pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
Hmm nie znam tego ale spróbuję
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis
Moja zagadka:
Jared-Keanu Reeves
Jared - Cienka czerwona linia - George Clooney - Ocean's Thirteen - Al Pacino - Adwokat Diabła - Keanu Reeves
Jared - Jennifer Love Hewitt
Jared- Przerwana lekcja muzyki- Winona Ryder- Obcy - Przebudzenie- Sigourney Weaver-Wielki podryw- Jennifer Love Hewitt
Jared- Whoopi Goldberg
Jared- Requiem dla snu- Jennifer Connelly- Kobiety pragną bardziej- Scarlett Johansson
Jared- Jessica Alba ;p
Jared - Cienka czerwona linia - Elias Koteas - The Killer Inside Me - Jessica Alba
Jared - Quentin Tarantino ( mój ulubiony reżyser:))
Też przepadam za jego filmami ;p
Jared- Podziemny krąg- Brad Pitt- Bękarty wojny- Quentin Tarantino ;p
Teraz może: Jared-Halle Berry
Jared - Aleksander - Angelina Jolie - Pan i Pani Smith - Brad Pitt - Ocean's 12 - Bruce Willis - Ktoś całkiem obcy - Halle Berry
no to Samuel L. Jackson
Jared-Alexander-Angelina Jolie-Pan i Pani Smith-Brad Pitt-Ocean's twelve: dogrywka-Casey Affleck
Jared-Michael Douglas xD
Jared - Cienka czerwona linia - George Clooney - Ocean's Thirteen - Al Pacino - Adwokat Diabła - Keanu Reeves - Lepiej późno niż później - Jack Nicholson
świetnie zobaczymy z iloma osobami "łączy się" Jared
Jared - Samotne serca - Salma Hayek - Sexi Pistols - Penelope Cruz
Jared - Leonardo Di Caprio
Jared-Samotne serca-Salma Hayek-Sexipistols-Penelope Cruz-Blow-Johnny Depp-Co gryzie Gilberta Grape'a-Leonardo DiCaprio
Jared- Cienka czerwona linia- George Clooney- Ocean's 13- Matt Damon- Infiltracja- Leonardo DiCaprio- W sieci kłamstw- Russell Crowe- Gladiator- Joaquin Phoenix
Jared-Samotne serca-John Travolta-I kto to mówi-Kirstie Alley-Zabójcza piękność-Denise Richards-Głupia i głupsza-Pamela Anderson
Ale się wyżarłam;)