Marsi wygrali nagrodę za teledysk Hurricane (na blogu więcej info) zgarniają nagrody, ale się cieszę;)
Tak myślałem że dostaną nagrodę, za takie dzieło warto było ich nagrodzić...radocha jest wielka !!!
jak myślisz czy na jednej nagrodzie się skończy ??
ja myślę że co najmniej dostaną jeszcze ze dwie ;)
MYŚLĘ, ŻE NAJLEPIEJ ZAKOŃCZYĆ TE NIEPRZYJEMNOŚCI, POWRÓCIĆ DO MARSJAŃSKIEJ ATMOSFERY, ZAPOMNIEĆ O WSZYSTKIM;)
ZAPRASZAM DO DALSZYCH MARSOWYCH ROZMÓW ;p
buziaki od Prissy;****
Ja się przyłączam, jeżeli nikt nie będzie miał nic przeciwko.
Mi zależy na rozmowie z wszystkimi, i pogawędce o 30 STM, Jared'zie i ogólnie (nawet o babskich sprawach;))
Ja mogę zacząć, że nie cierpię tapeciar takie puste lalki żałosne tona tapety, że odrywać warstwami wyglądają na 5 lat starsze. Nasza pani od biologii mówiła raz chłopakom, że z taką się nie całować tylko za włosy i pod kran zmyć to i potem hahaha
Haha, fajna macie pania od biologii ;) Ja sie maluje, ale bardzo delikatnie a nie tak jak wiekszosc dziewczyn w mojej szkole i do tego podklad maja conajmniej 2 odcienie za ciemny i wygladaja jakby tylko z twarza byly na solarium, bo szyje juz zostawiaja biala ;D
Fajną? (bez komenta) naprawdę nikt jej nie lubi;( czasami tylko się niby pośmieje a takie coś jak to co powiedziła to bardzo rzadko się zdarza;(
Zdałam 1 część bierzmowania;) teraz czeka mnie najgorsza;(
Ja się do szkoły nie maluję, bo mam posrane nauczycielki :( Ale jak się maluje to nie nakładam tony tapety :)
Hej;* jak tam po występnie Rzapieli nie mogę nigdzie znaleźć jej występu ;( ?
Czy zespół Rotten Bark gra rocka?
Oni graja pop punk i przeszli do finalu. A Arletta nie, jesli chcesz tu masz linka do jej wczorajszego wystepu: http://apps.facebook.com/must-be-the-music/v/4dbc67f1368a9f2e5c00001b?code=oBpLm ujdgkH0ONIJEUm6y1DIFprvHENwkGaFQPzO0mY.eyJpdiI6IlUtQ0c0MEJNc18tQjdzLVZWb3VlOUEif Q.ZxtWpyzLA_6CtLtM6fUqq4sSmBU7Jxr1_rcbUjkmvNDx2uGhvduU-gNaC0T8ppcSVZAZB8JsOlhmrn SoupQ11NrrgQAAgY_wF0bE0F_rawo6Xirj9gZL_ysCWZAkIHEt
Cos dlugi, ale chyba dobry ;))
Przeczytałam, że kolejnym singlem będzie NOTH super, na pewno będzie się trzymać na liście bardzo długo;) Jakie inne proponowalibyście? jak wiecie były już: "Kings And Queens", "This Is War", "Closer to the Edge" i "Hurricane". Czyli odpadają;) ja właśnie zaproponowałabym NOTH. Potem S&D i Alibi ;) A wy?
Zapomniałam dodać, że ma trafić do rozgłośni radiowych z nowym epickim teledyskiem, czyli mamy nowy temat;) jak wyobrażacie sobie teledysk do Night of the hunter?;p
Ja się cholernie cieszę, że NOTH będzie kolejnym singlem ;)) Później tak jak Ty zaproponowałabym S&D ;)) I wierzę w to, że teledysk Barta powali nas na kolana ;DD Nie ważne kiedy się ukaże, ale ważne, że chłopaki w ogóle myślą o nakręceniu go ;)
Ja też i mam nadzieję, że to Jared go nakręci a nie ktoś inny jak TIW bo wiem, że TIW byłoby jeszcze lepsze gdyby Jared nie dopuścił tego kolesia to reżyserii ;(
Ja nie mam, nie mialabym czasu go prowadzic. Wczoraj ogladalam "MBTM" i ta Arletta miala na filmiku o sobie bluzke 30STM! Spiewala LP "What I`ve done", ich tez lubie, ale sie nie dostala...;/