Jamie Campbell Bower

James Metcalfe Campbell Bower

7,8
11 099 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Campbell Bower

że jest przystojny? Bo jak go zobaczyłam w Sweeneyu Toddzie to było powidzmy ok, ale jak zobaczyłam jego inne zdjęcia to się rozczarowałam?

Chcę poznać wasze zdanie. Tak w skali od 1 do 10.

maxiiimus

hm... niech będzie 5.

nie jest typowym przykładem przystojniaka, ale uważam, że ma coś w sobie. a! i gdyby nie malował oczu, to może byłoby lepiej ;d

rainbowarrior

Ach...9. Mam słabość do takich facetów, jak Jamie. Ma coś w sobie takiego, że uwielbiam na niego patrzeć :):) Według moich standardów jest bardzo przystojny.

maxiiimus

myślę, że zasługuje na 7 ;-)

maxiiimus

Ma trochę damską urodę. Ale z drugiej strony ma dopiero 21 lat. Wyrobi się. ;) No i sądzę, że zapowiada się niezły aktor. ;))
a co do oceny ... 6

maxiiimus

Mi się podoba. :) Skala: 8 /10

maxiiimus

9/10. A do tego pięknie śpiewa;)

Yvonne_8

W Sweeney 'Joanna' <3

maxiiimus

Chyba Johanna... koszmarny był, cały film "Johaaaaanaaaaaaa" - mimo że lubię Sweeney Todda i Jamiego również, oglądając ten film cierpiałam, ilekroć widziałam go na ekranie ;)
A co do urody 5, sympatyczny - taki typowy "kumpel".

maxiiimus

Dam mu mocną 8. Ma coś w sobie. ;)

RapaNui_

mi on się osobiście nie podoba,ale może się załapie na 6

użytkownik usunięty
luna15

mmmmmmmmm wielkie ciachooo :D

użytkownik usunięty
maxiiimus

Ode mnie powiedzmy 7.5. Przystojny ale ma trochę zbyt chłopięcą urodę jak na mój gust. Nic straconego, jak ktoś zauważył pewnie jeszcze zmężnieje : )

użytkownik usunięty
maxiiimus

Bardzo podobny do Nicholasa Houlta, zauważyłam to w The Prisoner, nie wiem czy tylko mi, Wam też go troche przypomina, szczególnie w krótkich włosach? ja dałabym mu mocne 7

maxiiimus

w skali od 1 do 10 ??
3! i to dużo za dużo.

Ten gotek jest okropny. Ohydny! OBRZYDLIWY!

Cpt_Pchelka

jest jeden plus. Nie najgorzej gra. Ale ta jego twarz...no przesłania mi wszystko

Cpt_Pchelka

Hmmmm... może... 6.7 ... a nawet 7

maxiiimus

A ja wcześniej go tak bardzo nie kojarzyłam. Szczerze mówiąc, dopiero jak zobaczyłam, że będzie grał w "Mieście Kości", to dopiero go skojarzyłam. I daję takie 8.5/10. Według moich standardów to jest bardzo przystojny. Może w moich oczach nie uchodzi za ideał, ale niezły jest ;)

Rothie_Dell

Ja też zaczęłam go kojarzyć dopiero po tym jak dowiedziałam się o jego udziale w mieście kości , no wcześniej widziałam go na ekranie w którejś części zmierzchu ale chyba nie muszę tłumaczyć jak tragiczne było to doświadczenie :D , oglądając jego zdjęcia miałam bardzo mieszane uczucia , ale potem oglądnęłam z nim parę wywiadów na youtube i jestem absolutnie oczarowana. Ten chłopak bardzo zyskuje poczuciem humoru , mimiką twarzy , nawet siedzi w ciekawy sposób. Kiedyś był bardzo zniewieściały (świadczą o tym chociażby wywiady jeszcze z 2009 roku) , teraz niesamowicie wydoroślał , zrobił się z niego taki nonszalancki facet z wiecznie potarganymi włosami , obdartus w dobrym tego słowa znaczeniu - do mnie to w każdym razie przemawia. Do tego super śpiewa , oglądnijcie sobie na youtube jest filmik z jego wykonaniem piosenki ''Don't stop mi now'' - miazga ;) Samo jego zachowanie na scenie robi wrażenie. No i na koniec muszę wspomnieć o pięknym brytyjskim akcencie i niskiej barwie głosu - bardzo pociągająco mówi moim zdaniem. Diabeł tkwi w szczegółach , serio. No i daje mocne 8.5 na 10 bo ideałem bądź co bądź nie jest.

Veiller

O, super. To ja też na pewno obejrzę. Liczę, że doskonale wcieli się w postać Jace'a Waylanda. Już nie mogę się doczekać, szczerze mówiąc ;)

Rothie_Dell

JAMIE <3 Jestem oczarowana jego oryginalnością, diabelnie seksownym akcentem, talentem, jeżeli chodzi o muzykę... Nie jest typowym przystojniakiem, ale ma w sobie coś, co sprawia, że dla mnie jest po prostu... idealny. I nie mogę się doczekać premiery "Miasta Kości" żeby móc się nim zachwycać... Szczególnie w scenach walki :3
10/10

Klaudia0705

W sumie do tej roli nadaje się idealnie *.* Ja jestem coraz bardziej nakręcona, jeśli mowa o filmie i o samej jego roli :)

Rothie_Dell

Ja na początku byłam strasznie negatywnie do niego nastawiona, ale jak pooglądałam wywiady z nim, jak czytałam opinie Cassie i Lily na temat tego, jak na castingu zagrał Jace'a... I jak go zobaczyłam w charakteryzacji to mnie przekupił. W tym momencie nie wyobrażam sobie, że mogliby znaleźć kogoś lepszego na jego miejsce. I naprawdę baaaardzo nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć film.

Klaudia0705

Ostatnio pojawia się coraz więcej pozytywnych komentarzy na temat Jamie'go, a ja naprawde bardzo się z tego cieszę. Widać, że Jamie wykonał sporo dobrej roboty i mam nadzieję, że po premierze będzie jeszcze lepiej. Ta początkowa fala niechęci, jaka na niego spadła, na pewno nie była miła ( szczerze mówiąc, nigdy nie mogłam tego zrozumieć, tej bezpodstawnej niechęci i krytyki, zupełnie jakby zrobił coś złego), może chłopak odetchnie w końcu.

Pani_Zima_1989

Ja mam ogromną nadzieję, że już koniec z tym hejtem na niego, bo chłopak się naprawdę naczytał i nasłuchał na swój temat, jeżeli o rolę Jace'a chodzi. Przecież, jakby się do odegrania tej postaci nie nadawał, to by go nie brali do filmu.

Klaudia0705

Na pewno było mu przykro, komu by nie było. A ja sądzę, że on naprawdę bardzo pasuje na Jace'a - może dlatego, że nigdy nie nabiłam sobie głowy tym Pettyferm, ale Jamie od początku bardzo mi odpowiadał ( i z każdą nową sceną, jaką pokazują podoba mi się coraz bardziej).

Pani_Zima_1989

Ja obstawiałam na Pettyfera przez tę cholerną okładkę Miasta Kości - po tym, jak się dowiedziałam, że to Jamie zagra było tylko takie "NIEEEEEEE", ale szybko mnie do siebie przekonał :)

Klaudia0705

No, dokładnie. Ja też patrzyłam z początku na aktora przez pryzmat okładki. I najpierw nie mogłam pogodzić się z tym, że Pettyfer nie będzie grał Jace'a, bo właśnie mniej więcej tak go sobie wyobrażałam. Jednak po obejrzeniu wywiadów i zwiastunów, Jamie bardzo mi przypasował. W zasadzie nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli :)

Rothie_Dell

Na zmianę mojej opinii duży wpływ miało też to, z jakiego powodu Pettyfer nie chciał zagrać Jace'a (za mało mu proponowali - życzył sobie bodajże 10 milionów - kretyn) plus to, jak wodził wszystkich za nos. Zagram, nie zagram, zagram, może zagram, a może jednak nie. -_- Jamie jest strasznie pozytywną osobą, ma uroczy uśmiech i daje się lubić. Poza tym urzekło mnie to, że jest bardzo utalentowany muzycznie - artystyczna dusza ^_^. I jestem pewna, że świetnie odegra rolę Jace'a - charyzma i oryginalność Bowera na pewno da się w filmie we znaki :)

Klaudia0705

Poważnie? Nie sądziłam, że tamten aktor to taki kretyn. Jestem tego samego zdania co Ty, jeśli chodzi o Jamie'ego. :)

Rothie_Dell

W niektórych ujęciach wygląda jak męski odpowiednik Anji Rubik ( min. przez wydłużone kości twarzy)

Iwcia_2

A tam podobny, jest o wiele ładniejszy.

Veiller

zauwazylam go w zmierzchu zaczoł mnie interesowac, potem obejrzalam stanley tood - omało nie spadłam z krzesła. Kocham u chłopaka długie włosy i piękny glos więc 10\10
Po prostu go kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veiller

Veiller nic dodać , nic ująć. Dokładnie to samo uważam.

użytkownik usunięty
maxiiimus

U mnie 8, bo uwielbiam ten typ urody u mezczyzn z wystajacymi koscmi policzkowymi i takimi ladnymi oczami. W sumie moze i 10 bym dala, ale wole na razie 8. W kazdym razie uwazam go za bardzo przystojnego, ale w swoj charakterystyczny sposob. No i ma bardzo delikatna urode, niemal kobieca i to tez na plus u mnie.

maxiiimus

Z wyglądu jak dla mnie 7/10. Są lepsi, choć Jamie też niczego sobie. Szczególnie podobają mi się jego oczy ^_^

maxiiimus

W sumie to się wyrobił. Chyba coś zrobił z uzębieniem bo ma teraz ładny uśmiech. Widziałam niedawno fotki sprzed roku czy jakoś tak jak był jeszcze z Bonnie Wright i wyglądał lepiej bo miał więcej ciała i ta twarz nie była taka przeraźliwie wychudzona ale z wiekiem wygląda i tak coraz lepiej.

maxiiimus

Jak dla mnie 9/10. Ma bardzo nietypową urodę. Zwracającą uwagę, piękne oczy i do tego głos. Naprawdę robi cholernie dobre wrażenie. Szczególnie w kreacji Jace'a z Darów Anioła.

maxiiimus

Mi się w ogóle nie podoba. A powiem więcej, po prostu mnie odstrasza swoim wyglądem. Chuda, anorektyczna twarz, wyłupiaste oczy. Ma w sobie coś z kobiety. Kompletnie aseksulany. Zupełnie nie mój typ. I to nie tylko moje zdanie bo zauważyłam, że spora część osób tak uważa. Ale jak już kto woli.

maxiiimus

w Sweeney Toddzie był slicznym chlopaczkiem, teraz wyglada jakby ostro przyćpał!!!

maxiiimus

z wyglądu dla mnie tragiczny

maxiiimus

9,5/10 ;) ładny i dobrze gra ;)