igła jest tępa, wstrzykuje farbę w skórę, ale nie przebija jej......raczej to takie "graffiti"
ja też się cykałem.......ale to jest super ;)
umrę z Tobą;) Mam jeszcze niecałe dwa lata do przygotowania się psychicznie może Revenge ze mną pójdzie jak umrę to na jej rękach;***
ja się właśnie nad testamentem zastanawiałam jak zrobiłam coś złego ale nie był konieczny bo jeszcze żyję : ) wiem że organy oddam chorym ludziom :)
ja chciałam takie oświadczenie podpisać że w razie wypadku oddaje narządy a moja mama się od razu wydarła że jak bym w śpiączce leżała to by mnie wtedy odłączyli : ) więc na razie nie podpiszę
jak moja siostra :D naogląda się " Supernatural " i mi mówi że się chce skremować żeby się przypadkiem w trumnie nie obudzić xd
ja cały czas oglądam jestem na 4 sezonie ale nadrabiam wcześniejsze bo niektórych odcinków nie oglądałam :D
w piątek o 22:00, na TVN7
z Jared Padalecki i Jensen Ackles.....chyba wiesz :)
http://www.filmweb.pl/serial/Nie+z+tego+%C5%9Bwiata-2005-225833
wiem ale nie chcę mi się o tej godz. oglądać;( poza tym muszę od początku wszystko bo tak bym nie jarzyła;)
nom ;) ja pół tego filmu z ręka na twarzy oglądam żeby nie zobaczyc czegoś wstrętnego i strasznego ;d
Nie umieraj ;(((((((
nie teraz.....i nie taka śmiercią, ale zaraz cierpienie to nie zaraz do śmierci ;)
Nie umrzecie....no chyba że potnie wam żyły grafik od tatuażu to już bardziej ;)
krew aż mnie tak nie brzydzi ale taka żyła rozwalona straszny widok a widziałam go wiele razy i przez to mam psyche zdartą :)