pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
Sami na placu boju :p
Jared – Namietnosc i zdrada – Christian Slater – 3000 mil do Graceland – Jon Lovitz – Koniec swiata – Justin T.
kurcze, nawet nie wiem juz kto byl, a kto nie... :/
Guy Pearce ?
Jared - Requiem For A Dream - Jennifer Connelly - Piękny umysł - Russel Crowe - Tajemnice Los Angeles - Guy Pearce
Zbyt wielu :p
Dlatego nadmiar informacji i skleroza starcza nie pozwalaja mi na wiedze z tego tematu :P
nie... nie liczyles tego... :p
Mysle, ze trudnej byloby znalezc osobe, z ktora nie mozna go polaczyc :p
J. - Alexander - Rosario Dawson - Gra o honor - Michael Jordan.
Liev Schreiber...?
liczyłem:) już 126
Jared - Przerwana lekcja muzyki - Winona Ryder - Jak złamać 10 przykazań - Liev Schreiber
J-Autostrada-Jake Gyllenhaal -Tajemnica Brokeback Mountain-Heath Ledger -Patriota-M.Gibson-Zabójcza broń-Joe Pesci-Kevin sam w domu-M.C
Jared - Przerwana lekcja muzyki - Whoopi Goldberg - Młody geniusz - Sharon Stone - Cena nadziei - Patricia French
Jared - Rozdzial 27 - Judah Friedlander - Mow mi Dave - Eddie Murphy - Gruby i chudszy 2 - Janet J. ...
Jared Leto - Autostrada - Jake Gyllenhaal - Bracia - Tobey Maguire - Spider-Man2 - Emily Deschanel
Jared - Matthew Fox
to też łatwe:)
Jared - Alexander - Angelina Jolie - Salt - Liev Schreiber - Odkąd Cię nie ma - Heidi Stillman
Lorna Tucker - The Last Blood Line - Alison King - Rycerze z Szanghaju - Owen Wilson - Armageddon - Ben Affleck - Przetrwac swieta - James Gandolfini - Samotne serca - Jared
wybacznie, ale nie jestem dzisiaj w stanie wiecej z siebie wykrzesac :p
Do jutra, robaczki ;)
Nikt nie rozwiązuje?
J-Podziemny krąg-B.Pitt-Troja-O.Bloom-Piraci z Karaibów-Keira Knightley-To właśnie miłość-Ivana Miličević
po co odpisujecie temu debilowi...jakbyście nieodp to jego temat nie byl by widoczny na glownej stronie Jareda...
Jared - Cienka czerwona linia - John Travolta - Pulp Fiction - Samuel L. Jackson - Odwaga i nadzieja - Chad Michael Murray
Jared- Pan Życia i Śmierci- Nicolas Cage-Prognoza na życie- Hope Davis...
Jared i Isiah Whitlock Jr.