Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
hihi to ja wam dziękuje za dostarczenie mi takiej polefki jakiej w życiu nigdy nie miałam:):)
ehhh macie rację nigdy nie będziecie takie doskonałe jak JA , nawet jakbyście się baaardzo starały
PEACE and SEX!:D
polefki?? a co to znowu ma być? powiedz mi czy ty nie umiesz pisać, czy to twoja głupota nakazuje ci robić takie błędy?
a co ja ku** mam ci sie tłumaczyć
BęDE PISAłA JAK MI SIE PODOBA
A JAK CI SIę TO NIE PODOBA TO NIKT CI TU NIE KAżE SIEDZIEć KRETYNKO!
ha! chciałabyś ale nie jestem desperatką jak wy !!!
ty widocznie używasz go codziennie bo może jesteś emo ?:)
PEACE!:D
ha widzisz nie bo ja jestem baaardzo urodziwa
Jak spoglądam w lustro przezywam orgazm bo jestem cuuudowna i tak piękna
nie widziałeś mnie to nie pisz xD
jestem pewna ze jakbyś mnie zobaczyła to byś pobiegła z płaczem do kościoła z wyrzutami do Boga ze cię nie obdarzyła taką urodą jaką posiadam ja
O yeah! Jak słodko, jesteśmy palancikami ^^
ale nie musisz nam się tłumaczyć, jak chcesz to sobie płacz, zwierzęta też czasami płaczą ;]
"nie płacze z takiego błahego powodu i przez takich palancików jak wy o.O"
kurw. raz piszesz desperacko ze to nie fair jak obłakana istota o małych rozmiarach rozmawiajac z normalnymi ludzmi a pozniej ze nie bedziesz płakała. załosna jestes do takiego krytycznego poziomu ze szok. o.O
ależ ty się denerwqujesz , coraz bardziej mnie nakręcasz:D:D
WIECIE CO?!
KOCHAM WAS WYPROWADZAć Z RóWNOWAGI!:D:D
a ten płacz był z ironią:)
nie bierz wszystkiego co pisze na poważnie haha
PEACE!!!
ojej. rozpłacz sie. po prostu. masz nauczkę. nie atakuj Echelonu. to zajebiście zgrana grupa ludzi a nawet przyjaciół którzy są razem i nie opuszczają siebie nawzajem tak jak twoja "kumpela ABL"
zresztą jak by tu była jedna osoba z Echelonu kontra 10 was to i tak by wygrała bo iloraz inteligencji jest drastyczny. taka ogromna przepasc pomiędzy wami a nami.
nie macie szans. i to jest piękne.
Hehe czytać mi się tego wszystkiego nie chce, ale widzę, że tu się roi od wrogości wzajemnej :/ Pozdrawiam wszystkie fanki echelon'u :D:D
eeeee. my nie jestesmy "fankami echelonu" o.O jak juz to "fani z Echelon" o.O
a kolezanka po ktorej stronie?
Oj przepraszam fanki 30 Seconds To Mars z Echelonu :P Po waszej hehe :) Nie mam nic do ludzi szczerze okazujących swoje uczucia nawet wobec zespołów... ale bez przesady ;)
fanki Echelonu? nie mam jeszcze swoich fanek;| chyba ze chodzilo o Himse (badz Hamisa i Himisa, jak kto woli:p) ktory jest Echelonem;p a my jestesmy jego fankami;d pierwsze slysze...ale ja w innej sprawie.
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
COME TO POLAND!
.
.
.
.
ożesz...fu*k to nie tutaj mialo byc;/ ;]
i ponawiam pytanie:
Juni- czy rodzice w ogole pusciliby cie na koncert?
nie mialam takich problemow:) bylam chyba troche bardziej rozsadna i nie wypisywalam roznych glupot po forach;D
oj lala uspokój się albo lecz nerwicę;]
jak ty łatwo wpadasz frustracje i gniew
ehhh szkoda ami ciebie co to będzie dopiero za 10 lat
jakbym mogła to bym znowu was zaatakowała:D mam niezły ubaw i fajnie tka udawać głupiusią:D
zwłaszcza jak wy macie w gaciach przeze mnie pełno ha!:D
Peace!!!
niezły się pisze razem, gdyż nie z przymiotnikami zawsze pisane jest razem ;]
znowu się niezdrowo masturbuje i będzie miała problemy z dojściem potem :P
zwłaszcza jak wy macie w gaciach przeze mnie pełno ha!:D
nie dość, że głupia, niedorozwój, to na dodatek za dużo bajek się naoglądała...
i pewnie księżniczka jest zakochana w supersłitaśnym aktorze i piosenkarzu i marzy tylko o tym , żeby go zmacać...
jakie załosne jest jak ktos sie stara byc inteligentny i to widac ale mu nie wychodzi.
ja mam pełno ale w głowie. za to tobie tam sie przeciag zrobił.
haha to wy staracie się być inteligentni:/
JUNI uwielbia robić z siebie kretynkę!
JUNI jest w tym najlepsza!
"haha to wy staracie się być inteligentni:/
JUNI uwielbia robić z siebie kretynkę!
JUNI jest w tym najlepsza! "
o.O no dokładnie. to widac z daleka. jedna osoba mogłaby sie pomylic ale nie cały Echelon. zadziwiasz az swoim niedorozwojem o.O
haha to wy staracie się być inteligentni:/
my nie musimy się o nic starać, my po prostu JESTEśMY inteligentni...
Ok, przyznaj się... Ty nie musisz udawać głupiej, bo nią jesteś ;]
a w gaciach to jasne, że mamy... odkryłaś nasz sekret o_O
czemu kurde jak cos napisze to albo kasuja temat;//////////// albo teraz nasza glowna bohaterka sobie poszla i mi nie odpowie na pytanie;/;//////////
a ja jestem ciekawa no!!! ciekawe jakby z nami rozmawiala na zywo, jakby stanely przed nia Echelonki (nie chce komentowac.....) i Hamis (nie chce komentowac..... x4).
Kochana ja tu cały czas jestem!:D
ha! bardzo chetnie bym sie z wami spotkała zwłaszcza z Himisem(czy jak mu tam w końcu), jak myślicie ze bym sie was bała to jesteście w błędzie:D
masz jeszcze do mnie jakieś pytanka??:D
"Kochana ja tu cały czas jestem!:D
ha! bardzo chetnie bym sie z wami spotkała zwłaszcza z Himisem(czy jak mu tam w końcu), jak myślicie ze bym sie was bała to jesteście w błędzie:D
masz jeszcze do mnie jakieś pytanka??:D"
przyjedz do berlina to sie spotkamy. o.O dostaniesz wpierdol za obnizanie poziomu inteligencji naszemu narodowi.
tak mam pytanie: czy twoja choroba jest uleczalna? o.O zagrażasz swiatu?
taaaak! przeciez ty bys nas tam na miejscu wszystkich rozwalila swoja elokwencja, inteligencja i zajeb***a cieta riposta...
i my sie powinnismy bac;]
"do tego wzięłabym swojego wuja terminatora to by wam skopał tyłki:D:)" - e ja myślę że inaczej bysmy się z nim zabawili skoro ma zawsze twardego^^
ojej jak jesteś w błędzie:D:D
ja lubię długo bawić sie w głupiutką:D:D
zwłaszcza dlatego , bo was to irytuje a co z tym idzie mnie rozśmieszacie :D:D
Jakos robienie z siebie idiotów (moze naprawde nimi jesteście) was nie nudzi:D
ja lubię długo bawić sie w głupiutką:D:D -nie kłam wszyscy tu obecni wiedzą, że jesteś głupia
was to irytuje - wierz mi, już dawno nikt z nas nie miał takiej rozrywki i to za darmo, dzięki czyjejś głupocie
Jakos robienie z siebie idiotów (moze naprawde nimi jesteście)- jedyną idiotką na tym forum w chwili obecnej jesteś TY i nie zapominaj o tym