy, ale na ten moment mogę stwierdzić, ze sobie radzi. :)
Nie przesadzajmy. Nie jest straszny. Straszne to są przedszkola i lekcje matematyki dla humanisty. Raz- chłopak jest jeszcze młody, więc zmężnieje. Dwa- ma w swej urodzie pierwiastek kobiecości, ale to chyba właśnie jego atut. Bo tak byłby zwykłym wypłoszem. Jego image jest związany z muzą, którą gra. A tak poza tym wygląda jak postać z anime :) Bynajmniej dla mnie. Poza tym w Prisonerze prezentuje się całkiem przyzwoicie. Nie wypowiem się o New Moon, bo nie oglądałam i chyba raczej nie zamierzam. Jako wampir, może być zawsze przyćpanym wampirem, ale czy z downem, to nie mnie oceniać. W każdym razie na razie ma marną filmografię, więc trudno oceniać jego kunszt aktorski.
Jak dla mnie to on jest bardzo przystojny, w Sweeney'u Toddzie wyglądał świetnie, jego gry aktorskiej nie będę oceniać, bo widziałam go tylko w tym filmie, ale mam nadzieję, że Tim Burton rozpocznie współpracę z tym młodym aktorem i będę go mogła obejrzeć jeszcze kiedyś.
no proszę.. wychodzi inteligencja i kultura użytkowników Filweb'u!!
Czuje się zdegustowana takimi wypowiedziami jak Twoja.
"... jak dziecko downa" czy Ty masz jakiekolwiek pojęcie o tej chorobie?! Nie sądze. Najgorszemu wrogowi nie życzę, by mógł się przekonac na własne oczy na czym polega ta choroba.
Na przyszłość lepiej pomyśl 3 razy zanim coś napiszesz na temat człowieka, który nawet nie ma pojęcia o Twoim istnieniu i nie obchodzi go Twoja opinia o nim. I nie chodzi mi tylko o Bowera, ale o kogokolwiek innego.
To są komentarze dzieciaków, w podstawówce też tak do siebie wołaliśmy. A jak nie jesteś dzieciakiem to może warto byłoby dorosnąć, albo wzbogacić swój słownik synonimów. :]
Zgadzam się z Wami. Ja też przyznaję, że czasem używam tego określenia dla osoby, która mnie zdenerwuje, ale żeby określać tak kogoś, kogo się widziało jedynie w telewizji, to już prostactwo. Człowiek nie wybiera sobie, kim się urodzi. I chyba na szczęście, bo gdyby tak było, to świat byłby jeszcze gorszy niż jest.
Witam, Powiem szczerze, że Jamie też nie za bardzo przypadł mi do gustu jak zobaczyłam go na zdjęciach, albo filmikach z wywiadow. Okazało się, że Jamie wygląda inaczej, Miałam okazję go poznać na żywo (pracuję w jednym z irlandzkich coffee shopów, w którym prawie cała obsada z CAMELOTU pije kawę :-). Rozpoznałam go dopiero po trzecim razie, jak przyszedł i to tylko dzięki koleżance, która mi powiedziała, kim jest. Muszę przyznać, że wymężniał i swoim zachowaniem zrobił na mnie wrażenie. Zachowuje się jak zwyczajny facet, a nie jakaś supergwiazda. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do oglądania serialu ;-)