Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
72 443 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!

kroliczyna

"na początku było nas trzy :P" - trzecia bardzo słusznie od razu wzięła nogi za pas LOL

bee_10

"na początku było nas trzy :P" - trzecia bardzo słusznie od razu wzięła nogi za pas LOL" no tak. Echelonów jest 30 to sie mogą wymieniać :P

kroliczyna

"Przynosisz hańbę wspaniałemu sportowi, jakim jest jeździectwo!"
a w jaki to sposób przepraszam? Czy my tu o jeździectwie rozmawiamy?(zresztą pod jakim to względem jest wspaniały?)

""na początku było nas trzy :P" - trzecia bardzo słusznie od razu wzięła nogi za pas LOL" - tak, mam nadzieję, że jeszcze kilka innych osób po przeczytaniu tego ale nie wypowiadając się zaczęło myśleć i nie pisało takich głupot jak ABL i Juni

BlackHorse

"Przynosisz hańbę wspaniałemu sportowi, jakim jest jeździectwo!"
a w jaki to sposób przepraszam?" A myślisz, że wiele jest w tym sporcie Echelonów? Jazdą konną zajmują się raczej ludzie, którzy mają równo pod sufitem.

"Czy my tu o jeździectwie rozmawiamy?(zresztą pod jakim to względem jest wspaniały?)" pod każdym względem - wspaniały :D

kroliczyna

"Jazdą konną zajmują się raczej ludzie, którzy mają równo pod sufitem. " taak no to mam ja do nich należę bo jeżdżę konno.

""Czy my tu o jeździectwie rozmawiamy?(zresztą pod jakim to względem jest wspaniały?)" pod każdym względem - wspaniały :D"
to ty chyba jeszcze nie znasz tak na prawdę jeździectwa, bo uwierz mi wcale nie jest to taki"wspaniały" sport

BlackHorse

'Kuń wstydź się! Przynosisz hańbę wspaniałemu sportowi, jakim jest jeździectwo!'- słucham oO! O ile dobrze pamiętam to jest temat o Echelonie a stukniętych fanakch a nie o jeździectwie. I lepiej nie mów mi że przynoszę hańbę jeździectwu skoro nawet nie widziałaś jak jeżdżę i mnie wogóle nie znasz.

Kun

wystarczy, że widzę, z jakimi ludźmi się zadajesz :)

kroliczyna

ale co to ma do jeździectwa?

A zadaję się z ludźmi, którzy potrafią świetnie się bronić i do tego śmiać z takich głupot!

Kun

nie kapusiowata jesteś, więc wytłumaczę, jak dzieciątku małemu. Jeździsz sobie na koniczkach i zadajesz się z Eszelonkami. Więc jak sobie tak jeździsz na koniczkach a zadajesz się Eszelonkami, to przynosisz wstyd koniczkom, bo przeważnie na koniczkach jeżdżą ludziki zrównoważone.

kroliczyna

Może jeszcze powiesz że ty jeździsz konno?

kroliczyna

'nie kapusiowata jesteś, więc wytłumaczę, jak dzieciątku małemu. '- ja kapusiowata jest ,ale jak ktoś pisze nielogicznie to się nie dziw.

'Jeździsz sobie na koniczkach i zadajesz się z Eszelonkami. Więc jak sobie tak jeździsz na koniczkach a zadajesz się Eszelonkami, to przynosisz wstyd koniczkom, bo przeważnie na koniczkach jeżdżą ludziki zrównoważone.'- ohoho! Wiesz, że to jest komplement. Tylko torchę się nie zgadzający z prawdą, bo nie wiem co u ciebie znaczy 'zrównoważony'. Ale mniejsza o to. Pwoiedz mi czy sama jeździsz konno lub znasz jakiegoś koniarza,bo ja znam ich wielu i wiem, że nie są normalni (w dobrym tego słowa znaczeniu).

Kun

Ja też znam wielu i wiem, że są normalni, bo jeżdżę konno grubo ponad 5 lat. No ale niestety, zdarzają się wyjątki. :P

kroliczyna

uuu 5 lat - seks w dupkę małych dzieci widzę, no pięknie: wierzchowiec mi staje 8)

himsa

Kolejna po everinie osob aktóra musi isć do seksuologa :)

Juni93

kolejna osoba, której widzę brak tek przyjemności

kroliczyna

Ja znam ludzi piszących na filmwebie... generalnie inteligentna społeczność, są jednak wyjątki.

Nie tłumaczę więcej, bo i tak aluzji nie zrozumiesz.

morrigan_2

"Ja znam ludzi piszących na filmwebie... generalnie inteligentna społeczność" wszystkich? Respect :P
Taaak. Takim wyjatkiem jesteś ty :P

kroliczyna

Jak ty lubisz ludzi obrażać, żeby pokazać swoją wyimaginowaną wyższość.
Mam delikatne pytanie: Brakuje ci czegoś?

kroliczyna

jeżdżę od ciebie dłuzej,a w samym środowisku koniarzy jestem jeszcze dłużej i wiem swoje. Ale to romowa ze ścianą. Trudno...

A co do wyjątków to taki jeden widze i czytam co on za bzdury wypisuje.

Nie zeszliśmy trochę z tametu?

Kun

"jeżdżę od ciebie dłuzej" - trudno było się spodziewać odpowiedzi "łaaał. Ja jeżdżę od pół roku" hahahaha xD Ale takie licytowanie się, kto dłużej jeździ jest żałosne.

"A co do wyjątków to taki jeden widze i czytam co on za bzdury wypisuje." ja widze kilka^^

"Nie zeszliśmy trochę z tametu?" to wasza specjalność

kroliczyna

'Ale takie licytowanie się, kto dłużej jeździ jest żałosne.' -sama zaczęłaś.

"A co do wyjątków to taki jeden widze i czytam co on za bzdury wypisuje." ja widze kilka^^ "- masz rację. Ja widze też kilka. Nie tylko ciebie.

"Nie zeszliśmy trochę z tametu?" to wasza specjalność"- kto to mówi. Kto się zaczął czepiać jeździectwa i jego hańbienia,bo nie ja.

kroliczyna

Buahaha, ABL, naprawdę, udaje ci się ludzi rozśmieszyć własną głupotą.
":)Obie rządzimy! :D Masz może gg? :)"
Ta, w którym miejscu? Bo jakoś nie zauważyłam o_O

kroliczyna

Ciekawy sposób na pisanie, szkoda, że zupełnie żałosny.

kroliczyna

Ty też, jak widzę, masz bardzo fajnych znajomych o.o

Lady_Nyks

pffff sama jesteś żałosna!
Juni i ABL rządzą !!! hahahahaha

Lady_Nyks

Nie oceniaj, jakich mam znajomych. Napewno fajniejszych, niż ty :D

kroliczyna

taaa... ilu masz na na naszej-klasie? he? ilu?

himsa

na na na na naszej-klasie mam 57 znajomych. Za to prawdziwych znajomych, na których zawsze mogę polegać.

kroliczyna

<<na na na na naszej-klasie mam 57 znajomych. Za to prawdziwych znajomych, na których zawsze mogę polegać.>>

hahaha xD błagam, powiedz, że mnie prowokujesz - zniszczyło mnie, przyznaj, że prowokujesz i zostajemy kumplami :D

himsa

"zostajemy kumplami :D" sorry, nie zadaje sie z idiotami ^^

kroliczyna

uuuu... ranisz mnie, a ja wcale nigdzie cię nie przezywałem ):

himsa

ona cię nie przezywa ale mówi ci prawdę

Juni93

przecież ja nigdzie nie piszę, że mnie przezywa xD

kroliczyna

<<oczywiście że można kogoś poznać po przeczytaniu i obejrzeniu wywiadów O NIM samym gdzie wypowiada sie na własny temat!>>

heh, pamiętam ciekawy wywiad michaela gambona z claksonem, w którym opowiadał jak irytujące się wywiady tego typu i jaki kit z nudów można wciskać dziennikarzom, tylko po to by śmiać się z reakcji brukowców - brawo, mózg

<<nie, nie martw sie znam środek Jareda ale wy Echeloni nic nie wiecie bo was interesuję tylko ich muzyka :P wiec nie macie tu nic do gadania :P>>

hmmm... cookie? bo chewie na to: "rrrryyyy!"

himsa

hahaha ale się uśmiałam koleś idź do kabaretu normalnie cyrk wiesz! :/:/
lepiej się nie wypowiadaj bo i tak twoich wypowiedzi nikt nie będzie traktował poważnie !
wiec spadówa!

Juni93

"rrryyy!" (jeszcze raz mi to forum napisze, że jestem za krótki...)

Juni93

No co ty, nikt stąd nie pójdzie, bo tu fajna zabawa jest. Normalnie całe święta przeleżę na podłodze wyjąc ze śmiechu.
Ciekawi mnie, czy ty wiesz co piszesz, naprawdę.

kroliczyna

polecam jako "ciekawą" lekturę :) http://www.filmweb.pl/blog/entry/477062/Dla+znudzonych++D+Taka+ankieta+dla+zabaw y..html#komentarze

podoba mi się szczególnie to stwierdzenie - "A jeśli chodzi o ulubioną piosenkę... Ciężko powiedzieć, bo kocham wszystkie ale ze starej płyty to oczywiście A Modern Myth, a drugiego krążka Attack, The kill, From yesterday"

;)

bee_10

lol (co oczywiście będzie za krótkie ale to cały mój konstruktywny komentarz) i tak nie sądzę żeby ABL domyśliła się o co chodzi...

BlackHorse

jak by się domyśliła to byłby koniec świata lub cud...a na to nie liczcie :P

bee_10

A Beautiful Lie- na miejscu twojego konia zaczelabym cwiczyc kopytka zebym mogla cie celnie i perfidnie pewnego pieknego dnia sieknac.

Przez cale zycie nie spotkalam tak glupio upartej osoby, ktora twierdzi ze ma w 100% racje mimo ze nikt jej genialnej tezy nie popiera. Z kazdym twoim postem koncza ci sie argumenty i dzieki takim postom zmienilam o tobie zdanie z osoby majacej inne poglady niz ja na kompletnie niereformowalne, intelektualne dziecko muszace miec zawsze racje. Ponadto niecierpie gdy ktos wymusza na mnie wspolczucie wlasnym zachowaniem, a ty jestes w tym mistrzem.

bee_10

"podoba mi się szczególnie to stwierdzenie - "A jeśli chodzi o ulubioną piosenkę... Ciężko powiedzieć, bo kocham wszystkie ale ze starej płyty to oczywiście A Modern Myth, a drugiego krążka Attack, The kill, From yesterday" "

:lol: i z kim mytu w ogole gadamy? :lol: uparcie twierdzi ze zna zespoł bardzo dobrze i ze chetnie sie z nimi spotka ale jak usłyszy piosenke z ABL to bedzie uparcie wszystkim wmawiała ze jest z S/T :lol:

Jud_2

Bo ona tak tą muzykę wzięła holistyczne... tylko my, malutkie Echelońskie umysły, rozróżniamy płyty.

bee_10

Bee booooskie :D

"Ale nie martw się. Mnie by też rodzice na stówę nie puścili. Napewno nie za granicę. A jakby w Polsce zagrali, to pewnie też nie, bo przecież kapele rockowe to samo zło no i sama nie pojadę, a jakoś tak oprócz mnie w promieniu 10km nie ma żadnego fana marsów... a przynajmniej nie znam takiego. No ale jakby zagrali za rok, kurcze w sumie prawie pełnoletnie będziemy, może się uda :D" - yes, yes, yes!

morrigan_2

obłed. czysta euforia. chociaz chciałabym zeby były tam. i chciałabym zobaczyc to macanie :lol: bardziej ich rozczarowanie ze sie do nich nie dostana. ;]

a tak btw. czyżby koleżanki zrozumiały swój błąd i stwierdziły ze grubo sie pomyliły sprzeciwiając sie ludziom z Echelonu? wróćcie. prosimy. brakuje nam tej "inteligentnej" rozmowy pełnej humoru.

Jud_2

JUD nie kuś ich :D:D:D

*krótki, masakra*

Carenzo

niech przyjdada. maja w ryja od nas ;]

[lol 1 raz mi pokazuje ze za krotki xD]

Jud_2

wooo jaka ty waleczna !
aż sie boję!
ale muszę cię zasmucić :) ja też potrafię sie bić :D
zobaczymy która jest silniejsza?! :D

Juni93