Widziałam wiele z waszych opinii, a dotyczyły one głownie wyglądu Jami'ego i nie powiem przez długi czas oddechu ze śmiechu nie mogłam złapać.
Uważam (jak niektórzy z Was) że jest dobrze zapowiadającym się aktorem... Rola Jaca w "Darach Anioła" da mu wiele nowych propozycji i mam wielką nadzieje że będzie umiał dobrze wybrać...
Co do Jego śpiewu... Rewelacja... Przeskakuje oktawy, szok... Ma talent i dobrze robi, że chce połączyć Swoje dwie pasje:D
Wygląd... Nie jestem pewna czy pisaliście o tej samej osobie, na której zdjęcie teraz patrze... Gdyby był brzydki nie zostałby modelem to oczywiste... Ma... hym... szczupłą budowę twarzy co (jak się dobrze wykorzysta) jest Jego atutem, a nie wadą... W filmach nie przemawia mimika jego twarzy tylko oczy... Zwróćcie uwagę następnym razem...
PS przepraszam za kropeczki, ale to nawyk, który mnie uspokaja...
Hahaha mieliście tak wspaniałe opinie niektórzy, że pewnie będę się z tego całe życie śmiała i wspominała jak ten oto przystojniak(;>) zostanie gwaizdą filmową...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:D
Zgodze się z Tobą w 100000000000000000000000% co do śpiewu Jamiego,ma przepiękny głos
Jestem jego WIELKĄ fanką,i osobiście uważam,że jest prześliczny,ale pewnie nie patrze obiektywnie.Według mnie te jego wystające kości policzkowe i szczupłość twarzy są przeurocze*_*Ale jego oczy są po prostu cudowne....mogłabym się zakochać w błękicie jego oczu.....^_^
Jestem Ci bardzo wdzięczna,że potrafisz wyrazić swoje zdanie o Jamim nie krytykując go,dziękuję ci za to bardzo:)