pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- Armageddon - Owen Wilson - Kowboj z Szanghaju - Jakie Chan
PILNE!!! ma ktoś bilety do sprzedania na 30 Second To Mars albo wie gdzie można kupić jeszczce bilety?( 2 bilety a przynajmniej jeden bilet żebym ja miała...) jeśli tak to piszcie do mnie, bo moim największym marzeniem jest jechać na ich koncert:) Najlepiej żeby były na płyte. gg:9891432
Jared - Aleksander - Colin Farrell - Wojna Harta - Bruce Willis - Jak ugryźć 10 milionów - Matthew Perry:)))
Jared- Samotne serca- John Travolta- Sekcja 8.- Samuel L. Jackson- Czas patriotów- Harrison Ford
Jared- Hugh Laurie
Jared - Cienka czerwona linia - George Clooney - Ocean's Thirteen - Al Pacino - Adwokat Diabła - Keanu Reeves - Królowie ulicy - Hugh Laurie
Hmm może: Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- Zabójczy numer- Morgan Freeman- Człowiek pies- Jet Li
Jared- Cienka czerwona linia- George Clooney- Ocean's 13- Matt Damon-Szeregowiec Ryan-Vin Diesel-Szybko i wściekle-Michelle Rodríguez-Avatar-Sam Worthington
Moja zagadka to:
Jared-Christopher Lambert
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- W krzywym zwierciadle Strzelając śmiechem- Chris Lambert
Jared-Telefon-Colin Farrell-Raport mniejszości-Cameron Diaz-The box.Pułapka-James Marsden-27 sukienek-Katherine Heigl-Pan i Pani Kiler-Ashton Kutcher
Jared- Lloyd Bochner
Mam;)
Jared-Azyl-Forest Whitaker-Królowie ulicy-Keanu Reeves-Kocham cię na zabój-Shiri Appleby-Kochać i umrzeć-Peter DeLuise-Zanim się pożegnasz-Lloyd Bochner
cześć dziewczyny widzę że nie brakuje wam pomyslów
Jared - Aleksander - Angelina Jolie - Dobry agent - Michael Gambon
Jared - Aleksander - Rosario Dawson - Faceci w czerni II - Michael Jackson [*]
no to może Michelle Pfeiffer :p
Jared- Cienka czerwona linia- George Clooney- Ocean's 13- Matt Damon - Infiltracja - Jack nicholson - Wilk - Michelle Pfeiffe
Jared - Aleksander - Anthony Hopkins - Piętno - Gary Sinise - Misja na Marsa ;D - Tim Robbins
teraz Ellen Page
J. - Requiem dla snu - Ellen Burstyn - Kamienny Aniol - Ellen Page?
wybaczcie, nie mam koncepcji do zadawania... :p