Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 060 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:

Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE

ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę

znacie się na filmach zapraszam

oto moja zagadka:

JARED - Bruce Willis

damon14

Jared-samotne serca-John Travolta-Płonąca pułapka-Joaquin Phoenix-Gladiator-Russel Crowe-American Gangster-Norman Reedus

Priscilla22

Jared-Penelope Branning
;)
Pa ja lecę już Marsjaninie ;)

Priscilla22

Jared - Mr Nobody - Diane Kruger - Troja - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Penelope Branning

damon14

Jared - Elisha Cuthbert

damon14

J. - Namietnosc i zdrada - Christian Slater - Bezimienni (o ile w gre wchodza seriale) - Elisha ;p

dzoszia

Czemu nie zadajecie?
Jared-Mimi Rogers
;p

Priscilla22

Jared - Fight Club - Brad Pitt - Zakochane gwiazdy - Mimi Rogers

damon14

Jared - Jennifer Lopez

damon14

łatwe;p
Jared-Cienka czerwona linia-James Caviezel-Oczy anioła -Jennifer;)

Priscilla22

Jared-Sherrie Rose
;)

Priscilla22

Jared - Aleksander - Rosario Dawson - Życie kobiety niemoralnej - Sherrie Rose

damon14

a to jest proste?:)

Jared - Cecil Chichester

powodzenia

damon14

zobaczymy postaram się ale z niemca muszę zad. zrobić;)

Priscilla22

jared-Samotne serca-John Travolta-Płonąca pułapka-Joaquin Phoenix-Królowie nocy-Eva Mendes-Policja zastępcza-Samuel L. Jackson-Negocjator-Kevin Spacey-American Beauty-Mena Suvari-Wirtualny seks-Robert Loggia-Lep na muchy-Carol Lynley-Szpiedzy w helikopterze-Julie London-Człowiek z dzikiego zachodu-Tom London-Sand-Charley Grapewin-Hello, Everybody!-Julia Swayne Gordon-Stitch in Time-Cecil Chichester

Priscilla22

troszkę mi to zajęło wiem że można było krócej ;)
Jared-Mack Sennett
Zobaczymy;p

Priscilla22

spoko:)

Priscilla22

Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- Sin City - Josh Hartnett - Halloween: 20 lat później - Janet Leigh - Psychoza - Anthony Perkins - Front Row Center - Dorothy Bernard - Ramona - Mack Sennett

może być???

damon14

no no ;)

damon14

Jared - Bartosz Obuchowicz

damon14

mam;p
J-podziemny krąg-Brad pitt-Troja-Orlando Bloom -Elizabethtown-J.Biel-Wojna domowa-Colin Firth -Mamma Mia!-Pierce Brosnan -GoldenEye-Izabella Scorupco-Ogniem i mieczem-B.o

Priscilla22

Jared-Anne Francis

Priscilla22

Jared - Cienka czerwona linia - George Clooney - Ocean's Thirteen - Al Pacino - Podwójna gra - Veena Sood - Oddajcie mi syna - Anne Francis

damon14

Jared - Borys Szyc - mój ulubiony polski aktor:)

damon14

J-alexander- A.Jolie-Salt-Daniel Olbrychski-Bitwa warszawska 1920-Szyc
łatwiutkie;p

Priscilla22

bo to zajebisty aktor:P

Priscilla22

Jared-Jean-Pierre Lorit
powodzenia;p

Priscilla22

Jared - Aleksander - Angelina Jolie - Salt - Daniel Olbrychski - Wiedźmin - Zbigniew Zamachowski - Trzy kolory: Czerwony - Jean-Pierre Lorit

damon14

Jared - Simone Bourday

damon14

matko kochana, ale to się ciągnie :P

damon14

Teraz ja gram tylko Z damon14 my tak sami gramy;)

damon14

mam;)
J-Podziemny krąg-E.Norton-Zakazany owoc-Blythe Auffarth-Dziewczyna z sąsiedztwa-Catherine Mary Stewart-Strych-Tom Malloy-Miłość i taniec-Billy Zane-Man Who Came Back-Carol Alt-Via Montenapoleone-Tino Rossi-Piękna młynarka-Pierre Labry-Après Mein Kampf mes crimes-Simone Bourday

Priscilla22

Jared-F.W. Murnau
powodzenia;)

Priscilla22

Jared-Requiem-Keith David -Superhero- Brent Spiner-Dziedziczki -Haylie Duff- Dishdogz -Luke Perry -Wróg-Roger Moore -Łut szczęścia -Lee J. Cobb- Człowiek z dzikiego zachodu-Gary Coooper-Zdrajca- Emil Jannings- Faust- Marnau

FallenGirl.

Jared-Adolf Dymsza
Kto rozwiąże ?;)

Priscilla22

dymsza - pan dodek - tadeusz łomnicki - seszele - zbigniew zamachowski - dowód życia - kraina wiecznego szczęścia - anthony hopkins - alexander - jared

moon bloodgood

miron14

J. - American Psycho - Christian Bale - Terminator: Ocalenie - Moon Bloodgood ;]

niech Wam bedzie, bo ostatnio byly pretensje, ze nie zadalam :p
Sarah Parish :p

dzoszia

J-Cienka czerwona linia-A.Brody-Pianista-Emilia Fox-Zaczarowane baletki-Emma Watson-Harry Potter i Czara Ognia-David Tennant -Recovery-Sarah Parish-
;)

Priscilla22

Jared-Woody Allen
;)

Priscilla22

Alez sie rozpisalas z ta S.Parish, a to bylo o wiele latwiejsze :p Ale rozwiazanie jest, wiec ok :D ;)

gdyby brac pod uwage Allena jako rezysera to: Jared - Alexander - Jonathan Rhys Meyers - Wszystko gra - Woody Allen jako aktora to np: J. - Requiem for a Dream - Ellen Burstyn - Zrodlo - Hugh Jackman - Scoop-goracy temat - W. Allen, choc pewnie da sie krocej :p

nie mam koncepcji... Jared - Lola Dueñas :p

damon14

The Kill na 37 w eskorockowej pięćsetce

damon14

Jared - Samotne serca - Salma Hayek - Sexi Pistols - Penélope Cruz - Volver - Lola Dueñas

damon14

Jared - Chris Tucker

damon14

Jared - Requiem - Keith David - Martwi prezydenci - Chris Tucker

Jared - Don Cheadle ?

dzoszia

Jared - Fight Club - Brad Pitt - Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - Don Cheadle

damon14

Jared - Pau Gasol

damon14

mniemam, ze mozna prosciej, no ale ja az taka prosta mimo wszystko nie jestem :p
Jared - Skrawki zycia - Claire Danes - Romeo + Julia - Leonardo DiCaprio - Czlowiek w zelaznej masce - Gerard Depardieu - Asterix na Olimpiadzie - Tony Parker - Kobe Doin' Work - Pau Gasol

dzoszia

fajnie to zrobiłaś:)

damon14

'fajnie' tzn? :D bo troche ironicznie zabrzmialo :P

damon14

Jared - Kimberly Williams-Paisley

dzoszia

Jared - Cienka czerwona linia - Nick Nolte - Simpatico - Kimberly Williams-Paisley