pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
Jared-Requiem dla snu-Jennifer Connelly-Kobiety pragną bardziej-Drew Barrymore-Gabinet figur woskowych 2: Zagubieni w czasie-John Ireland-Millionaire-William Demarest-Miłość w Las Vegas-Elvis Presley
Jared-Ostatnie takie lato-Stephen Rea-Towarzystwo wilków-Angela Lansbury-Błękitne Hawaye-Elvis Presley
Moja zagadka to:
Jared-Genelia D'Souza
Mam :) Ale się namęczyłam ;p
Jared-Azyl- Jodie Foster- Maverick- Mel Gibson- Hamlet- Michael Maloney-I see you- Shahrukh Khan- Czasem słońce, czasem deszcz- Kareena Kapoor- Historia miłosna- Tusshar Kapoor-Life Partner- Ganelia
Jared- Cienka czerwona linia- George Clooney- Ocean's 13- Matt Damon - Infiltracja- Jack Nicholson- Batman- Michael Keaton-Pan mamuśka-Teri Garr- Miłość w Las Vegas- Elvis
Jared- Przerwana lekcja muzyki- Winona Ryder- Przez ciemne zwierciadło- Robert Downey Jr. - Bądź dobry Johnny- Jennifer Tilly- Imps*- Alise Recasner :)
Jared - Dwayne Johnson
Jared-Przerwana lekcja muzyki-Whoopi Goldberg-Made in America-Rawley Valverde-Santa Barbara-Marie-Alise Recasner
Jared-Jackson Rathbone
Ale sie rozochociliscie do tego, strasznie :D
Co Wam powiem, to Wam powiem.. WCIAGAJACE :D
Jared - Kate Hudson?
a no :)
Jared - Cienka czerwona linia - John Travolta- Stare wygi - Robin Williams
Jared - Shaquille O'Neal
Jared-Mr Nobody-Diane Kruger-Troja-Orlando Bloom-Piraci z Karaibów: Na krańcu świata-Johnny Depp-Co gryzie Gilberta Grape'a-Leonardo DiCaprio-Złap mnie, jeśli potrafisz-Tom Hanks-Zielona Mila-Sam Rockwell-Untitled Comedy-Seann William Scott
Napewno można było krócej;)
Jared - Aleksander - Colin Farrell - Ondine - Alicja Bachleda-Curuś - Pan Tadeusz - Marek Kondrat - Kiler-ów 2-óch - Witold Pyrkosz - Janosik - Wacław Kowalski
Tak źle nie było;)
Jared-Mr. Nobody-Diane Kruger-Troja-Orlando Bloom-Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły-Zoe Saldana-Avatar-Sam Worthington-Starcie Tytanów-Izabella Miko-Kochaj i tańcz-Katarzyna Herman-Janosik. Prawdziwa historia-Marek Probosz
Jared- Samotne serca- John Travolta- Sekcja 8.- Samuel L. Jackson- Czas patriotów- Harrison Ford - Indiana Jones i ostatnia krucjata - River Phoenix