1000 odpowiedzi w poprzednim temacie już za nami, chciałam coś właśnie dodać, ale już się nie dało. więc zakładam część drugą :)
oglądajcie od 2:40 mniej więcej.
ogólnie zaje.bista jakość, prawie jakby się tam było *___*
wgl jejku, jaki on tam byl energiczny i rozmowny, japa mu się nie zamykała! aż zupełnie inny człowiek.
Ja też ;)
Już zaczynam zbierać kasę bo znając moje oszczędzanie to akurat jak wydadzą to będę miała jeszcze za co kupić (haha)xD
ja jestem na jednym dróżką i muszę sobie kupić sukienkę, buty, fryzjer, jeszcze chciałam paznokcie sobie zrobić ale juz mi kasy nie wystarczy ;/
Tak na takie wesela jest dużo wydatków;( ale potem jest fajna zabawa;) Poznaje się ludzi i, że uwielbiam tańczyć to można się natańczyć;) Ale jak sie nie ma swojego partnera a jest się doparowanym z kimś to różnie to wychodzi jak chłopak nie chce tańczyć ;( Tak miałam na jednym, ale potem po 24.00 poznałam fajnego kolesia co świetnie tańczył, że mieliśmy wypite to tym bardziej było znakomicie;)
a no to fajnie :) ja właśnie idę na takie wesele gdzie praktycznie nikogo nie znam i nie wiem jak to będzie :D
i jeszcze moja mama powiedziała żeby mnie bez osoby towarzyszącej zaprosić ;/
:******************************************************************************* *************************************************************************
ja na razie nie mam w grafie wesela....i innych okoliczności, a kasę już zbijam na nową płytę ;)
Będzie radocha...że ahhhhh ;)
Ja nie lubię wesel , nie to że mam coś przeciwko tańczeniu , ale zdecydowanie nie lubię gdy pełno nachlanych facetów chce ze mną tańczyć ;( A zazwyczaj już w połowie większość ledwo trzyma się na nogach ;(
A do tego jeszcze nigdy nikogo fajnego nie poznałam na weselu ;(