pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
Jared-Alexander-Colin Farrell-Ondine-Alicja Bachleda Curuś-Pan Tadeusz-Marek Kondrat-Dzień Świra-Michał Koterski
;)
Jared - Autostrada - Jake Gyllenhaal - Bracia - Natalie Portman - Leon zawodowiec - Jean Reno -Przyjaciel gangstera - Gerard Depardieu - Asterix i Obelix kontra Cezar - Michel Galabru - Żandarm w Nowym Jorku - Louis de Funès
mam;)
Jared-Cienka czerwona linia-George Clooney-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra-Matt Damon-Nieustraszeni bracia Grimm-Miroslav Táborský-Normal-Dagmar Veškrnová-Princezny nejsou vždycky na vdávání-Josef Bláha-Pieniczka i Parapliczko-Josef Zíma-Królewna ze złotą gwiazdą-Theodor Pištěk I-Polská krev-Anny Ondra
-
Jared-Jaroslav Marvan
Proszę mam nadzieję że sobie poradzisz tylko mnie nie zaskocz z jakimś krótkim;)
a jabym to zrobił tak:
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- Sin City - Josh Hartnett - Halloween: 20 lat później - Janet Leigh - Psychoza - Alfred Hitchcock - Człowiek z wyspy - Anny Ondra
Widzę, że dobrze wam idzie ;P
Świetni jesteście !
Ja to na razie wole nie, bo znowu mnie wciągnie i przesiedzę przy kompie godziny, a niestety mam co robić. Tak więc miłej zabawy i powodzenia ! :))
Jared - Aleksander - Anthony Hopkins - Proces - Ondřej Vetchý - Babie lato - Vlastimil Brodský - Noc na Karlsztejnie - Jaroslav Marvan
moze być???:))
Jared - Podziemny krąg - Brad Pitt - Troja - Orlando Bloom - Władca pierścieni:Powrót króla - David Wenham - Poor man's orange - Tony Liu - Tajna gwardia cesarza - Lao shen - Tie Luo Han - Wen Chung Ku - Yang nai wu yu xiao bai cai - Kuang-chao Yiu :D:D
Jared-Cienka czerwona linia-George Clooney-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra-Matt Damon - Młodość stulatka - Anamaria Marinca - 4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni - Laura Vasiliu
Jared-Samotne serca-John Travolta-I kto to mówi-Kirstie Alley-Zabójcza piękność-Denise Richards-Głupia i głupsza-Pamela Anderson - 8 prostych zasad - Heather Hogan
Ale mnie pocieszyłeś;) miałam dzisiaj bardzo ciężki dzień i z myśleniem u mnie nie najlepiej;( ale staram się;)
Nno niestety nie :( jutro spr z gegry i właśnie idę się uczyć ;/
ale Wam życzę miłej zabawy ! 3majcie się ! ;**