Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
za duża dawka śmiechu dla zwykłego śmiertelnika co mogło spowodować natychmiastowy zgon, więc szefostwo nie chciało ryzykować dlatego usunęli^^
oszzz fak!
co za gnoje!
myślałam że dzięki temu pozbędę się kilku z was :/
fak! fak! fak!
popsuli mój plan! ;(;(;(
"co za gnoje!" - bardzo im się spodoba to określenie^^
"myślałam że dzięki temu pozbędę się kilku z was :/" - myślałaś? żartujesz?^^
"popsuli mój plan! ;(;(;(" - co za psuje z nich^^
a i jeszcze jezeli gnoje to powiedz prosze ile ty masz lat. bo kolejny raz obrazasz wiele osob o wiele lat od ciebie starszych,
":/ napisałam gnoje a nie gnojki
to dwa różne słowa :P"
albo czytac nie potrafisz albo chcesz sobie posty ponabijać bo ja wyraźnie napisałam "gnoje" ty zresztą tez wiec o co ci chodzi? o.O
o.O
nie skapowałaś mnie :| :(:(:(
chodziło mi że dla ciebie gnoje (gnój - gówno:D) znaczą to samo co gnojki (dupki,smarkacze):P
już rozumie dzidzia czy jeszcze raz wytłumaczyć ?
:*:*:* :D
hmm. tu obrażasz sama siebie. my idiota nazywamy ciebie bezmózga i brak inteligencji. to w jaki sposób chcesz siebie zwalczyć?
"Może jej się pomyliło z supernianią, która musi ją wychowywać (?) ;]"
:lol: nie moge z wami :lol: "siedzisz na karnym jezyku tyle minut ile masz lat [wiec ona pewnie posiedzi jakies 11-14 minut]"
tak dla kolezanki przypomnienie lub nauka odmiany przez przypadki:
* mianownik (kto? co?)
* dopełniacz (kogo? czego?)
* celownik (komu? czemu?)
* biernik (kogo? co?)
* narzędnik (z kim? z czym?)
* miejscownik (o kim? o czym?)
* wołacz (o!)
JUD ja mam 16 lat!
widocznie nie czytałaś całości :):)
a i dziękuję za darmowe korepetycję!
jesteście takie kochane! :*
ewidentnie ktos tu potrzebuje nauki z polskiego. odmiana przez przypadki sie kłania.
pierwszy i ostatni raz ci napisze słowo SUPERMAN w osobie zenskiej odmienia sie jako SUPERMENKA co najwyzej lub SUPERWOMAN o.O
Ale zbyt częsta masturbacja jest niekorzystna. Potem w sytuacji intymnej z facetem, nie będzie mogła dojść... ;]
skąd wiedziałaś ? :D:D:D:D:D
teraz to się już nawet przerzuciłam na ścianę
wiesz w Nibylandii możemy latać :)
wiesz w Nibylandii możemy latać :)
tak, ale tylko wtedy, gdy jest się ziomalem Piotrusia Pana, a wątpię, żeby był na tyle głupi, żeby zadawać się z tobą... xD
SUPERMENA to ja!
i tak to napisałam bo chciałam być oryginalna i wymyśliłam własną nazwę! :D
a tak poza tym to uwielbiam was wkurzać moim polskim! :D