pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
Jared-samotne serca-John Travolta-Płonąca pułapka-Joaquin Phoenix-Gladiator-Russel Crowe-American Gangster-Norman Reedus
Jared - Mr Nobody - Diane Kruger - Troja - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Penelope Branning
jared-Samotne serca-John Travolta-Płonąca pułapka-Joaquin Phoenix-Królowie nocy-Eva Mendes-Policja zastępcza-Samuel L. Jackson-Negocjator-Kevin Spacey-American Beauty-Mena Suvari-Wirtualny seks-Robert Loggia-Lep na muchy-Carol Lynley-Szpiedzy w helikopterze-Julie London-Człowiek z dzikiego zachodu-Tom London-Sand-Charley Grapewin-Hello, Everybody!-Julia Swayne Gordon-Stitch in Time-Cecil Chichester
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- Sin City - Josh Hartnett - Halloween: 20 lat później - Janet Leigh - Psychoza - Anthony Perkins - Front Row Center - Dorothy Bernard - Ramona - Mack Sennett
może być???
mam;p
J-podziemny krąg-Brad pitt-Troja-Orlando Bloom -Elizabethtown-J.Biel-Wojna domowa-Colin Firth -Mamma Mia!-Pierce Brosnan -GoldenEye-Izabella Scorupco-Ogniem i mieczem-B.o
Jared - Cienka czerwona linia - George Clooney - Ocean's Thirteen - Al Pacino - Podwójna gra - Veena Sood - Oddajcie mi syna - Anne Francis
Jared - Aleksander - Angelina Jolie - Salt - Daniel Olbrychski - Wiedźmin - Zbigniew Zamachowski - Trzy kolory: Czerwony - Jean-Pierre Lorit
mam;)
J-Podziemny krąg-E.Norton-Zakazany owoc-Blythe Auffarth-Dziewczyna z sąsiedztwa-Catherine Mary Stewart-Strych-Tom Malloy-Miłość i taniec-Billy Zane-Man Who Came Back-Carol Alt-Via Montenapoleone-Tino Rossi-Piękna młynarka-Pierre Labry-Après Mein Kampf mes crimes-Simone Bourday
Jared-Requiem-Keith David -Superhero- Brent Spiner-Dziedziczki -Haylie Duff- Dishdogz -Luke Perry -Wróg-Roger Moore -Łut szczęścia -Lee J. Cobb- Człowiek z dzikiego zachodu-Gary Coooper-Zdrajca- Emil Jannings- Faust- Marnau
dymsza - pan dodek - tadeusz łomnicki - seszele - zbigniew zamachowski - dowód życia - kraina wiecznego szczęścia - anthony hopkins - alexander - jared
moon bloodgood
J. - American Psycho - Christian Bale - Terminator: Ocalenie - Moon Bloodgood ;]
niech Wam bedzie, bo ostatnio byly pretensje, ze nie zadalam :p
Sarah Parish :p
J-Cienka czerwona linia-A.Brody-Pianista-Emilia Fox-Zaczarowane baletki-Emma Watson-Harry Potter i Czara Ognia-David Tennant -Recovery-Sarah Parish-
;)
Alez sie rozpisalas z ta S.Parish, a to bylo o wiele latwiejsze :p Ale rozwiazanie jest, wiec ok :D ;)
gdyby brac pod uwage Allena jako rezysera to: Jared - Alexander - Jonathan Rhys Meyers - Wszystko gra - Woody Allen jako aktora to np: J. - Requiem for a Dream - Ellen Burstyn - Zrodlo - Hugh Jackman - Scoop-goracy temat - W. Allen, choc pewnie da sie krocej :p
nie mam koncepcji... Jared - Lola Dueñas :p
mniemam, ze mozna prosciej, no ale ja az taka prosta mimo wszystko nie jestem :p
Jared - Skrawki zycia - Claire Danes - Romeo + Julia - Leonardo DiCaprio - Czlowiek w zelaznej masce - Gerard Depardieu - Asterix na Olimpiadzie - Tony Parker - Kobe Doin' Work - Pau Gasol