Ja Jareda to oczywiste ;) Oprocz tego:
Gerarda Way z MCR
Chester Bennington z LP
Matt Tuck z Bullet for my valentine - tez go lubie ;))
Wokaliści:
Joel Madden,
Chester Bennington,
Ryszard Riedel.
Aktorki:
Meryl Streep,
Ziyi Zhang,
Uma Thurman
Ja sie urodzilam 7 lutego, luty rzadzi, to prawda ;) Ja bym chciala miec jednak we wakacje urodziny, bo cieplo i fajna imprezke by sie urzadzalo a w zimie to tak sobie jest...;/
ja się cieszę że się w lutym urodziłam : ) a pora roku z fajną imprezką ma mało wspólnego, ja obchodziłam w tym roku 16 i to były moje najlepsze urodziny w życiu ( 4 dni świętowałam ) xd
Kurde.... ja zawsze mam cudowny zapłon.... xdd udzielałam się tylko na 'Jak się zaczęła Wasza[...]', ale teraz to się zmieni ;))
Zapraszamy to wspólnej gadaniny ;)
Tyle dat urodzinowych nie jestem gotów zapamiętać....ale na zapas mówię Wszystkiego Najlepszego ;)
Siema. ;) Widzę, że trwają tu bardzo namiętne dyskusje na temat Jareda. i innych... dziwnych rzeczy. ;] Pomyślałam, ze się przyłącze, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko. Zawsze w grupie raźniej. :)
Dziękuje. ;)
A co do urodzin, to czerwiec jest zdecydowanie najlepszy. ;D Jeden zdecydowany argument, który przeważa wszytko to: Koniec Szkoły. ;D
haha dużymi literami, dobrze podkreślone, też racja ale chodziło nam, że przeważa luty w naszych datach;)
No tak. Nie doczytałam. ;D Ale ten dzień zbliża się coraz większymi krokami. :D A mnie aż nosi, bo nie mogę się doczekać! ;D Nie wiem czy już tutaj o tym rozmawialiście, ale pamiętam, ze kiedy uzmysłowiłam sobie, ze Jared ma już prawie 40 lat... to bardzo się zdziwiłam... dawałam mu góra 20 parę. ;D To było już dawno, ale jakoś tak mnie natchnęło żeby to napisać. ;) I jeszcze pytanie. xp nie wie ktoś może kiedy 30STM znowu zagrają u nas? ;D Bo tak szukam, szukam ale na razie w ich trasie czasu dla polski chyba brakuje. ;D
Ja też trochę nie chcę, bo utworzyli klasę sportową i rozbiją nasza klasę :( a ja dopiero teraz ją doceniłam :)
W sumie racja. Przede mną też staje problem wyboru szkoły... Co przyznam nie jest najłatwiejsze. W szczególności gdy nie zna się swoich wyników... To jest straszną głupotą składania papierów o rekrutację, gdy nie wie się na ile można sobie pozwolić w wyborze szkoły... No ale trudno. ;)
ja właśnie nie wiem na jaki kierunek mam iść co jest wkurzające bo za niedługo papiery już trzeba będzie składać ;/
Ja tak w sumie orientuje się gdzie bym chciała pójść, problem jest w tym, że nie wiem czy mnie przyjmą, a jak nawet to czy sobie poradzę. To mnie przeraża. Ale jak to mówią, jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz. ;)
ja też się martwię czy sobie poradzę bo chcę iść na humanistyczny a tam historia rozszerzona której się w ogóle nie uczę :/
ja mam to samo ;DD i koleżance mówiłam z milion razy, że Jay ma 40 lat i ona i tak zapomina i mówi, że on ma 27 ;P
Taak.;p Zawsze jak komuś mówię ile ma lat, to albo mi nie wierzy, albo się dziwnie patrzy. ;D Czyli na jedno wychodzi. ;p Jeszcze nikomu się nie udało zgadnąć jego wieku gdy zapytała. ;p
znalazłam nową piosenkę Marsów wykonali ją na Florydzie, nie znalazłam niestety lepszego nagrania;(
http://www.youtube.com/watch?v=Glm2DCFeI1U
Wydaje się całkiem niezła. ;D Tylko nie za dobra wersja, ale pewnie niedługo będzie jakaś lepsza. ;) Mam nadzieję. ;D
Witaj w kręgu Marsofanów ;)
Zawsze tak na początku robią, ale później jest wspaniała muzyka ;)
OFICJALNE PRZEPROSINY
Przez ten tydzień wiele się wydarzyło, wiele się dowiedzieliście, oczywiście nie wszystko było zgodne z tym co "było pisane".
Otóż Pisałem w innym temacie że Wyjeżdżam na święta do rodziny do Krakowa.
Pobyt się przedłużył do Czwartku 28.04 b.r, nie planowałem tego.
Dzisiaj gdy po długiej nieobecności wróciłem na FilmWeb przeczytałem straszne rzeczy które nie jestem w stanie sobie wyobrazić.
Nie wiem jak to wytłumaczyć logicznie ale ktoś włamał mi się na konto FW, i GG.
Wiedziałem już o tym dawno ale ukrywałem to przed wszystkimi i to że ktoś babrze innym kłamstwa i brednie.
To wymykało się z pod kontroli, próbowałem temu zaradzić, ale były problemy.
W tej sprawie zaczynam prowadzić swoje śledztwo, i gdy się okaże sprawca całego zamętu podam go na policję,
o podszywanie się pode mnie w sieci.
Przez ten tydzień sprawca ten był mną i pisał na FW i GG.
Nie miałem na to wpływu ponieważ nie miałem styczności z internetem.
Chciałbym wszystko poprawić i udowodnić że to nie ja tu kłamię, ale odzyskać zaufanie jest bardzo trudno.
jednak myślę że gdy sprawca zostanie odnaleziony dopilnuję, by on osobiście przeprosił wszystkich na FW.
Zostałem oszukany i zbluzgany na forum FW, tak samo jak inni, ale to już się nie powtórzy.
Wszystkie dotychczasowe posty są odemnie i nie wymagają zastrzeżeń.
Za wszelkie problemy, kłamstwa, oszustwa NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM
Nie ja to pisałem, jednak czyjeś zachowanie nie usprawiedliwia mnie przed tym że zacznie cie mi ufać.
mam nadzieję że wszystko zostanie wyjaśnione jak najszybciej i że wszystko znowu wróci do normy.
Jednak jest powiedzenie "tylko winny się tłumaczy", w tej sprawie odrzućmy dumę bo mnie to nie dotyczy.
GŁĘBOKIE I SZCZERE PRZEPROSINY
Krzysztof Krzesiński
Leon92Kennedy
Witam na forum
Moja zemsta się dokonała, wszyscy na początku uwierzyli w to ze piosenka "save me kiss me", jest autorstwa Leona.
W tym prawda że nie. Skopiowałem piosenkę MEST do Worda i zmieniłem inną nazwę tytułu , póżniej skopiowałem fragment
z jego autorskiej piosenki "My Obsession" i wkleiłem wszystko na FW, podając się za Leona.
jego w tedy nie było, jego mam kazała mu iść na zakupy, w tedy on wyszedł zostawiając mnie samego przed kompem,
z kontami na GG, FW i Facebook. Nie wiem kiedy to było, nawet nie pamiętam.
Moją zemsta było nakłamanie i oszukanie was na FW i GG, podając się za Leona, bo miałem do niego żal za to że,
wyrzucił mnie z zespołu. To jego decyzja, miał powód, bo nie zgadzałem się z nim we wszystkim.
To on jest założycielem, sam pisze piosenki, i układa repertuar do piosenek, mi się to nie podobało.
Również i to że nie umiem grac na gitarze. Aż tak nie, bo Leon wymaga dużego wkładu pracy, w muzykę i dla niego nie ma słabych.
Wytłumaczył mi że już razem nie gramy, bo jestem słabym ogniwem.
Zabolało mnie tak bardzo że zemsta była oczywistym rozwiązaniem.
To się skończyło, zepsułem jego komputer, przez wysłanie Trojana, jego antywirus nie zniszczył go,
ale wirus zniszczył BIOS'A i komputer padł na dobre.
W tej sprawie Leon nie ma nic wspólnego z tym co zaszło, bo to ja jestem sprawcą całego bałaganu.
Wczorajsza rozmowa z nim i jego rodzicami, przekonała mnie abym się przyznał do błędu również i ludziom z FW.
Tym bardziej Priscilli bo jemu najbardziej na niej zależy.
teraz to robię i muszę mu kupić komputer, normalnie bym tego nie zrobił ale straszył mnie sądem.
On o tym wiedział że ktoś mu się włamuje na konta i pisze bzdury, ale nie mógł nic zrobić, bo się nie dało.
Chciałem zrobić z niego podrywacza i oszusta. Zrobiłem to i wszyscy łyknęli kłamstwa, no ale nie na długo.
głupio mi, Leon to dobry człowiek wiele razy pomógł każdemu finansowo i w problemie.
Raz mi kupił buty bo nie było mnie na nie stać.
Zemsta jest, uważaj LEON aby ci się nic nie stało.
Żle zrobiłem i za te kłamstwa i oszustwa Szczerze Przepraszam.
Leon Przepraszam.
P.S
kłamstwa jakie wypisywałem:
- rozmowa z Klaudią
- akcja z piosenką
- inne szczegóły
Sorry, ja nadal nie wierze. Wydaje mi sie, ze to Leon sie podaje teraz za Ciebie, zeby wszystko "wyjasnic". Ktos, kto by sie podszywal za niego nie przepraszalby na FW ani nic z tych rzeczy. Sorry...