Jamie Campbell Bower

James Metcalfe Campbell Bower

7,8
11 029 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Campbell Bower

Chciałabym Was prosić abyście ocenili urodę Jamiego w skali 0/10,tylko oceniajcie jego URODĘ,nie GRĘ AKTORSKĄ

Według mnie on jest prześliczny,uwielbiam jego wystające kości policzkowe i te duże,błękitne oczy...^_^
Chciałabym tylko Was prosić abyście nie obrażali tutaj Jamiego,on już się wystarczająco dużo nasłuchał krytyki co do
jego roli Jace'a....a po za tym tutaj chodzi mi o jego urodę,więc komentarze w stylu :"on jest beznadziejny,w ogóle nie
pasuje mi do roli Jace'a" zostawcie proszę dla siebie.
Oczywiście ode mnie Jamie dostaje 10/10 ^_^

użytkownik usunięty
OLa___333

Jak dla mnie, to on jest brzydki. Według mnie najlepiej wyglądał w "Uwięziony" (jak tak zdjęcia przeglądam) ale szału nie robi. Jedne z najpiękniejszych niebieskich oczu należą do Jareda Leto. Lubię długowłosych facetów, a zwłaszcza blondynów, uważam, że Tom Cruise o niebo lepiej wygląda w długich niż w krótkich. Ale Jamie zupełnie mi się nie podoba. Jak zobaczyłam go w pierwszej scenie w "Camelot'" pierwsze co pomyślałam, jak mogli tak skrzywdzić Arthura. Jaca'e wyobrażałam sobie całkiem inaczej, nie oglądałam jeszcze filmu, ale już mi się nie podoba patrząc na obsadę, wyobrażałam sobie to dużo inaczej, ale zobaczymy co będzie po oglądnięciu. Dla mnie, Jamie jest zbyt męski, nie wiem czy to dobre określenie, wygląda trochę jak pedał, ale to tylko moje odczucie. Ta grzyweczka na bok, chyba farbowane włosy, na niektórych zdjęciach ma odrosty, dlatego sądzę, że farbowane. Różowe policzki i różowe usteczka. Idealna cera. Wygląda jak chłopiec, niepotrzebnie brodę zapuszcza, według mnie z nią komicznie wygląda. Ale to jest tylko moje zdanie. Nienajeżdżanym na niego. Po prostu stwierdzam, że jest masa ładniejszych od niego... Nawet podobało mi się jak śpiewa, wpadło mi to w ucho "I feel you, Johanna, [...] I'll steal you, Johanna,
I'll steal you...

Okay,dzięki za obiektywną odpowiedź...jak się pewnie domyślasz,jest wiele rzeczy z którymi się nie zgadzam,ale to moje zdanie:)Obejrzyj film,może po nim chociaż troszeczkę zmienisz zdanie co do Jamiego:)

użytkownik usunięty
OLa___333

Mogę Ci powiedzieć jaki aktorów ja uważam za godnych uwagi :) jeżeli chcesz?

OLa___333

Powiem szczerze - na początku mnie raczej odrzucał, choć mogła mieć na to wpływ postać jaką grał w Zmierzchu (w walory sagi czy też ich brak nie wnikam). Potem zaczęłam mu się uważniej przyglądać i stwierdziłam, że gość jest całkiem "apetyczny", a jego oczy są niesamowite =) Co do jego urody nie mam najmniejszych zastrzeżeń.

Choć muszę przyznać, że charakteryzacja w Zmierzchu go skrzywdziła - czerwone ślepia i przylizane kudły - straszne =/

agawa87

W skali 0/10 daję mu (na razie) mocne 7

agawa87

Tak co do stylizacji w Zmierzchu muszę się z tobą zgodzić...jak na początku zobaczyłam Caiusa to w ogóle nie mogłam uwierzyć,że to jest Jamie...jest tam taki nie podobny do siebię....zdecydowanie bardziej wolę go w normalnym życiu i w The Mortal Instruments:City of Bones;)

OLa___333

W Mortal Instruments wygląda więcej niż nieźle ;-)

OLa___333

Oj tam... pamiętam jak powiedziałam że go nie lubię po obejrzeniu Księżyca... taki Zły(aż mam ciarki)
Zaczełam mu się przyglądać i powiem że nie mogli znaleźć lepszego aktora na miejsce Kajusza.

OLa___333

Moim zdaniem ma on nietypową urodę, co jest plusem;)

ania7432

Tu się zgodzę

ania7432

Dokładnie, uważam tak samo! Ma w sobie coś tajemniczego, co z pewnością przyciąga. 9/10

OLa___333

A no tak ocena... hymmm.... 8/10

Ja uważam, że najlepiej wygląda z takim złym uśmieszkiem:D

OLa___333

może to dlatego ,że lubię ten typ urody, ale dla mnie to takie mocne 8+ co najmniej.

OLa___333

2/10

OLa___333

trochę przypomina mi Jonathana Rhys Meyersa - choć to może być tylko moje wrażenie

OLa___333

Jak na moje to wygląda super, oceniam 9/10 , bardzo mi się podobała jego stylizacja w Dary Anioła-Miasto Kości oraz ( dodam, chociaż nie o tym temat) uważam, że bardzo pasuje do roli Jace'ego. No, ale cóż, każdy ma swoje zdanie i swoje gusta,a o gustach się nie dyskutuje :3

OLa___333

Dla mnie to on wygląda jakby był ciężko chory, z tymi wychudzonymi policzkami. Daliby mu miskę zupy niechby chłopaczyna zdrowego wyglądu nabrał.

OLa___333

Noo strasznie jest wychudzony przez co wygląda jak chodzący szkielet. Nie rozumiem czemu nie skróci sobie tych włosów.

CzarminAg

Dla mnie naciągane 4, niestety dla mnie wygląda jak zaglodzony narkoman na odwyku:(( Chociaz na plakatach z Darów wygląda naprawde fajnie ale to jak wiadomo nie ma nic wspulnego z wyglądem na codzień.

tusia1985_20

hahahaha narkoman, o tym nie pomyślałam ale coś w tym jest:D każdy wygląda tak jakim się urodził....

OLa___333

3,5/10
Dałam tą połówkę bo wysoki i ma niebieskie oczy.
Ma delikatną urodę ,ale zdecydowanie nie jest ani przystojny ani ładny z buzi.

OLa___333

Ja "zajarałam" się nim, kiedy przeglądając kanały natrafiłam na Camelot. Musze przyznać, że jakoś tak od razu mnie zauroczył ^^
Wiem, że opinie na jego temat są podzielone, ale jak dla mnie chłopak jest na prawdę niezły :P
Fakt, że urodę ma nieprzeciętną, ale to może właśnie dlatego przyciągnął moją uwagę :) No więc daję mu... hm... 7,5/10.

madame_of_mischievous

Camelot też oglądałam ale tam wyglądał jak na mój gust gorzej niż w Darach Anioła

tusia1985_20

Camelot jest straszny sam w sobie, a wszytsko pograsza własnie jamie.

Aniuleks

Oj to przegięcie... jak obejrzałam go w 2 chyba to powiem że nieżle mu poszło choć to nie dla niego ...

OLa___333

SZCZERZE! kiedy go zobaczyłam w zmierzchu, pomyslałam że nie jest zbyt urodziwy, ale byłam w kinie na darach anioła i musze przyznać że charakteryzacja zrobiła swoje(broń, strój i te fajne tatuaże) uważam że ma coś w sobie.Nie jest to mój typ ale oceniam go na "5", a wa darach anioła na "6". moim typem jest raczej orlando bloom, matt pokora. wiec mysle że ta ocena jest wysoka.

ORIANA90

ze zmierzchem miałam tak samo: jak go tam zobaczyłam to mnie odrzuciło =)
potem zobaczyłam trailery Darów i Camelot i przekonałam się

OLa___333

To kwesta gustu. Według mnie jak i mojej przyjaciółki jest strasznie przystojny :) Ma charakterystyczną urodę. Może trochę jest za chudy ale ogólnie to bardzo przystojny facet :D Dałabym mu 9/10 a gdyby trochę przypakował to dycha by była :P

OLa___333

ja daje 10/10, jest uroczy i totalnie mnie kręci ;)

OLa___333

Ja daję mu 9/10, bo po prostu uwielbiam jego wygląd, głos, w ogóle wszystko. ale osobiście sądzę, że albo się go nie cierpi albo uwielbia. :D i ja należę do osób uwielbiających. ;P

OLa___333

8/10 Według mnie jest całkiem niezły... Ma niesamowite oczy i włosy. Podobają mi się ciemno-blondyni, a jak do tego są dłuższe włosy to już dopiero świetnie :D.

OLa___333

Ma w sobie to coś i za to 10/10 ;)

OLa___333

Zdecydowanie 9/10 jest on boski i do tego jaki ma głos oraz te włosy. :D

OLa___333

https://www.youtube.com/watch?v=V37NLX_g6B8

OLa___333

Pierwszy raz zobaczyłam go w "Sweeney..." tam mnie nieco zaintrygował, dodałam go do ulubionych i tak pozostało, później zobaczyłam Sagę Zmierzch, wyglądał tam nie najlepiej, uważam, że bardziej mogli się przyłożyć do jego charakteryzacji (zresztą nie tylko jego), w każdym razie to zmniejszyło moje zainteresowanie nim, do czasu aż ujrzałam plakat ''Darów.." od tego momentu mam na niego totalna fazę i planuje w jak najszybszym czasie wszystko z nim obejrzeć. Jak dla mnie jest megaprzystojny, po prostu piękny i to w ogóle kurcze grzech jest by tak cudnie wyglądać. Przyznam, że długo musiałam się oswajać z faktem, że Caius to on, w Camelocie wygląda ok, a że serial ogólnie słaby to inna sprawa. Bardzo też mi się podoba jego charakteryzacja w "Harrym .." choć ubolewam przeokropnie, że sceny z Nim to zaledwie migawki, (wciąż się łudzę, że w II-iej części, której nie widziałam będzie go więcej)
Ocena... Ha! za mała skala xD No dobra 10/10 oczywiście ^^
Z innych takich co też grzeszą nieziemsko swoją urodą (wg mojej opinii oczywiście) to Tom Odell, młody, utalentowany i równie przystojny co Jamie, Jonathan Rhys Meyers no i Jared Leto, a także Gerad Way, Alexander Arnold, Joseph Gordon Levitt no i nasz Jakub Gierszał. DiCaprio w młodości był śliczny, teraz za to nadrabia fantastycznymi umiejętnościami aktorskimi :-) (Panów powymieniałam, bo a nuż komuś innemu przypadnie do gustu nieznana mu dotąd postać...)

OLa___333

Uwielbiam jego urodę. Niektórzy mówią, że jest za chudy,a le ja to właśnie najbardziej lubię! Nazwijcie mnie dziwną, ale kocham chuderlawych chłopców z rockową duszą. Jego wiecznie potargane długie włosy, uśmiech, oczy, wszystko. 10/10 :)

Maruchiina

i tu się zgadzam, co prawda ja najbardziej przepadam za jego grą aktorską i charakterem lecz ma to coś w sobie 9/10!

OLa___333

Ja niestety już nie umiem ocenić jego urody bez zerkania na aktorstwo, bo w jego przypadku z drugiego wynika pierwsze, moim zdaniem. W Zmierzchu jest brzydki, w Camelocie zabójczo przystojny, w Anoanimusie lub Uwięzionym całkiem fajny, w Darach Anioła fascynujący i na swój sposób piękny - ale nie chodzi tu o wygląd, tylko o ducha danej postaci, która przepotężnie wpływa na mój odbiór jego aparycji. Jak widzę go na zdjęciach, zupełnie mi się nie podoba. Gdy oglądam go w filmach, potrafi mnie oczarować.

midian

może coś w tym jest,
gdy np. widzę go w zmierzchu to mnie krew zalewa, w darach anioła jestem zafascynowana

OLa___333

Całkiem przystojny jest, choć rzeczywiście ma dość delikatną urodę, jednak oryginalności nie można mu odmówić. Ja się strasznie jarałam po Mieście kości jego wystającymi kośćmi policzkowymi *.* No, i wgl ma coś w sobie, i podoba mi się, choć szybko mi przeszło na jego punkcie ;) Ale taka 7 będzie adekwatna.

OLa___333

jak dla mnie mocna 8 a do roli jayca nie mam zastrzeżeń nawet gdy czytałam miałam przed oczyma właśnie go :)

OLa___333

O matko, paskudny, no. Kompletna porażka i antyteza tego,jak wygląda facet.

witcheress

Jak wygląda facet? Tak z ciekawości, pokaż zdjęcie.

bittersweet_

Przyznaję, że to raczej kwestia gustu i tego, co się komu podoba w mężczyźnie, więc może być tak, że wstawię tu zdjęcie Chrisa Hemswortha albo Roberta Downeya Jr., a Ty uznasz, że fuj i w ogóle masakra. Więc bez zdjęcia jednak.

OLa___333

7/10 <3

OLa___333

10/10